Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Τρίτη 23 Μαΐου 2023

Μοτοπορεία συμπαράστασης στους φυλακισμένους ΒορειοΗπειρώτες Αδελφούς.

Η τρομοκρατία του Αλβανικού κράτους και παρακράτους προς τους Αδερφούς μας Βορειοηπειρώτες εκδηλώνεται συστηματικά, διαχρονικά και 
ποικιλοτρόπως.

Με τις δολοφονίες του Αριστοτέλη Γκούμα και Κωνσταντίνου Κατσίφα,
με τον παράνομο εποικισμό μειονοτικών περιοχών, με την αρπαγή των περιουσιών των Ελλήνων, με τον οικονομικό πόλεμο προς τους Βορειοηπειρώτες , ακόμα και με γκρέμισμα εκκλησιών όπως του Αγίου Αθανασίου στην Χιμάρα και τώρα με τις παράνομες φυλακίσεις του Δημάρχου της Χιμάρας κ. Φρεντι Μπελερη και του συνεργάτη του κ. Παντελή Κοκαβέση, το αλβανικό κράτος και παρακράτος συνεχίζει απρόσκοπτα την προσπάθεια κατατρομοκράτησης των Αδερφών μας.
Δυστυχώς για ακόμα μία φορά το ανάλγητο Ελληνικό κράτος "νίπτει τας χείρας του", σαν νέος Πόντιος Πιλάτος στις κραυγές βοήθειας των ΒορειοΗπειρωτών Αδερφών μας.

Όμως οι Αδελφοί μας, παρόλες τις διώξεις των Αλβανικών αρχών και την αδιαφορία του Ελληνικού κράτους, παραμένουν αλύγιστοι και όρθιοι στις πατρογονικές τους εστίες.

Το λιγότερο που μπορούμε να πράξουμε ως Έλληνες, είναι να στείλουμε στους Αδελφούς μας ένα αγωνιστικό μήνυμα συμπαράστασης.

Ως εκ τούτου σας καλούμε να συμμετέχετε στην ειρηνική μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας προς το Αλβανικό Προξενείο στην Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 26.5. στις 9μμ
Σημείο συνάντησης ο υπαίθριος χώρος στάθμευσης του One Salonika στην δυτική είσοδο της πόλης.

Ιερός Λοχος 2012

ΠΡΟΣΟΧΉ 

Έγινε αλλαγή ημέρας από Τετάρτη σε Παρασκευή για την μοτοπορεία, λόγω ότι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα υπάρχει ιδιαίτερη κίνηση λόγω του τελικού κυπέλου στο ποδόσφαιρο την Τετάρτη .
Νέα ημερομηνία 
Παρασκευή 26.5.2023 στις 9μμ στο ίδιο μέρος.
Ενημερώστε όπου έχετε προωθήσει την ανακοίνωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.