Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΝΤΟΣ ΣΚΟΠΙΩΝ


Πριν από λίγες ώρες ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρώτη αποστολή του συλλόγου μας εντός των συνόρων των Σκοπίων.

Μέλη του συλλόγου μας,κατάφεραν και πέρασαν κάτω από την μύτη των σκοπιανών τελωνειακών έντυπο υλικό για την ιστορική αλήθεια της Μακεδονίας και την αφύπνιση και στήριξη των Ελλήνων που ζουν στα Σκόπια.

Η δράση έλαβε χώρα στην περιοχή Δοϊράνης.
Αφέθηκαν εκατοντάδες δίγλωσσα φυλλάδια
(στην Ελληνική και Βουλγάρικη γλώσσα)

σε πολυσύχναστους χώρους και σε χώρους όπου συχνάζει η νεολαία.
Η κίνηση αποσκοπεί να απαντήσει έμπρακτα στην ανεξέλεγκτη σκοπιανική προπαγάνδα.

Η προσπάθεια του συλλόγου μας θα συνεχιστεί και εντός των ελληνικών συνόρων,μιας και υπάρχουν ζωντανοί πυρήνες ανθελληνισμού σε όλη την Μακεδονία μας.

Το δηλώσαμε,το τολμήσαμε και το πετύχαμε1
Έλληνα δεν μπορούμε να είμαστε θεατές της άθλιας και ανιστόρητης προπαγάνδας των Σκοπίων.
Δεν μπορούμε με κραυγές και φωνές μόνο,να διεκδικούμε τα δίκαια μας.
Στην ιστορική Μακεδονία μας που τελεί υπό κατοχή,στενάζουν 200.000 με 300.000 Έλληνες.
Όλοι αυτοί ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ την αναγνώριση τους ως ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ και ότι δικαιώματα την διέπουν.

Ο Ιερός Λόχος 2012 Έφεδροι & Φίλοι των Ε.Δ.
θα δώσει τον αγώνα του με κάθε νόμιμο μέσο για την δικαίωση
των Ομοεθνών του.
ΖΗΤΩ ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

          Το καζίνο της Δοϊράνης γεμάτο από Ελληνικά αμάξια...
                                  Η απόλυτη ξεφτύλα!


ΜΑΘΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ-ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
Αγαπητέ Νέε της Μακεδονίας μας,
έχεις ποτέ αναρωτηθεί ποιοι είναι αυτοί οι σκοτεινοί κύκλοι που κινούν τα νήματα της ανθρωπότητας και εργάζονται για δικά τους συμφέροντα , και παραποιούν την ιστορία της Μακεδονίας μας  εγείροντας  ανιστόριτες διεκδικήσεις;

Ποιους συμφέρει να μην γνωρίζεις ποιος είσαι εθνολογικά και προσπαθούν δεκάδες χρόνια τώρα να σε πείσουν ότι δεν είσαι  Έλληνας αλλά κάτι  που  ποτέ δεν υπήρξε;
Είσαι απόγονος του Μ.Αλεξάνδρου,είσαι απόγονος του Φιλίππου,αλλά είσαι και απόγονος του ημίθεου Αχιλλέα (Παυσανίας ,110 μ.Χ.-180 μ.Χ «Ελλάδος Περιήγησις»).
Έχεις εθνολογική καταγωγή από τους Δωριείς που εγκαταστάθηκαν στην Μακεδονία τον 15ο αιώνα π.Χ.(Ηρόδοτος , «Ουράνια»),και είχες ίδιες συνήθειες,γλώσσα,θρησκεία με τους υπόλοιπους Έλληνες.Είχες δηλαδή το:
ΟΜΟΑΙΜΟΝ,ΟΜΟΓΛΩΣΣΟΝ,ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΝ ΚΑΙ ΟΜΟΤΡΟΠΟΝ.

Ακόμα και το ίδιο το όνομα της Μακεδονίας μας φανερώνει την Ελληνικότητα αυτής της γης μιας  και προέρχεται από την Ελληνική μυθολογία όπως αναφέρει ο Ηρόδοτος («εξανέστη υπό Καδμείων,οίκεε εν Πίνδω ΜΑΚΕΔΝΟΝ καλεόμενον.»,δηλαδή «τους έδιωξαν ο
ι Κάδμιοι και κατοίκησαν την Πίνδο όπου ονομάστηκε ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» Κλείω). 

Μα ακόμα και εάν δεν πιστεύεις όλες αυτές τις ιστορικές αναφορές,κοίταξε γύρω σου την Μακεδονική γη που είναι στολισμένη με όλα τα αρχαία που μας άφησαν οι Πρόγονοι μας.
Διάβασε τις μαρμάρινες πλάκες που γράφουν Ελληνικά.Βλέπεις πουθενά Σλάβικα;
Όχι βέβαια,αφού οι Σλάβοι εμφανίστηκαν μόλις τον 6ο μ.Χ. αιώνα στην Μακεδονία.

Κατά καιρούς τα διεθνή συμφέροντα αγαπητέ νέε της Μακεδονίας μας θέλησαν να σφετεριστούν την δόξα της και θυσίασαν τους λαούς στο βωμό των συμφερόντων τους.
Μα είπαν ότι είμαστε Βούλγαροι γιατί έτσι βόλευε την τότε υπερδύναμη Ρωσία και προσπάθησαν με την βία να μας αναγκάσουν να συμβιβαστούμε (Συνθήκη Αγ.Στεφάνου1878,Μακεδονικός Αγώνας 1903-1908).Όμως δεν τα κατάφεραν γιατί το άδικο ο Χριστός μας δεν το θέλει.
Οι προσπάθειες συνεχίστηκαν και από τους Σέρβους -που θέλησαν να αποκρύψουν την εθνική ταυτότητα των Ελλήνων που ζουν στην ιστορική Μακεδονία (υπολογίζονται 200.000 με 300.000 Έλληνες ότι κατοικούν εντός του κράτους των Σκοπίων).
Με την επικράτηση των Μπολσεβίκων στην Ρωσία,ανακινήθηκε ξανά  και το ενδιαφέρον των Σλάβων για την Μακεδονία.Από το 1921 εως το 1949 οι Σέρβοι και οι Βούλγαροι προσπάθησαν  με διάφορους τρόπους να αρπάξουν την Μακεδονία μας από την αγκαλιά της μητέρας Ελλάδος.Μα ο Κύριος ημών  Ιησούς Χριστός δεν τους το επέτρεψε!

Και ενώ ιστορικά δεν μπορούν να σταθούν οι ανιστόριτες διεκδικήσεις των Σλάβων,και ενώ ακόμα και πολιτικοί της γείτονος χώρας παραδέχονται ότι ουδεμία σχέση δεν έχουν με τους Μακεδόνες   (Κίρο Γκλιγκόροφ «εμείς είμαστε σλάβοι,δεν έχουμε καμία σύνδεση με τον Μ.Αλέξανδρο»  3/6/1992),παραταύτα οι σκοτεινοί κύκλοι που θέλουν τους Έλληνες διαιρεμένους και που δεν αφήνουν τους Λαούς να ζουν με ειρήνη όπως θέλει ο Χριστός μας,συνεχίζουν να εγείρουν διεκδικήσεις και δηλητηριάζουν τις Ψυχές μας με μίσος για να κερδίσουν αυτοί.

Νέε της Μακεδονίας μας,ακόμα και εάν δεν πιστεύεις αυτά που διάβασες,οφείλεις στον εαυτό σου να προβληματιστείς και να ψάξεις την ιστορική αλήθεια.
Είσαι Απόγονος του Μ.Αλεξάνδρου-Είσαι Έλληνας.
Εστί ούν Ελλάς και η Μακεδονία-Στράβων (67π.Χ-23μ.Χ)

ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012-ΕΦΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ
Στοιχεία επικοινωνίας
ierosloxos12@gmail.com
6984 378 112
whats up

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.