Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ.


"Εις τον Μίκην μου δίδω μίαν μικρήν φωτογραφίαν μου και του γράφω το ρητόν του Επαμεινώνδα <<Εις οιωνός άριστος,αμύνεσθαι περί Πάτρις>>."
Ο Ιερός Λόχος 2012 Έφεδροι & Φίλοι των Ειδικών Δυνάμεων
αντιστεκόμενος στην ιστορική και πνευματική λήθη που έχουν οδηγήσει τον Έλληνα και τα Ελληνόπουλα δημιουργεί σε συνεργασία με ορισμένες τοπικές ενορίες ανά το Πανελλήνιο "Εορτή του Μακεδονικού Αγώνα",
ανήμερα της επετείου του θανάτου του Ήρωος Παύλου Μελά.
Στις κατά τόπους Εορτές ο Ι.Λ.2012 θα πραγματοποιήσει ομιλίες για τον Μακεδονικό Αγώνα και θα δωρίσει οπτικοακουστικό υλικό σε όσους Συνέλληνες θα παρευρεθούν.
Καλούμε δε όλους τους Ελληνόψυχους εκπαιδευτικούς,ιερείς,φοιτητές,στρατιωτικούς  αλλά και Συνέλληνες χωρίς ιδιαίτερη πανεπιστημιακή μόρφωση να πράξουν το ίδιο στις ενορίες τους ή σε κάποιο δικό τους χώρο.Εμείς θα τους αποστείλουμε υλικό για να πραγματοποιήσουν ομιλία αλλά και για να δωρίσουν οπτικοακουστικό υλικό στους παρευρισκόμενους.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!
Ζήτω το Έθνος
Ζήτω ο Ένδοξος Ελληνικός Στρατός
Ζήτω η Αθάνατος Ελλάς
Ορθοδοξία ή Θάνατος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.