Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2024

Πρωτοχρονιάτικο αγωνιστικό μήνυμα!


 ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΙΕΡΟΛΟΧΊΤΕΣ & ΦΑΛΑΓΓΙΤΕΣ


Η χρονιά που μόλις πριν λίγο μας άφησε ήταν μια περίοδος θλίψης για όλους τους Εθνικιστές για ότι δυσάρεστο συμβαίνει όχι μόνο στην Πατρίδα μας, στους συνανθρώπους μας, σε εμάς και τα παιδιά μας αλλά και στο παγκόσμιο στερέωμα.

Μέσα σε αυτό το γενικότερο εθνικό και παγκόσμιο χαμό, όπου πανανθρώπινες Αξίες και Ιδανικά δοκιμάζονται από τα ανελέητα χτυπήματα της σιωνιστικής νέας τάξης, γεννιέται η οργή κάθε νοήμωνα και ελεύθερου Ανθρώπου.
Μέσα στο απέραντο χωνευτήρι της παγκοσμιοποίησης, γεννιέται ή μάλλον αναγεννιέται ο αρχαίγονος νέος Άνθρωπος.
Ο Άνθρωπος που φέρει βαθειά χαραγμένα στο Dna του, τον Εθνικισμό και την έμφυτη ανάγκη του να προστατέψει την Φυλή του, το Έθνος του, τις Αξίες του.

Η θλίψη μετατρέπεται σε οργή και η οργή σε δράση μέσα σε ομάδες, οργανώσεις, συλλόγους και φορείς. 
Όλο και περισσότεροι Συνάνθρωποι μας αντιλαμβάνονται ότι το τέλος τους, είναι αναπόφευκτο εάν δεν αντισταθούν στα σχέδια των βάρβαρων παγκοσμιοποιητών.

Είναι καθήκον όλων των Εθνικιστών, να μεταδώσουμε το πνεύμα μας ειδικότερα στους νεώτερους και να διεισδύσουμε σε κάθε πτυχή του κοινωνίας.
Είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος αντικρίζοντας σε κάθε γωνιά της Πατρίδος μας νέους και νέες να αγωνίζονται!Και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος για όλους τους γνωστούς και άγνωστους Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες που αγωνίζονται, όχι μόνο για εκείνους και τις οικογένειές τους , αλλά και για ό,τι είναι πραγματικά όμορφο και αξιοπρεπές στον κόσμο.
Κάθε μας προσπάθεια, μεγάλη ή μικρή, ήταν και είναι  καθοριστική στον Αγώνα ενάντια στην απειλή της νέας τάξης.
Ανεξάρτητα από το που βρίσκεστε, ή πόσο απομονωμένοι, πολιορκημένοι ή πληγωμένοι μπορεί να αισθάνεστε να θυμάστε: Είμαστε δίπλα σας και θέλουμε να επωμιζόμαστε το βάρος σας  μαζί σας!
Σας τιμώ για την ανιδιοτελή αφοσίωσή σας στην Τιμή, το Θάρρος και την επιδίωξη της Αριστείας.

Άγνωστοι Συναγωνιστές, Ιερολοχίτες και Φαλλαγγιτες ετοιμοπόλεμος για την επόμενη χρονιά θα σας αφήσω με το εξής:
Συνεχίστε να έχετε το θάρρος να πιστεύετε, να πειθαρχείτε συνεχώς για να αυξάνετε την δύναμη και την θέληση να αγωνιστείτε και τότε ναι, η Νίκη θα μας ευλογήσει με τις χρυσές δάφνες Της!

Ζήτω το Έθνος
Ζήτω η μία και Αδιαίρετος Ελλάς
Ζήτω η Νίκη 


ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ!

Ιερός Λόχος 2012 Εθνικιστικός Σύλλογος 

Εθνική Φάλαγγα Πολιτικό Κίνημα 

Ο πρόεδρος Γενιάς Ανδρέας 
Θεσσαλονίκη 1/1/2024


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.