Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022

Αντίσταση στον αφανισμό μας!


Είναι γεγονός ότι η λαθρομετανάστευση έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις όχι μόνο στην Πατρίδα μας αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη. Σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνει η επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Ε. στην Ευρώπη την 1 Ιανουαρίου 2021 εργάζονταν 23,7 εκατομμύρια πολίτες τρίτων χωρών και 37,5 εκατομμύρια ήταν άτομα που γεννήθηκαν εκτός Ε.Ε. σε σύνολο 447,2 εκατομμυρίων ανθρώπων που ζουν στο σύνολο στην Ευρώπη
(δείτε εδώ ). Βέβαια το πονηρό σε αυτή την καταμέτρηση είναι αναφέρεται σε αυτούς που εργάζονται και όχι στα παιδιά, στους διαμένοντες σε Hot spot και φυσικά στους μη καταγεγραμμένους!

Η λαθρομετανάστευση έχει λάβει εκρηκτικές διάστασης μέσα στην Ε.Ε.
Οι δυτικές κοινωνίες έχουν κατακλυστεί από ανθρώπους διαφορετικής κουλτούρας, διαφορετικών φυλών και διαφορετικής θρησκείας. Είναι θέμα χρόνου οι δυτικές κοινωνίες να καταρρεύσουν. Άλλωστε χρόνια τώρα οι Ευρωπαίοι πολίτες βιώνουν την πολυπολιτισμικότητα με τον χειρότερο τρόπο: τρομοκρατικές επιθέσεις, ρατσιστικές δολοφονίες, βιασμοί και πάσης φύσεως εγκληματικότητα.
Δείτε δύο βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματα σας:

                                            Μουσουλμάνοι εκπαιδεύουν παιδιά στα όπλα.
                                               Άραγε πόσα από αυτά τα παιδιά υπάρχουν
                                                            μέσα στις γειτονιές μας;
                                                                                    


                                            Λαθροέποικοι στο κέντρο της Αθήνας μας δείχνουν
                                            τι θέλουν να μας κάνουν!

Ως Έλληνες Εθνικιστές πρέπει να δούμε το πρόβλημα σε όλη του την διάσταση. Είναι επιτακτική ανάγκη οι Ευρωπαϊκές Εθνικιστικές δυνάμεις που αντιστέκονται στον αφανισμό των γηγενών Ευρωπαίων να συμπορευτούν.
Οι Ευρωπαίοι  Εθνικιστές πρέπει να έρθουμε σε επαφή αφήνοντας πίσω αυτά που μπορεί να μας χωρίζουν και να ενωθούμε για κοινές δράσεις απέναντι στο τέρας της νέας τάξης.
Αυτός ο αγώνας είναι αγώνας αντίστασης στον αφανισμό μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.