Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

ΖΟΡΑΝ ΖΑΕΦ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ!

Με αγανάκτηση πληροφορηθήκαμε ότι ο γνωστός για τις φιλοσκοπιανές του θέσεις και δήμαρχος της Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης,προσκάλεσε τον πρόεδρο της Vardaska ή κατά πολύ κόσμο FYROM,να περάσει την εορτή της Πρωτοχρονιάς στην Θεσσαλονίκη.
Επίσης πληροφορηθήκαμε ότι ο πρόεδρος του κρατιδίου είναι ήδη στην Θεσσαλονίκη.Φυσικά δεν τολμούν να αναγγείλουν σε ποιο ξενοδοχείο διαμένει γιατί η γιούχα από τους Μακεδόνες προς τον σφετεριστή της ιστορίας μας θα ήταν σφοδρότατη.

Ουδείς στην πόλη της Θεσσαλονίκης θεωρεί ευπρόσδεκτο τον Ζοραν Ζάεφ.
Όχι γιατί δεν είμαστε φιλόξενοι αλλά γιατί εμείς οι Μακεδόνες είμαστε Έλληνες,και ως Έλληνες δεν ανεχόμαστε να χαϊδεύουμε όσους διεκδικούν την Ιστορία μας και την Γη μας!
Και επειδή θα βρεθούν πολλά παπαγαλάκια να πιπιλίσουν την καραμέλα ότι οι Έλληνες είμαστε από αρχαιοτάτων χρόνων φιλόξενος λαός,θα τους απαντήσουμε,ότι ναι είμαστε φιλόξενοι σε εκείνους που έρχονται ως φίλοι.Αντιθέτως είμαστε σκληροί σε όσους έρχονται και ζητάνε γη και ύδωρ.


Και επειδή η επιλεκτική ερμηνεία της ιστορίας είναι το όπλο της νέας τάξης πραγμάτων παραθέτουμε λίγο Ηρόδοτο για να δείτε ποιο ήταν το τέλος σε όποιους ζητούσαν  γη και ύδωρ στην Αρχαία Ελλάδα:

 [7.133.1] ἐς δὲ Ἀθήνας καὶ Σπάρτην οὐκ ἀπέπεμψε Ξέρξης ἐπὶ γῆς αἴτησιν κήρυκας τῶνδε εἵνεκα· πρότερον Δαρείου πέμψαντος ἐπ᾽ αὐτὸ τοῦτο οἱ μὲν αὐτῶν τοὺς αἰτέοντας ἐς τὸ βάραθρον, οἱ δ᾽ ἐς φρέαρ ἐμβαλόντες ἐκέλευον γῆν τε καὶ ὕδωρ ἐκ τούτων φέρειν παρὰ βασιλέα. [7.133.2] τούτων μὲν εἵνεκα οὐκ ἔπεμψε Ξέρξης τοὺς αἰτήσοντας.
Δηλαδή:
[7.133.1] Στην Αθήνα και τη Σπάρτη όμως ο Ξέρξης δεν έστειλε κήρυκες για να ζητήσουν γην και ύδωρ, κι ο λόγος ήταν ο εξής: όταν την πρώτη φορά ο Δαρείος έστειλε για τον ίδιο σκοπό, οι πρώτοι αυτούς που ήρθαν να ζητήσουν τους έριξαν στο βάραθρο, κι οι δεύτεροι σε πηγάδι και τους καλούσαν να πάρουν αποκεί γην και ύδωρ και να τα παν στο βασιλιά τους. [7.133.2] Γι᾽ αυτό το λόγο ο Ξέρξης δεν έστειλε ανθρώπους για να ζητήσουν.Ζόραν Ζάεφ φύγε και πάρε μαζί σου και όλους τους οσφυοκάμπτες ραγιάδες.Οι Μακεδόνες δεν σε θέλουν εδώ γιατί μολύνεις την Ιερή Γη της Μακεδονίας!
Επίσης διεκδικούμε την άμεση αναγνώριση των 200.000 Ελλήνων ως Ελληνική Εθνική Μειονότητα που ζουν στο Μοναστήρι,στο Κρούσοβο,στο Περλεπές ,στην Γευγελή και στην Δοϊράνη.
Κλείνουμε την ανακοίνωση μας ότι το 2018 θα είναι έτος όπου ο ελληνισμός θα δώσει ξανά τον αγώνα του για να μην ξεπουληθεί η Μακεδονία μας.
Ζήτω το Έθνος!Νεότερη ενημέρωση :
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: συνθήματα πριν λίγη ώρα έξω από το ξενοδοχείο όπου διαμένει ο Πρόεδρος των Σκοπίων, προσκεκλημένος του Μπουτάρη. Πιο πριν: παρέμβαση στο τελωνείο Ευζώνων. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ. ΟΧΙ στην σχεδιαζόμενη ΠΡΟΔΟΣΙΑ! Φωτογραφίες - Βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.