Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Χριστούγεννα 2016: Μία ακόμη φιλανθρωπική δράση του Ιερού Λόχου 2016

Τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων, που γιορτάζουμε την γέννηση του Κυρίου μας, έχουμε έναν ακόμη λόγο να δείξουμε έμπρακτα την αγάπη μας.


Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016,αντιπροσωπεία του Ιερού Λόχου 2012, επισκέφθηκε μία ακόμη φορά το Οικοτροφείο Γιαννιτσών, παραδίδοντας ατομικά δώρα για καθένα από τα παιδιά που στηρίζονται από τα ίδρυμα (είτε διαμένουν μόνιμα σε αυτό είτε σιτίζονται, λόγω δύσκολων οικονομικών και οικογενειακών συνθηκών) και παιδικά βιβλία.

Παράλληλα παραδώσαμε σακούλες με τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν από μέλη και φίλους, σε προγραμματισμένη εκδήλωση του Συλλόγου μας, την προηγούμενη ημέρα στη Θεσσαλονίκη.
Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους ευαισθητοποιήθηκαν και προσέφεραν τρόφιμα είτε από το υστέρημα είτε από το περίσσευμα τους.


Ο Κύριος Ημών Ιησούς Χριστός να ευλογεί τα ελληνόπουλα μας, τις ελληνικές οικογένειες, τον καθένα μας, την πατρίδα και την εκκλησία μας.

Ιερός Λόχος 2012
Έφεδροι και Φίλοι των Ειδικών Δυνάμεων

ΥΓ.
Θυμίζουμε την περσινή μας επίσκεψη στο οικοτροφείο Γιαννιτσών, εδώ
Ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ που στηρίζετε τον αγώνα μας. Δίνοντας όλοι ένα χέρι βοήθειας, το βάρος γίνεται ελαφρύτερο και η ανακούφιση που προσφέρουμε ακόμη πιο αποτελεσματική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.