Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Σεμινάριο αυτοάμυνας του Ιερού Λόχου 2012

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το σεμινάριο αυτοάμυνας που οργανώθηκε από τον σύλλογο μας και από τον εκπαιδευτή πολεμικών τεχνών κ.Γεωργιάδη Κωνσταντίνο.Το 3ώρο σεμινάριο εξελίχθηκε σε πολύ θεωρία και σε ρεαλιστική αντιμετώπιση των πιο κοινών επιθέσεων που μπορούμε να δεχτούμε στην καθημερινότητα μας.

Θέλουμε σαν σύλλογος να ευχαριστήσουμε τον κ.Γεωργιάδη για τις πολύτιμες γνώσεις που μας μετέδωσε και φυσικά όλους όσους παρευρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Στο μέλλον ο Σύλλογος μας έχει στο πρόγραμμα να παραδώσει και άλλα δωρεάν σεμινάρια και όχι μόνο σε θέματα αυτοάμυνας αλλά και σε άλλα θέματα όπως π.χ. επιβίωσης και διαβίωσης στο βουνό, αντιμετωπίσεις φυσικών καταστροφών, πρώτων βοηθειών κτλ.
Ιερός Λόχος 2012- Έφεδροι και Φίλοι των Ειδικών Δυνάμεων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.