Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

1914-2014 ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΚΟΥ ΑΓΩΝΑ!

 Φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια από την έναρξη του Αυτονομιακού Αγώνα των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου μας.
Ένας αγώνας εφάμιλλος των υπολοίπων αγώνων που έχει δώσει το Έθνος μας για τις Ελληνορθόδοξες αξίες και ιδεώδη.
Αυτός λοιπόν ο αγώνας και γενικότερα το τι εστί βορειοηπειρωτικό ζήτημα είναι σχεδόν άγνωστος στους περισσότερους Έλληνες.
Και είναι άγνωστος γιατί πολλοί θέλουν να ξεχάσουμε και να σιωπήσουμε...Αλλά το δίκαιο και το αίμα των προγόνων μας δεν μας αφήνει περιθώρια για τίποτα άλλο,παρά να προσπαθήσουμε να φανούμε αντάξιοι των θυσιών,όλων εκείνων των γνωστών και άγνωστων ηρώων που κράτησαν τον ελληνισμό ζωντανό.

Στα πλαίσια λοιπόν αυτού του σκεπτικού ο σύλλογος μας εκτός από τις ενημερωτικές ομιλίες που έχει προγραμματίσει σε Θεσσαλονίκη (15/2 σε συνεργασία με την Πατριωτική Κίνηση Θεσ/κης)

https://www.facebook.com/events/242646112581218/?ref=5

και σε Καβάλα (16/2 σε συνεργασία με την Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβάλας) έχει εκδώσει και ένα μικρό φυλλάδιο με απλά ιστορικά στοιχεία για την Βόρειο Ήπειρο.
Μέχρι σήμερα έχουμε διανείμει περί τα 2500 έντυπα στην Θεσσαλονίκη.
Ελπίζουμε να ευαισθητοποιήσουμε τον Ελληνικό λαό και να ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα των Αλύτρωτων Πατρίδων!

Παντού να φαίνεται η Σημαία της Αυτονομίας μας!
Επί τω έργω στην πλατεία Αριστοτέλους στην Θεσ/κη μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.