Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Μέλη του Ιερού Λόχου 2012, έστησαν Ελληνική σημαία σε ιστό ύψους 6 μέτρων, στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης. Φωτογραφίες.

 Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της 19ης Νοε 2015 η μεταφορά 6 μέτρων ιστού της Ελληνικής Σημαίας και τοποθέτηση του στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης.

Για την όλη επιχείρηση χρειάστηκαν δύο οχήματα για την ασφαλή μεταφορά του σιδερένιου ιστού.
Η τοποθέτηση του ήταν σχετικά εύκολη υπόθεση αφού είχε προηγηθεί η αναγνώριση του χώρου και η καταγραφή των υλικών που θα χρειαζόμασταν.
 
Με χαρά είδαμε την τεράστια Ελληνική Σημαία να κοσμεί τον καθαρό ουρανό της Μακεδονίας μας.

Μα πραγματική έκπληξη και ανταμοιβή μας προξένησε το γεγονός ότι μέσα στο σκοτάδι μας πλησίασε μια ομάδα μαθητών γυμνασίου που είδε την Σημαία και θέλησε να έρθει κοντά για να την χαρεί!!!
Πραγματικά για αυτά τα Ελληνόπουλα αξίζει κανείς να κάνει τα πάντα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.