Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022

Κοπή Βασιλόπιτας Ιερού Λόχου 2012 (Θεσσαλονίκη, Γερμανία)

Το Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022, με την παρουσία δεκάδων συναγωνιστών και φίλων, πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας στα γραφεία του Συλλόγου «Ιερός Λόχος 2012 - Έφεδροι & Φίλοι των Ειδικών Δυνάμεων», στη Θεσσαλονίκη.Ακολουθεί  χαιρετισμός του Προέδρου του Ιερού Λόχου 2012,  Ανδρέα Γενιά:

«Μία ακόμη δύσκολη χρονιά μας άφησε και παρόλες τις δυσκολίες και τις προσδοκίες "φίλων" και εχθρών είμαστε ακόμα εδώ να υπηρετούμε τα Ελληνορθόδοξα Ιδανικά.

Το 2022 είναι μια ιδιαίτερη χρονιά για τον σύλλογο αφού φέτος τον Μάρτιο συμπληρώνουμε 10 συναπτά έτη αγωνιστικής παρουσίας.
Μιας αγωνιστικής παρουσίας δράσεων από την Βόρειο Ήπειρο μέχρι το Καστελόριζο.
Και από την Ίμβρο μέχρι τον Γράμμο.
Με Ιερολοχίτες στην Αγγλία Στην Γερμανία. Και φίλους - χωρίς υπερβολή-σε όλο τον κόσμο.

Ας βάλουμε λοιπόν ως στόχο το 2022 να η χρονιά της επανεκκίνησης και της συνέχισης του αγώνα με ακόμη μεγαλύτερη ζωντάνια και αυταπάρνηση.
Ας βάλουμε στόχο ο καθένας μας ξεχωριστά και όλοι μαζί ταυτόχρονα να στηρίξουμε τον σύλλογο που μας έχει χαρίσει μοναδικές στιγμές.

Εύχομαι το 2022 να είναι έτος που οι Έλληνες θα θυμηθούν ποιοι είναι.

Ζήτω το Έθνος
Ζητώ η Ορθοδοξία
Ζήτω η μία και Αδιαίρετος Ελλάς»

 Κοπή βασιλόπιτας πραγματοποιήθηκε και στον Σύλλογο της Γερμανίας (εδώ)
Ιερός Λόχος 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.