Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ!

Χρόνια τώρα αυτοί που γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις στην Μακεδονία μας,μένουν θεατές μιας ανεξέλεγκτης σκοπιανικής προπαγάνδας που αντικειμενικό σκοπό έχει σε βάθος χρόνου να αποδείξει ότι υπάρχει "μακεδονική μειονότητα" στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας μας.
Κατά το πόσο ευσταθούν ιστορικά αυτές οι διεκδικήσεις των νεο- κομιτατζήδων δεν χρειάζεται να τις αναλύσουμε,σε αυτήν την δημοσίευση.
Είναι κοινό μυστικό ότι έχουν εξαγοραστεί συνειδήσεις με άφθονο χρήμα σε χωριά της Μακεδονίας μας.
Κάθε χρόνο γίνονται αναρίθμητες "μακεδονικές" γιορτές στα χωριά μας όπου εγείρονται αντεθνικές διεκδικήσεις,με την ανοχή του Ελληνικού κράτους.
Το άνδρο της σκοπιανικής προπαγάνδας είναι το χωριό Μελίτη όπου ο τοπικός πράκτορας Πάντε Ασλάκωφ (πρώην δημόσιος υπάλληλος της ΔΕΗ),χρόνια τώρα ξεσηκώνει τον κόσμο και ζητάει αναγνωρίσεις της ψευδομακεδονικής μειονότητας.
Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε αποσπάσματα από την περσινή (6/4/2013) εκδήλωση του τοπικού συλλόγου Μελίτης,όπου ούτε πολύ ούτε λίγο δια στόματος του μέλους του Ουράνιου Τόξου Δημήτρη Ιωάννου  ζητάνε την εισαγωγή της "μακεδονικής" γλώσσας στην δημόσια εκπαίδευση και την αντικατάσταση των πινακίδων σε Ελληνική και "μακεδονική" γλώσσα.


Το θέμα είναι εμείς σαν Έλληνες τι μπορούμε να κάνουμε,μιας και υπάρχει παντελής αδιαφορία του ελληνικού κράτους.
Ο Σύλλογος μας πιστεύει ότι όχι μόνο δεν μπορούμε να είμαστε θεατές της σκοπιανικής προπαγάνδας και να λειτουργούμε αμυνόμενοι των ανιστόρητων επιθέσεων των,αλλά πρέπει να διεκδικήσουμε αυτά που ιστορικά μας ανήκουν.
Κανένας εκ των κρατούντων δεν μιλάει για την ελληνική μειονότητα που ζει εντός της ιστορικής Μακεδονίας μας στα κατεχόμενα εδάφη μας από τους νεοκομιτατζήδες.
Υπάρχουν 200.000 με 300.000 χιλιάδες Έλληνες που φωνάζουν ότι είναι ΕΛΛΗΝΕΣ και ουδείς  ενδιαφέρεται.
Ο Σύλλογος μας αναλογιζόμενος της ευθύνες απέναντι στην ιστορία,και θέλοντας να ανακινήσει το θέμα της ελληνικής μειονότητας,με μια καταδρομική κίνηση το βράδυ του Σαββάτου 16 Νοεμβρίου εισήλθε νόμιμα στην γειτονική χώρα και έριξε σε δύο χωριά της λίμνης Δοϊράνης έντυπο υλικό στην Ελληνική και Βουλγάρικη γλώσσα προς ενημέρωση της ιστορικής αλήθειας των κατοίκων,που ως επί το πλείστον είναι Ελληνικής καταγωγής.


  


Μια εβδομάδα μετά το Σάββατο 23 Νοεμβρίου μέλη του Συλλόγου μας επισκεφτήκαμε και το άνδρο των σκοπιανών το χωρίο Μελίτη.
Αφού ρίξαμε το ανάλογο έντυπο υλικό στην Μελίτη κατευθυνθήκαμε και ρίξαμε έντυπο υλικό και σε άλλα χωριά όπου υπάρχει πρόβλημα,όπως το Ξινό Νερό Φλωρίνης και το Πλατάνι Εδέσσης.
Αντικειμενικός μας σκοπός ήταν να αντιληφθούν οι Σκοπιανοί ότι αφενός δεν πρόκειται να τους αφήσουμε να δηλητηριάζουν και να μολύνουν τα Ελληνόπουλα με ανιστόρητες μπούρδες και αφετέρου ότι θα κάνουμε οποιαδήποτε νόμιμη πράξη για να τους εμποδίσουμε.

Η πλατεία στην φωτογραφία είναι γνωστή σε λίγους Εθνικιστές μιας και κάθε χρόνο η Ελας δεν αφήνει τους Έλληνες που συγκεντρώνονται το καλοκαίρι στην Φλώρινα να πλησιάσουν το χωριό Μελίτη για προφανείς λόγους.
Εκτός από πέρυσι όπου με μια αστραπιαία κίνηση μέλη των πατριωτικών οργανώσεων κατάφεραν και έφτασαν στην εν λόγω πλατεία και κατάθεσαν και στεφάνια στα δύο αγάλματα των Μακεδονομάχων που βλέπετε στην φωτογραφία.
Ο Μακεδονικός Αγώνας που ξεκίνησε το 1870 με την συνθήκη του Αγίου Στεφάνου Συνέλληνες δεν έχει τελειώσει ακόμα.
Απλά έχει περάσει σε ένα νέο είδος πολέμου του ακήρυχτου και ύπουλου.
Νυν Υπέρ Πάντων Ο Αγών!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.