Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023

Τιμήσαμε την ηρωϊκής Ελληνική Βασιλική Χωροφυλακή στο Σύνταγμα Μακρυγιάννη!

 


«Πάρετέ το απόφασιν, είμεθα όλοι μελλοθάνα­τοι. Βάλετέ το καλά εις τον νουν σας, ότι μόνον η νίκη θα σώση και την Ελλάδα και ημάς τους ίδιους. Ας αποθάνωμεν τουλάχιστον όχι από τας μαχαίρας των αναρχικών, αλλ’ επί του πεδίου της μάχης διά την τιμήν και την ελευθερίαν της Πατρίδος μας!»
Αντισυνταγματάρχης Πεζικού Κωστόπουλος

Με αυτά τα ηρωικά λόγια 500 περίπου μαχητές της Ελληνικής Βασιλικής Χωροφυλακής και υπόλοιποι εθελοντές κλείστηκαν στους στρατώνες του Συντάγματος Μακρυγιάννη, αποφασισμένοι ή να πεθάνουν ή να σταματήσουν την κουμμουνιστική ανταρσία των αιμοσταγών δολοφόνων του ΚΚΕ.
Ήταν 6 Δεκεμβρίου του 1944 όταν οι κουμμουνιστοσυμμορίτες εξαπέλυσαν την δαιμονισμένη επίθεση τους εναντίον των λίγοστών υπερασπιστών της Πατρίδος.
Όμως το απαράμμιλο θάρρος, η αυτοθυσία και η αποφασιστικότητα των Μαχητών της Ελληνικής Βασιλικής Χωροφυλακής έμελλε να συντρίψει κάθε επίθεση και κάθε προσπάθεια των δολοφόνων του ΚΚΕ.

Η νικηφόρος μάχη του Συντάγματος Μακρυγιάννη είναι σταθμός στην νεώτερη ιστορία της Ελλάδας.
Εάν δεν είχαν σταθεί σαν νέοι Μαραθωνομάχοι οι λιγοστοί Χωροφύλακες αυτή την στιγμή ίσως τα σύνορα της Πατρίδος μας να ήταν στα Τέμπη...


Η Αιώνια Δόξα θα στεφανώνει πάντα τα Όπλα και την Σημαία της Ελληνικής Βασιλικής Χωροφυλακής.

Αυτούς τους Ήρωες σήμερα τιμήσαμε στην καθιερωμένη εκδήλωση που γίνεται κάθε πρώτη Κυριακή του Δεκεμβρίου στο Σύνταγμα Μακρυγιάννη στο κέντρο της Αθήνας.Στεφάνι κατέθεσε ο Συναγωνιστής ΓΝ υπό το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων στο άκουσμα του συλλόγου Ιερός Λόχος 2012 και του Πολιτικού Κινήματος μας Εθνική Φάλαγγα.


Θνητοί τοίς Αθανάτοις γόνυ κλίνατε!

Σύλλογος 
Ιερός Λόχος 2012 Έφεδροι και Φίλοι των Ειδικών Δυνάμεων

Πολιτικό Κίνημα 
Εθνική Φάλαγγα για την Πατρίδα το Έθνος και την Κοινωνική Δικαιοσύνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.