Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Κοπή Βασιλόπιτας 2024! Εθνικιστικός παλμός στα γραφεία μας!

 

Με ιδιαίτερη χαρά και με πλήθος φίλων και μελών, την Κυριακή 18.2 κόψαμε την πατροπαράδοτη Βασιλόπιτα στα γραφεία μας.Φέτος υπήρχαν δύο Βασιλόπιτες, η μία για τον σύλλογο μας "Ιερός Λόχος 2012 Έφεδροι και Φίλοι των Ειδικών Δυνάμεων" και μία για τον πολιτικό φορέα μας "Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος".


Πριν από την κοπή της Βασιλόπιτας προηγήθηκαν οι χαιρετισμοί από τους κυρίους :

Ανδρέα Γενιά (πρόεδρο του Κινήματος μας)Δείτε το βίντεο εδω

Στέφανο Γκέκα (αρχηγό του ΑΡΜΑ)Δείτε το βίντεο εδώ 

(το κανάλι στο you tube του κ. Γκέκα) 


Αντώνη Γρέγο (τέως βουλευτή της Χρυσής Αυγής και πρώην πολιτικός κρατούμενος)Δείτε το βίντεο εδω καθώς και ηχογραφημένο μήνυμα του Ηλία Παναγιώταρου (πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής και πολιτικός κρατούμενος).Δείτε το βίντεο εδω

Οι σύντομες ομιλίες ήταν όλες εξαιρετικές και εύστοχες.


Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους.Τέλος συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη μας και ιδιαίτερα στην Νεολαία μας που κυριολεκτικά από το πρωί της Κυριακής αφιερώθηκαν στον καθήκον με προπόνηση, συγκέντρωση και τέλος την εκδήλωση στα γραφεία μας.

Ιερός Λόχος 2012 Έφεδροι και Φίλοι των ΕιδικώνΕθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.