Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Τρίτη 23 Μαΐου 2023

Αυτά που δεν θα δείτε ποτέ στην τηλεόραση (video)

Η βία κατά των λευκών είναι ένα απόλυτο ταμπού.

 Όποιος διαμαρτυρεται χαρακτηριζεται «ρατσιστής».  Η παγκόσμια επίθεση στοχεύει κυρίως την Ευρώπη!  Οικονομική καταστροφή, μεγάλη επαναφορά, πόλεμος.  Η συστημική εκπαίδευση έχει μετατρέψει ολόκληρες γενιές σε ζόμπι.
Για άλλους πολιτισμούς, οι λευκοί είναι ένα ανυπεράσπιστο παιχνίδι, μπορεί να ταπεινωθούν και να τους επιτεθούν.  

Για την παγκοσμιοποιητική πολιτική, η Ευρώπη είναι ο μεγάλος αντίπαλος, το ελεύθερο πνεύμα που μπορεί να αναστηθεί για να τους στείλει πίσω στα τάρταρα.
Η Ευρώπη ακόμα κοιμάται. 
Ως πότε όμως;
Δείτε τα σύντομα το 1ο βίντεο:
Βίντεο 2ο από το Dover της πόλης Αγγλίας.,όπου νεαρές μαθήτριες διαμαρτύρονται διότι οι αρχές άφησαν ελεύθερους δύο μαθητές αφγανούς βιαστές να επιστρέψουν πίσω στο σχολείο. 
Βίντεο 3ο οι άνθρωποι που πλήρωσαν την εισβολή. Δείτε το εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.