Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Ι.Μ.ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ-Η ΔΙΩΚΟΜΕΝΗ ΜΟΝΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ (αποστολή τροφίμων)


Η Ι.Μ.Εσφιγμένου βρίσκεται υπό διωγμό και τελεί υπό αποκλεισμό γιατί μάχεται τον οικουμενισμό που επιβάλλει ο Αρχιεπίσκοπος Βαρθολομαίος.
Οι ελλείψεις σε αγαθά λόγω του αποκλεισμού είναι πολλές.

Ο σύλλογος μας,με δική μας πρωτοβουλία,συγκεντρώνει κατά καιρούς ότι τρόφιμα μπορεί και τα αποστέλλει στους Μοναχούς της Ι.Μονής Εσφιγμένου.
Όποιος εν Χριστώ αδελφός θέλει να βοηθήσει σε αυτή την προσπάθεια μας ας τηλεφωνήσει στο γ.γ. του συλλόγου μας,κ.Γενιά Ανδρέα στο 6977 512 188  ή να αποστείλει μήνυμα στην σελίδα μας στο facebook:
https://www.facebook.com/pages/%CE%99%CE%B5%CF%81%CF%8C%CF%82-%CE%9B%CF%8C%CF%87%CE%BF%CF%82-2012/327136444013268


Θα πρέπει να γνωρίζει όποιος θέλει να αποστείλει τρόφιμα,ότι τα  αγαθά δεν θα πρέπει να έχουν σφραγιστεί με το το γραμμικό σύστημα (bar code).
Συνήθως τα τρόφιμα που αποστέλλονται είναι όσπρια,ρύζι,ξηροί καρποί,λουκούμια κ.τ.λ.
Σαν σύλλογος σας ευχαριστούμε όλους για το ενδιαφέρον και την ευαισθησία που δείχνεται!
Η Υπεραγία Θεοτόκος μας,να μας Σκεπάζει όλους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.