Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Σάββατο 27 Μαΐου 2023

Ενάντια στο Αλβανικό κράτος και παρακράτος και στην αδιαφορία του ανθΕλληνικού κράτους! Μοτοπορεία προς το Αλβανικό Προξενείο Θεσσαλονίκης 26.5.2023

Η τρομοκρατία του Αλβανικού κράτους και παρακράτους προς τους Αδερφούς μας Βορειοηπειρώτες εκδηλώνεται διαχρονικά ποικιλοτρόπως και συστηματικά.


Με τις δολοφονίες του Αριστοτέλη Γκούμα και Κωνσταντίνου Κατσίφα, με τον παράνομο εποικισμό μειονοτικών περιοχών, με τον οικονομικό πόλεμο προς τους Βορειοηπειρώτες , ακόμα και με γκρέμισμα εκκλησιών όπως του Αγίου Αθανασίου στην Χιμάρα και τώρα με τις παράνομες φυλακίσεις των Φρέντι Μπελέρη και Παντελή Κοκαβέση, το αλβανικό κράτος και παρακράτος συνεχίζει απρόσκοπτα την κατατρομοκράτηση των Αδερφών μας.



Σε αυτό τον Αγώνα των Αδελφών μας ΒορειοΗπειρωτών, διαχρονικά στεκόμαστε στο συμπαραστάτες στο πλευρό τους με όσες δυνάμεις διαθέτουμε. Αναφορικά ως Ιερός Λόχος 2012 για χρόνια συντηρούσαμε οικονομικά φροντιστήριο εκμάθησης Ελληνικής γλώσσας στην Βόρειο Ήπειρο, είχαμε συνεχόμενη φυσική παρουσία και δεκάδες δράσεις διαμαρτυρίας με πορείες, φυλλάδια και μοτοπορείες επί ελλαδικού εδάφους. Την Παρασκευή 26.5.2023 για ακόμη μία φορά ενάντια και στην απάθεια και τον ατομισμό των νεοΕλλήνων, βρεθήκαμε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Με Σημαίες, κόρνες και συνθήματα έξω από το Αλβανικό Προξενείο στείλαμε για ακόμη μία φορά το ηχηρό μήνυμα συμπαράστασης προς τους Σκλαβωμένους Αδελφούς μας.
Δείτε το βίντεο εδώ



Ο Αγώνας για Εθνική δικαίωση θα συνεχίζεται εώς το τέλος. Και το τέλος θα είναι μόνο όταν θα Νικήσουμε!
Ιερός Λόχος 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.