Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023

Ενάντια στον αφανισμό μας! Δράση κατά της λαθρο εισβολής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Video.

 


Την Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023 για ακόμη μια φορά βρεθήκαμε στον δρόμο σε μια προσπάθεια να αφυπνίσουμε την ελληνική κοινωνία για την άκρως επικίνδυνη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί από την ανεξέλεγκτη λαθρο εισβολή στην πατρίδα μας αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη.Με φυλλάδια, πανό και αγωνιστικό πνεύμα οι Ιερολοχίτες μετατρέψαμε, έστω και για λίγη ώρα, την περιοχή του Λευκού Πύργου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης σε πυρήνα αντίστασης κατά του αφανισμού μας.
Μαζί μας ήταν και μέλη από τους Ενωμένους Μακεδόνες. 
Όμως το απογοητευτικό της υπόθεσης είναι η απουσία και άλλων φορέων αντίστασης στην υπόλοιπη Ελλάδα. Δυστυχώς για κάποιους τα βουλευτικά έδρανα έχουν γίνει αυτοσκοπός με συνέπεια την έλλειψη παρουσίας τους στο φυσικό περιβάλλον των Εθνικιστών που είναι οι πλατείες και οι γειτονιές μας. 
Το ενθαρρυντικό είναι ότι τουλάχιστον στον Ιερό Λόχο εντάσσονται συνέχεια νέοι και νέες που θέλουν να αγωνιστούν για ένα καλύτερο παρόν και μέλλον! 
Τέλος παραθέτουμε δύο βίντεο από την αγωνιστική παρέμβαση μας. Δείτε το βίντεο και εδώ

Και το δεύτερο βίντεο εδώΟ αγώνας θα συνεχιστεί ακόμα πιο εντατικά, με ακόμα πιο αγωνιστικό πνεύμα και με συνεχόμενες δράσεις. 
Ιερός Λόχος 2012 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.