Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος

Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος
Όπως για τους πιστούς στον Χριστό η Ορθοδοξία είναι η μοναδική οδός προς την διάσωση της Ψυχής τους, έτσι και για τους Εθνικιστές ο Εθνικός Κοινωνισμός είναι η μοναδική οδός για την διάσωση του Έθνους. Ο δικός μας αγώνας είναι Εθνικός, Φιλολαϊκός,υπέρ της Πατρίδος και Πίστεως. Είμαστε τόσο αντικουμμουνιστές όσο και αντικαπιταλιστές. Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Ανακοίνωση για την εκδήλωση Ίμια 2014-δεν ξεχνώ,

Με ιδιαίτερη συγκίνηση ο Σύλλογος μας έδωσε το παρών στο ετήσιο κάλεσμα της Πατριωτικής Κίνησης Πολιτών Καβάλας για την ημέρα Τιμής και Μνήμης των πεσόντων Ηρώων Αξιωματικών του ναυτικού μας,την βραδιά της πολεμικής σύγκρουσης στα Ίμια το 1996.
Στο παρακάτω βίντεο της Π.κ.π.Καβάλας μπορείτε να ακούσετε την θέση του Συλλόγου μας,δια στόματος του γενικού γραμματέα μας,κ.Γενιά Ανδρέα (0:39:00 του βίντεο) για το θέμα των Ιμίων και την απόδοση τιμών με την κατάθεση στεφανιού από το μέλος του δ.σ. μας,κ.Αθανάσιο Μπεκιαρίδη (0:57:20).
Θέλουμε σαν Σύλλογος να ευχαριστήσουμε τους Εθνικά Σκεπτόμενους Πολίτες για την φιλοξενία των μελών μας στο λεωφορείου τους για την μετάβαση μας από και προς την Καβάλα, την Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβάλας για την άψογη διοργάνωση και φιλοξενία και όλους του Συλλόγους και Συνέλληνες που παρά το κρύο και την βροχή έδωσαν το βροντερό παρών!

Αντιπλοίαρχος Καραθανάσης Χριστόδουλος
Αντιπλοίαρχος Βλαχάκος Παναγιώτης
Σημαιοφόρος    Γιαλοψός Έκτωρας

ΑΘΑΝΑΤΟΙ!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.