Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

Ο Ιερός Λόχος 2012 στο ορφανοτροφείο Χατζηκώνστα


Μια βραδιά διαφορετική για μας. Μακριά απ' όσα έχουμε συνηθίσει να κάνουμε είτε ως έφεδροι είτε ως σύλλογος εν γένει. Αυτή τη φορά βρεθήκαμε δίπλα στα παιδιά που ζουν στο ορφανοτροφείο Χατζηκώνστα για να παίξουμε με τους δικούς τους κανόνες. Μέλη του Ιερού Λόχου 2012 του τομέα Αθηνών σε συνεργασία με τη Διοίκηση του ιδρύματος, οργάνωσαν στο αμφιθέατρο του κτιρίου, μια παράσταση στις 22-12-2015 και ώρα 19:00.


Η εκδήλωση ξεκίνησε με φοιτητές από την Φοιτητική Ένωση Κρητών των οποίων η χορωδία τραγούδησε παραδοσιακά κάλαντα της Κρήτης.Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο μάγος "Απολώνιος" ο οποίος με την ομάδα του δημιούργησε και εκτέλεσε μια παράσταση που έκανε την αίθουσα να γεμίσει με παιδικά αυθόρμητα γέλια και ενθουσιασμό.Ο Ιερός Λόχος 2012 πιστός πάντα στη νομιμότητα και την ηθική ορθότητα επέλεξε να μη δημοσιεύσει βίντεο από την εκδήλωση γιατί σε αυτό πιθανό να φαίνονταν πρόσωπα παιδιών. Ευχαριστούμε τη διεύθυνση του Ιδρύματος Χατζηκώνστα που άνοιξε τις πόρτες του στη μικρή μας προσφορά. Τέλος στεκόμαστε με σεβασμό απέναντι στο μεγαλείο ψυχής των φοιτητών από την Κρήτη που επέλεξαν να περάσουν τη βραδιά τους ανάμεσα στα μικρά παιδιά αντί για κάποιο νεανικό στέκι. Και όπως είπε και ο Μάγος Απολλώνιος κλείνοντας την παράσταση του: "Όσο έχουμε τον Χριστό και την Ελλάδα στην καρδιά μας, τίποτα δεν μας κουνάει" Χρόνια Πολλά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.