Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος

Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος
Όπως για τους πιστούς στον Χριστό η Ορθοδοξία είναι η μοναδική οδός προς την διάσωση της Ψυχής τους, έτσι και για τους Εθνικιστές ο Εθνικός Κοινωνισμός είναι η μοναδική οδός για την διάσωση του Έθνους. Ο δικός μας αγώνας είναι Εθνικός, Φιλολαϊκός,υπέρ της Πατρίδος και Πίστεως. Είμαστε τόσο αντικουμμουνιστές όσο και αντικαπιταλιστές. Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος

Κυριακή 23 Ιουνίου 2024

Ανακοίνωση στήριξης 1st Family Pride!

 


Ο Ιερός Λόχος, εκ φύσεως Κίνημα βαθειά συγκρουσιακό με το διεθνές κατεστημένο της νέας τάξης, δεν θα μπορούσε παρά να σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια με εθνικό πρόσημο.

Για εμάς η Οικογένεια αποτελεί το βασικό κύτταρο του Έθνους. Όταν νοσεί ο θεσμός της Οικογένειας νοσεί το Έθνος. Και όταν η νέα τάξη χτυπάει βάναυσα την Οικογένεια τότε ο πόλεμος είναι εναντίον όλου του Έθνους μας.  Η Οικογένεια είναι μόνο μία και αποτελείται από τον Πατέρα και την Μητέρα, από τον άνδρα και την γυναίκα. Κάθε ένας με διαφορετικούς αλλά το ίδιο σημαντικούς ρόλους.  Ο ιερός ρόλος της Μάνας είναι εκ φύσεως μοναδικός και είναι εκείνος που όχι μόνο θα φέρει νέα παιδιά στο Έθνος αλλά και που θα τα αναθρέψει δίνοντας τους τα κατάλληλα εφόδια για όλη τους την ζωή.

Οι παγκοσμιοποιητές γνωρίζοντας την δύναμη της Μάνας , φρόντισαν να δηλητηριάσουν την ψυχή της γυναίκας  με τον φεμινισμό και με αλλότριες υλιστικές συνήθειες.

Όποιος κερδίσει την Γυναίκα, θα κερδίσει και το μέλλον για αυτό χαιρετίζουμε την τόσο σημαντική προσπάθεια που κάνουν οι Ελληνίδες Μάνες!

Δυνατή Οικογένεια σημαίνει Δυνατό ΈθνοςΕθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.