Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος

Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος
Όπως για τους πιστούς στον Χριστό η Ορθοδοξία είναι η μοναδική οδός προς την διάσωση της Ψυχής τους, έτσι και για τους Εθνικιστές ο Εθνικός Κοινωνισμός είναι η μοναδική οδός για την διάσωση του Έθνους. Ο δικός μας αγώνας είναι Εθνικός, Φιλολαϊκός,υπέρ της Πατρίδος και Πίστεως. Είμαστε τόσο αντικουμμουνιστές όσο και αντικαπιταλιστές. Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ.


"Εις τον Μίκην μου δίδω μίαν μικρήν φωτογραφίαν μου και του γράφω το ρητόν του Επαμεινώνδα <<Εις οιωνός άριστος,αμύνεσθαι περί Πάτρις>>."
Ο Ιερός Λόχος 2012 Έφεδροι & Φίλοι των Ειδικών Δυνάμεων
αντιστεκόμενος στην ιστορική και πνευματική λήθη που έχουν οδηγήσει τον Έλληνα και τα Ελληνόπουλα δημιουργεί σε συνεργασία με ορισμένες τοπικές ενορίες ανά το Πανελλήνιο "Εορτή του Μακεδονικού Αγώνα",
ανήμερα της επετείου του θανάτου του Ήρωος Παύλου Μελά.
Στις κατά τόπους Εορτές ο Ι.Λ.2012 θα πραγματοποιήσει ομιλίες για τον Μακεδονικό Αγώνα και θα δωρίσει οπτικοακουστικό υλικό σε όσους Συνέλληνες θα παρευρεθούν.
Καλούμε δε όλους τους Ελληνόψυχους εκπαιδευτικούς,ιερείς,φοιτητές,στρατιωτικούς  αλλά και Συνέλληνες χωρίς ιδιαίτερη πανεπιστημιακή μόρφωση να πράξουν το ίδιο στις ενορίες τους ή σε κάποιο δικό τους χώρο.Εμείς θα τους αποστείλουμε υλικό για να πραγματοποιήσουν ομιλία αλλά και για να δωρίσουν οπτικοακουστικό υλικό στους παρευρισκόμενους.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!
Ζήτω το Έθνος
Ζήτω ο Ένδοξος Ελληνικός Στρατός
Ζήτω η Αθάνατος Ελλάς
Ορθοδοξία ή Θάνατος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.