Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Σάββατο 17 Ιουνίου 2023

Κανένα Εθνικό Πένθος! Ποιοι είναι οι ηθικοί αυτουργοί του ναυαγίου στην Πύλο; Δράση του Κινήματος μας με φυλλάδια.

 


Για ακόμη μια φορά, με αφορμή το ναυάγιο  με τους δεκάδες πνιγμένους αλλοδαπούς ανοιχτά της Πύλου, γινόμαστε μάρτυρες της τεράστιας υποκρισίας των διεθνών οργανισμών, του ανθελληνικού κράτους και των πληρωμένων φερέφωνων τους τα ΜΜΕ.

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι είναι ένα τραγικό γεγονός. Κανείς όμως δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι πίσω από τα κροκοδείλια δάκρυα του ΟΗΕ, των ΜΚΟ, της ΕΕ των πολιτικών μαριονετών της Πατρίδας μας και των ΜΜΕ, κρύβονται τα τεράστια οικονομικά, γεωπολιτικά και νεοταξικά σχέδια.Σχέδια που βρωμάνε εκμετάλλευση, ανθρώπινο πόνο, θάνατο και προγραμματισμό βαθύτερων σχεδίων που έχουν σχέση με την αντικατάσταση των γηγενών Λευκών Ευρωπαίων και σε θρησκευτικό επίπεδο με την πανθρησκεία και την αίρεση του οικουμενισμού.


Την Παρασκευή 16 Ιουνίου και την ώρα που οι πολιτικάντιδες κύρηξαν την Πατρίδα μας σε "Εθνικό Πένθος", κάτι που δεν έκαναν για κανέναν νεκρό πιλότο της αεροπορίας μας ή για τα Ίμια ή ακόμα και για τις χιλιάδες αυτοκτονίες συνέπεια των μνημονίων, μέλη του Εθνικιστικού Κινήματος μας βρεθήκαμε για ακόμη μία φορά στο δρόμο. 
Βρεθήκαμε στο δρόμο δίπλα στους Συνέλληνες μας για να τους πούμε ότι εμείς δεν πρέπει να νιώθουμε καμία ενοχή, κανένα Εθνικό Πένθος και να αντισταθούμε τα σιωνιστικά σχέδια των παγκοσμιοποιητών.


 
Εκατοντάδες φυλλάδια μοιράστηκαν στα διερχόμενα αυτοκίνητα. Τεράστια η ανταπόκριση των φίλων του Κινήματος μας όπου συναινούσαν μαζί μας.
Οι θέσεις μας περιγράφονται στα φυλλάδια μας :

Οι δράσεις κατά της αντικατάστασης μας θα συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό. Είναι ένας αγώνας επιβίωσης του Ελληνικού Λαού όπου είτε θα νικήσει και θα επιβιώσει είτε θα ηττηθεί και θα εκφυλιστεί!

Ιερός Λόχος 2012 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.