Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος

Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος
Όπως για τους πιστούς στον Χριστό η Ορθοδοξία είναι η μοναδική οδός προς την διάσωση της Ψυχής τους, έτσι και για τους Εθνικιστές ο Εθνικός Κοινωνισμός είναι η μοναδική οδός για την διάσωση του Έθνους. Ο δικός μας αγώνας είναι Εθνικός, Φιλολαϊκός,υπέρ της Πατρίδος και Πίστεως. Είμαστε τόσο αντικουμμουνιστές όσο και αντικαπιταλιστές. Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Τράπεζα αίματος Ιερού Λόχου 2012


Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012, ΕΦΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ, ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ.

ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΧΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΩΡΕΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΩΝ.

Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΩΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΚΑΙ ΩΡΑ ΑΠΟ 09:00 ΕΩΣ 13:00. Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΣΗ, ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΩΡΟ ΖΩΗΣ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ, ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ: ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΕΦΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

ΕΛΛΗΝΙΔΑ -ΕΛΛΗΝΑ, ΣΕ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ. ΄΄ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ΄΄.
ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ!!!

ΔΩΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΩΣΕ ΜΙΑ ΖΩΗ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.