Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Σάββατο 27 Αυγούστου 2022

Η Πακιστανική πρεσβεία στο εργοστάσιο Νιτσιάκος. Σε άλλα νέα καλπάζει η ανεργία για τους Έλληνες στην Ήπειρο.


"Η μετανάστευση είναι το μέσο για τη διαιώνιση της σκλαβιάς… Ο Σοσιαλισμός αντιπαθεί την ελεημοσύνη για την ταπείνωση στην οποία υποβάλλουν τα άτομα που έχουν ανάγκη και γιατί ενσταλάζουν μέσα τους το μίσος. …".
Τάδε έφη ο Καρλ Μαρξ ο αγαπημένος καθοδηγητής των απανταχού αριστερούληδων.
Στην σημερινή Ελλάδα όμως των μεταλλαγμένων αριστερών, βλέπουμε ότι κουμμουνιστές, σοσιαλιστές, καπιταλιστές και φιλελεύθεροι πάνε αγκαζέ στην εκμετάλλευση όχι μόνο των Ελλήνων εργατών αλλά και των αλλοδαπών. Ας μην γελιόμαστε, κάθε ξένος εργάτης για  κάθε επιχείρηση πιθανότατα να σημαίνει πιο οικονομική λύση από έναν Έλληνα εργαζόμενο. Αλλιώς ποιος ο λόγος κάποιος επιχειρηματίας να προσλάβει αλλοδαπούς εργαζόμενους αντί για Έλληνες αν δεν είναι οικονομικό το κίνητρο;
Έτσι μήπως η μετανάστευση γίνεται ακόμα ένας μοχλός πίεσης προς του γηγενείς εργαζόμενους για φτηνά μεροκάματα; Προφανώς και ναι!
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον λοιπόν είδαμε στο Facebook την κάτωθι ανάρτηση από την επίσημη σελίδα της Πακιστανικής πρεσβείας στην Ελλάδα:Ο Σύμβουλος Μετανάστευσης κ. Safiullah Jokheo επισκέφθηκε το εργοστάσιο Nechiacos στην πόλη Ivana
(εννοεί Ιωάννινα) και συναντήθηκε με τον Δημήτριο Χειρογιάνη, τον διευθυντή του εργοστασίου και τους Πακιστανούς εργαζόμενους στο εργοστάσιο. Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Πακιστανοί εργαζόμενοι και Εκτίμησαν το έργο της Πακιστανικής κοινότητας. Επίσης ευχαρίστησε τον Σύμβουλο Μετανάστευσης.

Ποια είναι η κατάσταση όμως των Ελλήνων εργαζομένων στα Ιωάννινα και γενικότερα στην Ήπειρο;
Τοπικές ιστοσελίδες έγραφαν πριν από καιρό ότι Τα Ιωάννινα βυθίζονται στην ανεργία !
Φαίνεται όμως ότι δεν κάνουν οι Έλληνες άνεργοι για τις θέσεις εργασίας που καλύπτονται από τους Πακιστανούς εργαζόμενους.Σε μία άλλη ιστοσελίδα διαβάζουμε  22.2% η ανεργία στην Ήπειρο .
"Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας είναι σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία η “πρωταθλήτρια” στην ανεργία για το μήνα Οκτώβριο. Συγκεκριμένα με μέσο πανελλαδικό όρο το 16,7% η ανεργία στην περιοχή μας ανήλθε στο 22,2%. Απογοητευτικά είναι όμως τα στοιχεία και για το μήνα Νοέμβριο.Οι εγγεγραμμένοι άνεργοι (αποκλειστικά στην Περιφέρεια Ηπείρου) ανήλθαν στις 30.930 αυξημένοι κατά 1.579 σε σχέση με τον Οκτώβριο..."

Αλήθεια γιατί συμβαίνει αυτό και κανένας δεν διαμαρτύρεται; Είναι τόσο δύσκολο να αντιληφθούν οι Έλληνες εργαζόμενοι ότι όσο αυξάνεται η εισροή φτηνών αλλοδαπών εργατικών χεριών τόσο θα μειώνονται και οι θέσεις που θα κατέχουν εκείνοι; Υπάρχουν τελικά Έλληνες με ψυχή να διεκδικήσουν τα δικαιώματα τα τους; ή μήπως αυτή η κατάσταση τους βολεύει; Όπως και να έχει υπεύθυνο είναι το κράτος για αυτή την κατάσταση!

Η μετανάστευση πάντα υπήρχε και πάντα θα υπάρχει. Αλλά η νόμιμη μετανάστευση με προϋποθέσεις και όρους που δεν θα αλλοίωναν ούτε το Έθνος αλλά ούτε θα επηρέαζαν αρνητικά το εργατικό δυναμικό της Πατρίδος μας.
Είναι ηλίου φαεινότερο ότι βιώνουμε εργασιακό μεσαίωνα με σπαστά ωράρια, με πλασματικά τετράωρα και συνθήκες αντίξοες για Έλληνες και αλλοδαπούς εργαζομένους. Η μόνη λύση για να σταματήσει η ανθρώπινη εκμετάλλευση είναι να σταματήσει η ανεξέλεγκτη προσφορά σε φτηνά εργατικά χέρια.
Ως εκ τούτου προτείνουμε αφενός να σταματήσει άμεσα η νομιμοποίηση των αλλοδαπών που εισέρχονται στην Πατρίδα μας και να προωθηθούν πίσω στις πατρίδες τους αλλά συνάμα να: 
  • να δοθούν οικονομικά κίνητρα ώστε οι επιχειρήσεις να απασχολούν Έλληνες εργαζομένους

  • να φορολογηθούν πρόσθετα όσοι απασχολούν αλλοδαπούς εργαζομένους

  • να υπάρχει ποσοστό Ελλήνων/αλλοδαπών εργαζομένων ανά επιχείρηση

  • να σταματήσουν τα σύγχρονα δουλεμπόρια με ενοικιάσεις εργαζομένων από γραφεία

  • να παταχθεί η μαύρη εργασία

  • κανένα σπαστό ωράριο και τετράωρες απασχολήσεις

    Αυτό που συμβαίνει στην επιχείρηση Νιτσιάκος φυσικά συμβαίνει στις περισσότερες επιχειρήσεις. Στην Θεσσαλονίκη ο σύλλογος μας συνεργάζεται με δικηγορικό γραφείο για προβλήματα εργαζομένων. Όμως η λύση είναι η τοπική οργάνωση των Ελλήνων εργαζομένων ώστε να ισχυροποιηθεί ο φωνή και η δύναμη τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.