Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022

Η Μεγάλη Αντικατάσταση. Μύθος ή γεγονός;

Τις τελευταίες δεκαετίες η Ευρώπη πλήττεται από την συνεχόμενη και ανεξέλεγκτη εισροή Αφροασιατών ανθρώπων. Εξ αιτίας των πολέμων και των κοινωνικών αναταραχών -που δημιουργεί η ισχυρή παγκόσμια ελίτ-  εκατομμύρια άνθρωποι έχουν εισβάλλει στην Ευρώπη, μεταφέροντας τα αλλότρια ήθη, έθιμα και θρησκευτικές παραδόσεις τους.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ανεξέλεγκτη μίξη των φυλών, με σκοπό την δημιουργία νέας πολτοποιημένης κοινωνίας απογυμνωμένη από αξίες και αναστολές.
Ο λευκός άνδρας αδιαμφισβήτητα μετά την γκέι ατζέντα που παγκόσμια προωθείται, περνάει σε αφανή ρόλο αφού την θέση του καταλαμβάνει ο Αφρικανός  αρρενωπός άνδρας.Τελικά η Μεγάλη Αντικατάσταση είναι μύθος ή γεγονός; 
Τα φερέφωνα της παγκόσμιας ελίτ προσπαθούν να μας πείσουν ότι και αυτή η θεωρία είναι μια ακόμα φαντασίωση της ευρωπαϊκής ακροδεξιάς που οι ρίζες της φτάνουν... στην ναζιστική θεωρία!
Με λίγα λόγια και ως συνήθως όποιος δεν θέλει να αλλοτριωθεί φυλετικά και πολιτισμικά είναι ναζί και φασίστας.

Δείτε το βίντεο με τις διαφημίσεις που προβάλλονται κάνοντας πλύση εγκεφάλου στους ανθρώπους.
Είναι και αυτό τυχαίο γεγονός; Δείτε το βίντεο στο  you tube και στο twitter


Το 2011 ο Γάλλος συγγραφέας Ρενό Καμί έκανε δημοφιλή την άποψη αυτή με τη διατριβή του "Η μεγάλη αντικατάσταση". Σε αυτή "εμμένει στον "δημογραφικό εποικισμό" ο οποίος "πλήττει την ίδια την ταυτότητα του έθνους και ο οποίος σε πολύ λίγα χρόνια (…) θα είναι μη αναστρέψιμος". Σύμφωνα με τον ίδιο τον συγγραφέα, "οι ευρωπαϊκοί, λευκοί και χριστιανικοί πληθυσμοί απειλούνται με εξαφάνιση λόγω της μουσουλμανικής μετανάστευσης από το Μαγκρέμπ και τη Μαύρη Αφρική". Η δημογραφική αλλαγή, που λαμβάνει χώρα εξαιτίας αυτής της μετανάστευσης, αλλοιώνει συνεπώς και τα εθνικά-πολιτισμικά χαρακτηριστικά των Ευρωπαίων.

Ας δούμε όμως τι λένε και τα στοιχεία:

 • Το France Strategy, ένα αυτόνομο ίδρυμα υπόλογο στον Πρωθυπουργό, δημοσίευσε μια συγκλονιστική μελέτη τον περασμένο Οκτώβριο, η οποία έδειξε ότι υπάρχουν 25 πόλεις στη Γαλλία όπου το ποσοστό των μη Ευρωπαίων νέων κυμαίνεται μεταξύ του 70% και 79%. Πάνω από το 70% κατοικεί σε τέσσερις πόλεις του Σεν-Σαιν-Ντενί. 

 • Στην Γερμανία, έρευνα του MedienDienst Integration σημείωσε ότι 83 βουλευτές στη νεοεκλεγείσα γερμανική Bundestag —το 11,3% του συνόλου— έχουν ξένη καταγωγή. Το ποσοστό των Γερμανών βουλευτών αλλοδαπής καταγωγής αυξήθηκε για τρίτη συνεχόμενη φορά από τις εθνικές εκλογές του 2013 (κατά 5,9%) και του 2017 (κατά 8%). 18 νέοι βουλευτές είναι τουρκικής καταγωγής και 24 έχουν βαλκανικές ρίζες . Ο αριθμός των σοσιαλδημοκρατών βουλευτών (των νικητών των εκλογών του περασμένου Σεπτεμβρίου) που έχουν μεταναστευτικό υπόβαθρο έφτασε από 10% σε 17% σε μία εκλογική αναμέτρηση.

 • 25 από τα 89 μέλη του Περιφερειακού Κοινοβουλίου των Βρυξελλών δεν είναι ευρωπαϊκής καταγωγής.


 • Στην Μεγάλη Βρετανία και συγκεκριμένα στο Λονδίνο, δήμαρχος για δεύτερη συνεχόμενη θητεία επανεξελέγη ο μουσουλμάνος Σαντίκ Καν το 2021.

                              η Εθνική Ελλάδος της καλαθοσφαίρισης....  Σίγουρα τίποτα δεν είναι τυχαίο και τόσο αθώο όσο θέλουν τα παπαγαλάκια της νέας τάξης να μας πείσουν. Σε αυτόν τον ανελέητο πόλεμο ενάντια στους γηγενείς ευρωπαϊκούς λαούς, το μοναδικό αντίδοτο είναι ο Εθνικισμός και ο Χριστιανισμός.
  Για αυτό άλλωστε τόσο πολύ πολεμάνε τις Αξίες μας οι διεθνιστές της νέας τάξης. Σε αυτόν τον πόλεμο κατά των Ευρωπαϊκών Λαών, ο καθένας πρέπει να διαλέξει πλευρά.  Ή με την πολτοποιημένη χαβούζα της νέας τάξης ή με τις παραδόσεις και την μοναδικότητα του κάθε Λαού.
  Γιατί τελικά οι μεγαλύτεροι ρατσιστές είναι οι διεθνιστές που χάριν του δήθεν ανθρωπισμού επιβάλλουν στους ανθρώπους την κιμαδοποίηση και την απαλλοτρίωση!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.