Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Ο "Ιερός Λόχος 2012" στηρίζει την ΣΦΕΒΑ

Στην προσπάθεια μας να στηρίξουμε τον βορειοηπειρωτικό ελληνισμό, ο “Ιερός Λόχος 2012″ αποφάσισε να χορηγήσει 60 ημερολόγια προς την ΣΦΕΒΑ Θεσσαλόνικης που εδώ και δεκαετίες στηρίζει τον αλύτρωτο ελληνισμό της Β.Ηπείρου μας.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν αποκλειστικά στις εθνικές δράσεις της ΣΦΕΒΑ,όπως η δημιουργία φροντιστηρίων ελληνικών σε περιοχές της Βορείου Ηπείρου που δεν έχουν χαρακτηρισθεί ως μειονοτικές από το Αλβανικό κράτος, με συνέπεια τα ελληνόπουλα που κατοικούν εκεί να μην δικαιούνται δημόσια ελληνική παιδεία. Το έργο της ΣΦΕΒΑ είναι θεάρεστο και αξίζει να το στηρίξουμε όλοι μας.

Όποιος θέλει να στηρίξει αυτή την προσπάθεια δεν έχει παρά να καταθέσει 5 ευρώ στον λογαριασμό της ΣΦΕΒΑ στην εθνική τράπεζα,ο οποίος είναι ο εξής: 
212 / 29602657     ΙΒΑΝ: GR84 0110 2120 0000 2122 9602 657 (ΕΕ Θεσσαλονίκης). 

Αφού πραγματοποιήσει την κατάθεση πρέπει να στείλει ένα απλό μήνυμα από το κινητό του στον πρόεδρο της ΣΦΕΒΑ Θεσσαλονίκης στον αριθμό 6932 306 904 και να του αναγράφει το όνομα του καταθέτη και μια πλήρη διεύθυνση όπου θα επιθυμούσε να λάβει με το ταχυδρομείο το ημερολόγιο και την απόδειξη του. 
Περισσότερες πληροφορίες για το έργο της ΣΦΕΒΑ μπορείται να βρείτε εδώ: http://www.sfeva.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.