Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Αιφνιδιαστική επίσκεψη διαμαρτυρίας του Ιερού Λόχου 2012 στην ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ Α.Ε. για την πινακίδα που αποκαλεί το Μοναστήρι με το σλαβικό όνομα "Μπίτολα"

Οι έφεδροι καταδρομείς δεν είναι μαθημένοι σε χαρτοπόλεμο.
Έτσι, μετά το αρχικό email, την ατελέσφορη τηλεφωνική επικοινωνία με την υπεύθυνη, την δημοσιοποίηση του θέματος με την απαράδεκτη πινακίδα στην Εγνατία Οδό που αποκαλεί το ελληνικότατο Μοναστήρι ως "Μπίτολα", τα εκατοντάδες εμαιλ διαμαρτυρίας που ακολούθησαν, και την επίμονη σιωπή της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ Α.Ε.,
αποφασίσαμε,
αντιπροσωπεία μελών του Ιερού Λόχου και εκπρόσωποι πατριωτικών φορέων να επισκεφθούμε σήμερα, Παρασκευή 4/12/2015, ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ τα γραφεία της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ Α.Ε. για να λάβουμε επί τέλους μία απάντηση.Συναντήσαμε τον υπεύθυνο της εταιρίας κ. Δημήτριο Τσολιάνο (Δ/ντής Εποπτείας 'Εργων Δυτικού τομέα), ο οποίος όπως διαπιστώσαμε γνώριζε το θέμα, μας ενημέρωσε ότι έχει ήδη εγκριθεί η τροποποίηση της αρχικής μελέτης, και προβλέπεται η αποκατάσταση του ονόματος της (ελληνικότατης) πόλης του Μοναστηρίου. Δεσμεύτηκε ότι η διαδικασία αποκατάστασης έχει ήδη εγκριθεί και ότι εντός των επόμενων εβδομάδων θα έχει αποκατασταθεί και η συγκεκριμένη πινακίδα αλλά και όλες οι υπόλοιπες πινακίδες (σε δρόμους που δεν έχουν δοθεί ακόμη στην κυκλοφορία).


Ο εκπρόσωπος της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ Α.Ε., μας επέδειξε μάλιστα ηλεκτρονικά και τα σχέδια στα οποία φαινόταν ότι καταργείται η σλαβική ονομασία "Μπίτολα" (με ελληνικούς χαρακτήρες, στην Ελληνική πινακίδα).
Θυμίζουμε την δημόσια καταγγελία μας:

Απίστευτη πρόκληση από την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ Α.Ε. Πινακίδα της, αποκαλεί το Μοναστήρι με σλάβικο όνομα.Αναμένουμε λοιπόν να δούμε να υλοποιούνται οι δεσμεύσεις των αρμοδίων.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι καταλυτικό ρόλο στην ευνοϊκή λύση του θέματος έπαιξε η αποστολή εκατοντάδων ηλεκτρονικών μηνυμάτων διαμαρτυρίας που στάλθηκαν από όλους εσάς.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και για την συμμετοχή σας στις δράσεις του συλλόγου μας.
Πάντα έτοιμοι στις επάλξεις της πατρίδας.

2 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια παιδιά .... και για την πινακίδα και για την υπέροχη μουσική κάλυψη το ιστολόγιου σας ...

    Να ζήβε Γκέρτσιααααααα ....

    >>> Ο Γραικομάνος της διπλανής πόρτας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.