Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Το νέο έντυπο μας: "ο Ιερολοχίτης, Για την Σημαία και τον Σταυρό"!

Με την βοήθεια του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού σας παρουσιάζουμε το ενημερωτικό έντυπο μας,
"ο Ιερολοχίτης, Για την Σημαία και τον Σταυρό"!


Ο "Ιερολοχίτης" είναι ένα δωδεκασέλιδο άκρως αγωνιστικό έντυπο που θα εκδίδεται περιστασιακά από τον σύλλογο μας για τα μέλη και τους υποστηρικτές του. Με το έντυπο αυτό ευελπιστούμε να αποδομίσουμε την νεοταξική προπαγάνδα. Στόχος μας, να ακουστεί σε όσο περισσότερα ελληνικά σπίτια, σχολεία, παρέες κτλ η ελληνορθόδοξη άποψη!
Μέσα στις δώδεκα σελίδες του λοιπόν κυριαρχεί η αγάπη για την Πατρίδα,την Ορθοδοξία και το Έθνος μας!


Ο "Ιερολοχίτης" δίνεται αποκλειστικά σε μέλη και υποστηρικτές τους συλλόγου μας.

Το κόστος για την ετήσια συνδρομή είναι 15 ευρώ (με πιθανότατα έξι ενημερωτικά το έτος, όσο η ετήσια συνδρομή μέλους). Εάν κανείς υπολογίσει τα έξοδα εκτύπωσης και αποστολής, αντιλαμβάνεται ότι ο σκοπός μας δεν είναι κερδοσκοπικός αλλά αποκλειστικά ιδεολογικός.

Στους συναγωνιστές που μένουν στην Θεσσαλονίκη και έρχονται και στις εκδηλώσεις μας θα δίδεται φυσικά χωρίς τα έξοδα του ταχυδρομείου.
Για τις ετήσιες συνδρομές στο σύλλογο μας (15 ευρώ) και μέχρι εξαντλήσεως θα στέλνουμε μαζί με το πρώτο τεύχος και 20 αυτοκόλλητα "Η πόλη μας ανήκει"!
Όποιος ενδιαφέρεται ας μας στείλει μήνυμα στην σελίδα μας στο facebook.
Ευχαριστούμε όλους όσους μας στηρίζουν!
Ζήτω το Έθνος! 

Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος!ΥΓ.
Υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να προμηθευτείτε και το ημερολόγιο 2017 (δείτε εδώ), ως έμπρακτη προσπάθεια στήριξης του συλλόγου και των αγώνων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.