Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Τι είναι εθνοκάθαρση και τι γενοκτονία;

Ανακοίνωση-απάντηση προς τον υπουργό παιδείας της κυβέρνησης των Ελλήνων κ.Φίλη.

Πραγματικά κ.Φίλη δεν γνωρίζουμε ποια ανάγκη σας ωθεί να  να υποβιβάζετε την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου σε εθνοκάθαρση.
Η μόνη λογική εξήγηση που μπορούμε να δώσουμε είναι ότι μάλλον δεν γνωρίζετε την διαφορά.

Με τον ειδικό όρο λοιπόν εθνoκάθαρση γίνεται αναφορά στην προσπάθεια δημιουργίας εθνικά ομοιογενών γεωγραφικών περιοχών μέσω βίαιου εκτοπισμού πληθυσμών που ανήκουν σε ιδιαίτερες εθνικές ομάδες. Η εθνοκάθαρση προϋποθέτει την πλήρη απομάκρυνση και των τελευταίων υπολειμμάτων της στοχευμένης ομάδας μέσω της καταστροφής πολιτισμικών στοιχείων, όπως είναι τα μνημεία, τα νεκροταφεία και οι τόποι λατρείας.


Ο ελληνικός όρος γενοκτονία είναι ταυτόσημος με τον διεθνώς χρησιμοποιούμενο όρο genocide που προέρχεται από τις ελληνικές λέξεις γένος και κτείνω (=φονεύω). Τόσο ο ελληνικός όσο και ο διεθνής όρος δημιουργήθηκαν επίσημα (όρος διεθνούς δικαίου) μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Με αυτόν τον όρο αποδίδεται κυριολεκτικά η από τους αρχαιότατους χρόνους υφιστάμενη έννοια και ακριβέστερα ένα από τα αρχαιότερα μαζικά εγκλήματα που αποβλέπουν στη συστηματική, με βίαια ως επί το πλείστον μέσα, επιδιωκόμενη εξόντωση ολόκληρης φυλής ή τμήματος αυτής σε ορισμένο τόπο.

Η γενοκτονία μπορεί να επιδιωχθεί είτε με σειρά ομαδικών φόνων, όλων ή σχεδόν όλων των μελών μιας φυλής, είτε με συστηματική εξασθένιση αυτής (με διάφορα μέσα) μέχρι τη βαθμιαία εξάλειψή της φυλής. Στα βίαια δε μέσα αυτά περιλαμβάνονται και σειρά απαγορευτικών μέτρων επί εθνικών, θρησκευτικών, γλωσσικών, ηθικών, ιστορικών ή άλλων παραδόσεων προκειμένου να επέλθει διαφοροποίηση ή αλλοίωση της καταδιωκόμενης φυλής με βέβαιη την συν τω χρόνω απώλεια του εθνικού και φυλετικού γνωρίσματος της.

Νομίζουμε ότι είναι πολύ εύκολο να κατανοήσει κ.Φίλη κάποιος την διαφορά της εθνοκάθαρσης από την γενοκτονία.

Ο ελληνισμός την περίοδο 1914-1924 αριθμεί πάνω από ένα εκατομμύριο νεκρούς που προήλθαν από το κεμαλικό μίσος των Τούρκων προς τους Έλληνες.
Η γενοκτονία των Ελλήνων δεν περιορίστηκε  μόνο στην περιοχή του Πόντου αλλά και στις υπόλοιπες περιοχές της Τουρκίας όπου κατοικούσαν από αρχαιοτάτων χρόνων οι Έλληνες.
Η Τουρκία πρέπει να καταδικαστεί όχι μόνο για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου αλλά και για όλα τα εγκλήματα που έχει κάνει διαχρονικά σε όλους τους  λαούς.
Θα πρέπει επίσης και ο αρχισφαγέας Κεμάλ να πάρει την θέση που του αρμόζει στο πάνθεον με τους υπόλοιπους εγκληματίες της ανθρωπότητας.
Κύριε Φίλη,εάν αυτές τις δηλώσεις τις κάνατε σαν Φίλης,θα λέγαμε ότι είναι άποψη σας.
Όταν όμως είσαστε υπουργός των Ελλήνων οφείλεται να σέβεστε την Ιστορία μας και τις προσπάθειες που γίνονται για να αποδείξουμε τα ιστορικά μας δίκαια παγκοσμίως σε μια εποχή που η Πατρίδα μας βάλλεται από τα ξένα κέντρα εξουσίας που παραποιούν συστηματικά την παγκόσμια ιστορία.
Σας συνιστούμε λοιπόν να είσαστε προσεκτικότερος στις δηλώσεις σας,όσο είσαστε θεσμικό όργανο της κυβέρνησης των Ελλήνων.

Μετά τιμής εν Θεσσαλονίκη 3/11/2015
Γενιάς Ανδρέας αντιπρόεδρος του συλλόγου
Ιερός Λόχος 2012 Έφεδροι και Φίλοι των Ειδικών Δυνάμεων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.