Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Η πρώτη εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη για τον Ιερό Λόχο 2012!Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης με τον πρόεδρο του Ιερού Λόχου 2012  

Η πρώτη, αποκλειστική, εφ' όλης της ύλης συνέντευξη, 
του Προέδρου του Ιερού Λόχου Ανδρέα Γ.
στον Λευτέρη Πανούση

1. Πότε, που και πως δημιουργήθηκε ο Ιερός λόχος. Πρόκειται για νόμιμο σωματείο, με κατατεθειμένο καταστατικό και έγκριση από αρμόδια αρχή;

Καταρχάς θα ήθελα να σας ευχαριστήσω κ.Πανούση για το φιλόξενο βήμα που μας δίνεται στο ιστολόγιο σας. Δεν θα σας κρύψω ότι είναι η πρώτη φορά στα 7 χρόνια λειτουργίας του συλλόγου μας, που κάποιος ενδιαφέρεται να μας ρωτήσει τι τελικά είναι ο Ιερός Λόχος 2012 και να δημοσιοποιήσει τις απόψεις μας. 

Ο Ιερός Λόχος 2012 Έφεδροι και Φίλοι των Ειδικών Δυνάμεων όπως είναι το πλήρες όνομα του,είναι το “παιδί” μιας προηγούμενης προσπάθειας που είχαμε ξεκινήσει τέσσερις Συνέλληνες, ως διαδικτυακή ομάδα-Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων (ΚΕΕΔ) με αποκορύφωμα -όσο είχαμε τον έλεγχο εμείς οι τέσσερις πρωτεργάτες- την μαζική πορεία διαμαρτυρίας για τα εθνικά θέματα ως Έφεδροι των Ειδικών Δυνάμεων στο Σύνταγμα στις 1/10/2011. 
Η δυναμική εκείνης της ομάδας και η μεγάλη προσέλευση των Εφέδρων στις τάξεις της θορύβησαν το σύστημα, που έσπευσε να ελέγξει την κατάσταση μέσω ενός αξιωματικού εν αποστρατεία. Έτσι εκείνοι που αντιλήφθηκαν το τι πρόκειται να συμβεί στην ΚΕΕΔ, αποκόπηκαν καιδημιούργησαν τον "Ιερό Λόχο 2012". Πρώτο μας στόχος, σαν Ι.Λ. πλέον,  ήταν να αποκτήσουμε νομική υπόσταση

Έτσι με απόφαση του Πρωτοδικείου Λαρίσης αναγνωριστήκαμε ως νόμιμο σωματείο στα μέσα περίπου του 2012.
2. Στην προμετωπίδα του ιστολογίου σας συμπληρώνετε δίπλα στο λογότυπο του Ιερού λόχου 2012 και το «έφεδροι και φίλοι Ειδικών Δυνάμεων» Υπάρχει κάποια σχέση ανάμεσα στις ειδικές δυνάμεις και στον ιερό λόχο; Μπορεί κανείς να γίνει μέλος του σωματείου, χωρίς να έχει υπηρετήσει απαραιτήτως στις ειδικές δυνάμεις; Υπάρχουν γυναίκες-μέλη, που φυσικά δεν έχουν κάμει στρατιωτική θητεία; Πως μπορεί να γίνει κανείς μέλος;

Η σχέση μας με τις Ειδικές Δυνάμεις φυσικά και είναι άμεση, αφού ο αρχικός πυρήνας αλλά και πολλά μέλη μας που εντάχθηκαν με την πάροδο του χρόνου έχουν υπηρετήσει την στρατιωτική τους θητεία στις Ειδικές Δυνάμεις του Ελληνικού Στρατού. Αυτή η κοινή μας στρατιωτική “καταγωγή” μας έχει βοηθήσει πολλές φορές στο να μπορούμε να λειτουργούμε ψύχραιμα υπό συνθήκες πιέσεως αλλά και να μην το βάζουμε κάτω, ότι εμπόδιο και αν προκύψει..

Βέβαια μέλη μας δεν είναι μόνο άνδρες που υπηρέτησαν στις Ειδικές Δυνάμεις. Έχουμε συναγωνιστές που δεν υπηρέτησαν την θητεία τους στις Ειδικές Δυνάμεις και είναι το ίδιο ισάξιοι και δραστήριοι όπως και οι υπόλοιποι Ιερολοχίτες. Το αυτό συμβαίνει και με το γυναικείοτμήμα. 
Ο σύλλογος διαθέτει τμήμα νέων την "Άλκιμο Νεολαία",  τον φορέα "Green Nationalist" και την "Εθνική Εργατική Ένωση Ελλήνωνκαι συνεργάζεται με την "Εθνικιστική Νεολαία Θεσσαλονίκης".  

Δεν αποτελεί λοιπόν κριτήριο για να ενταχθεί κάποιος στον σύλλογο μας εάν ήταν Καταδρομέας ή Πεζοναύτης στην στρατιωτική του θητεία. Αποτελεί όμως βασική προϋπόθεση για ένα νέο μέλος, αρχικά να είναι Έλληνας Χριστιανός Ορθόδοξος και κατά δεύτερον να είναι  πραγματικά "καλό παιδί" που λέμε στην καθομιλουμένη,  ώστε να μπορεί να ενταχθεί στην Οικογένεια του Ιερού Λόχου. 
Έργο και τομείς για να προσφέρει κάποιος υπάρχουν σε αφθονία. Όρεξη για ανιδιοτελή προσφορά προς το Έθνος και την Ορθοδοξία να έχει κάποιος και σίγουρα θα φανεί χρήσιμος!

3. Ποιοι είναι οι βασικοί ιδεολογικοί αρμοί του ιερού λόχου και ποιοι είναι οι στόχοι του; 

Ο Ιερός Λόχος πιστεύει στις αξίες της Ελληνορθοδοξίας όπως μας έχουν παραδοθεί διά μέσου των αιώνων. Για εμάς πρόοδος δεν είναι ηψευδοελευθερία της νέας τάξης πραγμάτων που επί της ουσίας σκλαβώνει και εξαθλιώνει την ανθρώπινη οντότητα αλλά το να μπορούμε να είμαστε άνθρωποι αρεστοί στα μάτια του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και πιστοί Στρατιώτες της Πατρίδος. 
Μέσα μας νιώθουμε το μεγαλείο της Φυλής μας από τον Λεωνίδα και τον Μέγα Αλέξανδρο μέχρι και των σημερινών εθνομαρτύρων μας, που είναι άνθρωποι σαν τον Κωνσταντίνο Κατσίφα, τον Σολωμό Σολωμού,τον Τάσο Ισαάκ, τον Αριστοτέλη Γκούμα. Έλληνες δηλαδή που δεν έσκυψαν το κεφάλι τους και προτίμησαν να πέσουν όρθιοι, ως Έλληνες, σε ένα κόσμο ερειπίων, αποτελώντας σύμβολο ηρωισμού και αυτοθυσίας.

Αντίστοιχα εμπνεόμαστε από την θυσία των χιλιάδων νεομαρτύρων, που κατά τη μακραίωνη σκλαβιά στους Τούρκους, δεν δέχθηκαν να απαρνηθούν την ορθόδοξη πίστη τους και μαρτύρησαν. 
Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, Διονύσιος ο Φιλόσοφος, αργότερα ο Παπουλάκος, αλλά και τα παλικάρια της ΕΟΚΑ στην μαρτυρική μας Κύπρο, που εξαιτίας της αληθινής τους πίστης στον Θεό, δεν πρόδωσαν τον αγώνα αντικρίζοντας την αγχόνη (δηλαδή την κρεμάλα των "πολιτισμένων" Εγγλέζων) και τάφηκαν στα "φυλακισμένα μνήματα". 

Φυσικά  δεν πρέπει να ξεχνάμε και όλους τους ένστολους που έχουν πέσει "υπέρ Πίστεως και Πατρίδος" φέροντας το Εθνόσημο είτε από τους εξωτερικούς εχθρούς είτε από τους εσωτερικούς σε αυτόν τον ιδιότυπο πόλεμο που βιώνουμε ως Έθνος τις τελευταίες δεκαετίες. 

Εν κατακλείδι ο  Ιερός Λόχος 2012 πιστεύει στο Ιερό Τρίπτυχο του Έθνους μας που είναι το Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια και η σειρά που τα αναφέρω δεν είναι σειρά προτεραιότητας. Με όποια σειρά και να τα αναφέρουμε αυτά είναι τα αδιαίρετα Ιδανικά της Φυλής μας!
4. Ο Ιερός Λόχος δραστηριοποιείται μόνο στη βόρειο Ελλάδα ή σε όλη τη χώρα;

Ο Ι.Λ. όσο και να σας φανεί υπερβολικό δραστηριοποιείται και εντός και εκτός των συνόρων που μας έχουν επιβάλει “φίλοι” και εχθροί μας. Και για να φανώ πιο συγκεκριμένος από τις πρώτες δράσεις μας ήταν η οικονομική στήριξη σε φροντιστήρια Ελληνικής γλώσσας που λειτουργούν εντός της κατεχόμενης Βορείου Ηπείρου σε χωριά και πόλεις που δεν έχουν αναγνωριστεί από το αλβανικό κράτος ως μειονοτικές περιοχές και ως εκ τούτου δεν έχουν δικαίωμα τα Ελληνόπουλα που ζουν εκεί να έχουν πρόσβαση στην εκμάθηση της μητρικής τούς γλώσσας. 
Και σε αυτό το σημείο πρέπει όλοι μας να αναγνωρίσουμε το έργο της ΣΦΕΒΑ που είναι υπεύθυνη για την λειτουργία αυτών των φροντιστηρίων και εμείς σαν ΙΛ να την ευχαριστήσουμε και δημόσια που για περίπου 4 χρόνια μας έδινε την ευκαιρία να βοηθάμε τον ξεχασμένο από το ανθελληνικό κράτος των Αθηνών, βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό. 

Δεν είναι όμως αυτή η μοναδική μας παρουσία εκτός συνόρων. Δράση έχουμε κάνει και εντός των Σκοπίων όταν ρίξαμε εντός της κατεχόμενης Δοϊράνης, δίγλωσσα φυλλάδια με τα οποία καλούσαμε τον ελληνικό πληθυσμό να μην φοβάται και να δηλώνει αυτό που πραγματικά είναι, δηλαδή Έλληνες! 

Ξέρετε κ.Πανούση για πολλά χρόνια μας δίδαξαν ότι "δεν διεκδικούμε τίποτα". Αλήθεια πόσο άδικο είναι αυτό για όλους αυτούς τους Έλληνες που η ατυχία, το να ζουν λίγα χιλιόμετρα εκτός των συνόρων, τους εξανάγκασε να ζήσουν σκλάβοι; Αυτό για εμάς δεν μπορεί να είναι αποδεκτό σε καμία περίπτωση και δεν θα πάψουμε να φωνάζουμε “Λευτεριά στην Βόρειο Ήπειρο” και η “Λύση είναι μία-σύνορα με την Σερβία”! 

Παρουσία έχουμε και  στην Γερμανία, όπου Ιερολοχίτες δραστηριοποιούνται στην αφύπνιση του εκεί ελληνισμού και στην οικονομική στήριξη του συλλόγου μας. Στην Ελλάδα έχουμε παρουσία σε Κέρκυρα, Δράμα ενώ πριν λίγο καιρό δημιουργήσαμε πυρήνα και στο Αμύνταιο, κάτι που πόνεσε πολύ τους προδότες της εκεί περιοχής. Τέλος Ιερολοχίτες έχουμε σε πολλά ακόμη σημεία της Ελλάδος, όπως Ρόδο, Καβάλα, Καρδίτσα, Λάρισα κτλ.

5. Το καθεστώς και ειδικά οι ροζοκόκκινες πολιτικές συμμορίες, δείχνουν να σας τρέμουν. Αυτό σημαίνει ότι κάτι καλό έχετε πετύχει ήδη! Μιλήστε μου για τη βία, τις απειλές, την διαρκή τρομοκρατία που δέχεστε, τόσο από παρακρατικές, όσο και από επίσημες κρατικές ή κομματικές οργανώσεις [αν δεν κάνω λάθος μέχρι και το ΚΚΕ, οργανώνει διαδηλώσεις μίσους εναντίον σας]

Ναι αυτό είναι ένα στοιχείο που μας δείχνει ότι είμαστε σε πολύ σωστό δρόμο! Είμαστε από τους λίγους συλλόγους -για να μην πω ο μοναδικός- που εδώ και χρόνια ότι νόμιμη συγκέντρωση θα ανακοινώσουμε πάντα θα υπάρχει και παράνομη αντισυγκέντρωση (με την ανοχή της ΕΛ.ΑΣ.). 
Στην καθημερινή μας ατζέντα υπάρχουν στοχοποιήσεις και δημόσια καλέσματα για πρόκληση βίας κατά των μελών μας. Αυτό φυσικά δεν ενοχλεί ποτέ και κανέναν εισαγγελέα. Το γιατί το αφήνουμε στην κρίση σας. 

Επιθέσεις έχουν δεχθεί και φίλοι του συλλόγου μας και μέλη μας με αποκορύφωμα δύο πρόσφατα περιστατικά: την επίθεση σε δύο πολυκατοικίες με γκαζάκια, που θα μπορούσαν να προκαλέσουν σοβαρό τραυματισμό από τα θραύσματα σε οποιοδήποτε διερχόμενο τύχαινε να βρίσκεται εκεί και την δολοφονική επίθεση σε δύο μέλη μας με λοστούς πέρυσι, τον Ιούλιο 2018, καθώς μετέφεραν ανθρωπιστική βοήθεια προς τους συμπολίτες μας που κάηκαν στο Μάτι. 
Φυσικά ΠΟΤΕ η Ελληνική Αστυνομία δεν συνέλαβε κάποιον για όλα αυτά. Την μοναδική φορά που οδηγήθηκε κάποιος θρασύδειλος ψευτοαναρχικός στην δικαιοσύνη ήταν στην περίπτωση που αναφέρω με την ανθρωπιστική βοήθεια για το Μάτι, όταν εμείς καταφέραμε να ακινητοποιήσουμε τον έναν από τους έξι δράστες που επιτέθηκαν με δολοφονική μανία στα δύο μέλη μας και που αποδείχθηκε ότι ήταν γνωστός αναρχικός της πόλης μας. 

Συμπληρώνω ότι πριν λίγο καιρό επίθεση δέχτηκε και το μαγαζί που είχαμε κάνει party οικονομικής ενίσχυσης για να στηρίξουμε έναν Συνέλληνα από την Αθήνα, προφυλακισθέντα για την εθνική του δράση κατά της συμφωνίας των Πρεσπών. 

Αντιθέτως, άπειρες φορές εμείς έχουμε οδηγηθεί στις κατά τόπους κρατικές ασφάλειες χωρίς καμία δικαιολογία. Έχουμε φτάσει σε σημείο πριν έρθει κάποιος πολιτικός στην Θεσσαλονίκη να έρχεται η ασφάλεια και να “μαζεύει” μέλη μας από τα σπίτια τους με την δικαιολογία “ότι είσαστε αυτοί που είσαστε για αυτό θα μας ακολουθήσετε στο τμήμα”!!! 

Τέλος άπειρες φορές τα παπαγαλάκια του συστήματος που καλούνται δημοσιογράφοι έχουν προσπαθήσει να μας εμπλέξουν σε οργανωμένες επιθέσεις κατά λαθροεποίκων. 
Ακόμα και για την επίθεση στον Μπουτάρη που έγινε στην συγκέντρωση των Ποντίων τον Μάϊο 2018 (θυμίζουμε ότι ο Μπουτάρης παρά τις αντιδράσεις του κόσμου για όσα αισχρά έχει πει για την Γενοκτονία των Ποντίων και τους νεκρούς της, επέμενε για ώρα να παραμένει εκεί προκαλώντας με την παρουσία του, λες και επεδίωκε κάτι να συμβεί), ήθελαν να την παρουσιάσουν ως δράση του Ι.Λ. 
Πραγματικά προσωπικά με είχε φυλάξει ο Κύριος που δεν ήμουν παρών γιατί τότε σίγουρα θα είχαν εμπλέξει και τον σύλλογο μας.6. Ας πάμε και στην περίφημη διοργάνωση του 1st Makedonian Pride. Ειδικά στις απίστευτες τρικλοποδιές που επιχείρησαν να σας βάλουν κάποιοι δήμοι, σχετικά με τη χρήση ενός εγκαταλειμένου, απ ότι κατάλαβα, στρατοπέδου… Αφηγηθείτε μου με τη σειρά τα γεγονότα και το τι συνέβη, μέχρι να πραγματοποιήσετε τελικά την εκδήλωση, αλλού… Δυστυχώς η παραπληροφόρηση πάει σύννεφο και ο κόσμος δεν γνωρίζει τα γεγονότα.


Η υπόθεση “Makedonian Pride” είναι ο ορισμός του εξευτελισμού της "δημοκρατίας" τους.

Στην Ελλάδα του 21ου αιώνα ΟΛΟΙ έχουν δικαίωμα να συγκεντρώνονται δημόσια, να είναι περήφανοι για το οτιδήποτε τους εκφράζει εκτός από εμάς τους Έλληνες Μακεδόνες στην καταγωγή! Ποιος θα περίμενε ότι το κράτος θα κυνηγούσε τους νόμιμους χαϊδεύοντας τους παράνομους; Και όμως έγινε και αυτό για ακόμα μία φορά. 

Επίσης ποιος θα περίμενε ότι το facebook θα έριχνε την σελίδα μας και όλα τα προφίλ των διαχειριστών, μόλις 2 μέρες πριν την εκδήλωση αλλά και θα καταργούσε κάθε νέα προσπάθεια καλέσματος για την συγκεκριμένη εκδήλωση για να μην μάθει ο κόσμος που τελικά θα γίνει; Και για να μην γενικολογώ, η υπόθεση “Makedonian Pride” έχει ως εξής... 
Στα μέσα Μαρτίου αποφασίσαμε να οργανώσουμε ένα party για να μαζέψουμε χρήματα ώστε να βοηθήσουμε τον δύσμοιρο μαγαζάτορα που δέχτηκε την επίθεση από τους ψευτοαναρχικούς στο κατάστημα του. 
Έτσι αποφασίσαμε να κάνουμε μια ανοιχτή εθνικιστική γιορτή με μουσική και μπύρες όπου θα ήταν καλεσμένοι όλες οι εθνικά σκεπτόμενες ομάδες/φίλοι/σύλλογοι κτλ. 
Το ονομάσαμε “Makedonian Pride” αφενός  για να τονίσουμε ότι είμαστε περήφανοι για την καταγωγή μας και αφετέρου για να δώσουμε το μήνυμα στον αυτόνομο χώρο του εθνικισμού ότι όπως κάποτε οι Έλληνες ενώθηκαν και μεγαλούργησαν κατά των Περσών με πρωτοβουλία των Μακεδόνων έτσι και εμείς θέλουμε επιτέλους να αφήσουμε πίσω μας όλοι μας ότι μας χωρίζει και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για το καλύτερο για αυτόν εδώ τον τόπο ειδικά στην ιδιαίτερη αυτή χρονική συγκυρία. 
Δώσαμε μάλιστα και αγγλικό όρο στην εθνικιστική μας γιορτή,όχι γιατί είμαστε αγγλόφιλοι αλλά για να μπορεί το μήνυμα να γίνεται κατανοητό σε όλη την υφήλιο! 

Και για να μην νομίσετε ότι είμαι υπερβολικός σας πληροφορώ ότι μπλουζάκια με την στάμπα “Μakedonian Pride” και  “Makedonia Hellenic Land” ήδη έχουμε στείλει άνω των 150 σε ολόκληρη την Ευρώπη! Εάν προσθέσουμε και τις αναδημοσιεύσεις από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αντιλαμβάνεται κάποιος ότι το μήνυμα έχει ξεπεράσει τα στενά γεωγραφικά όρια της Πατρίδος μας. 

Θέλοντας λοιπόν για εύλογους λόγους, να είμαστε 100% νόμιμοι, καταθέσαμε αίτηση παραχώρησης στο δήμο Καλαμαριάς  του εγκαταλελειμμένου στρατοπέδου Κόδρα, όπου βρίσκουν καταφύγιο στον τεράσιο αυτό χώρο από πρεζόνια μέχρι βουλγαρορομά που μαζεύουν ή κλέβουν ανακυκλώσιμα υλικά. Η απάντηση που μας δόθηκε μέσα από μια κατάπτυστη ανακοίνωση που διέρρευσε προς τα ΜΜΕ, ήταν μια απάντηση που θύμιζε περισσότερο ανακοίνωση του indymedia. 
Σωρηδόν ιδεολογικές αρλούμπες ντυμένες με ποινικά κολάσιμες εκφράσεις του τύπου “ναζί", "φασίστες” κτλ!

Και ενώ κράτος και παρακράτος ήταν σίγουρο ότι θα μας περίμεναν στο Κόδρα για να σταματήσουν την εθνικιστική μας γιορτή, ο δήμαρχος Μενεμένης, ο Κυρίζογλου μας είχε προηγουμένως εγγράφως παραχωρήσει την άδεια χρήσης του θεάτρου Άστρον ώστε να γίνει εκεί η νόμιμη εκδήλωση μας, κάτι που θα ανακοινώναμε τελευταία στιγμή, αιφνιδιάζοντας κράτος και παρακράτος!

Έχοντας λοιπόν στα χέρια μας το χαρτί του δήμου για την παραχώρηση και την εντύπωση ότι ο Κυρίζογλου είναι τίμιος, προχωρήσαμε στις ετοιμασίες που περιελάμβανε και έξοδα ζωντανής μουσικής από καταξιωμένους καλλιτέχνες του εθνικιστικού χώρου. Και ενώ όλα έβαιναν βάση προγράμματος στις 14.30, δηλαδή μόλις 2.30 ώρες πριν την έναρξη της εκδήλωσης, με κάλεσε στο τηλέφωνο ο δήμαρχος Κυρίζογλου για να μου ανακοινώσει ότι αναιρεί τον λόγο και την υπογραφή του και δεν μας παραχωρεί το θέατρο Άστρον επειδή απειλήθηκε από τον ΑΝΤΑΡCIA!

Το πρώτο που σκέφτηκα είναι ότι εάν δεν ήταν εξ'αρχής βαλτός από το σύστημα ώστε να μας φέρει προ τετελεσμένων γεγονότων τότε σίγουρα είναι ένας κακομοίρης δειλός που μπροστά στις απειλές του παρακράτους, προσκύνησε!
Να σημειώσουμε ακόμη ότι περιφρουρούσαμε το συγκεκριμένο χώρο από νωρίς το πρωί και ότι αμέσως μετά την τηλεφωνική "απαγόρευση" στις 14:30, περίπου 50 Ιερολοχίτες μπήκαμε μέσα στο θέατρο αναμένοντας την αναίρεση της αδείας εγγράφως (κάτι που τελικά έγινε στις 16:30, μισή ώρα πριν την έναρξη της εκδήλωσης)! Συγχρόνως μονάδες της ΕΛ.ΑΣ.  (πράσινα και μπλε ΜΑΤ) απέκλεισαν ερμητικά με διαδοχικές ζώνες, την είσοδο του θεάτρου με αποτέλεσμα αρκετός κόσμος -ιδίως οικογένειες- να φύγουν αφού τρόμαξαν από τον φόβο επεισοδίων.
Με δεδομένη την δημιουργηθείσα κατάσταση αποφασίσαμε να αφήσουμε το θέατρο και να συναθροιστούμε σε παρακείμενο παρκάκι, όπως και τελικά έγινε. Το αποτέλεσμα μας δικαίωσε αφού και μουσική είχαμε μέσω των ηχείων που προβλέψαμε να έχουμε  (παρά την αδυναμία να έχουμε πρόσβαση σε ρεύμα) και το party έγινε με 200 άτομα που ήρθαν να μας τιμήσουν και τους ευχαριστούμε πολύ για αυτό.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω και τους συναγωνιστές από τα κινήματα Εθνική Σοσιαλιστική Αντίσταση, Rebels Motorcycle Club, Εθνική Δράση Ηλείας, Κίνημα Αναγέννηση και Εκδόσεις Νέα Γενεά που μας στήριξαν σε αυτήν την πρώτη εθνικιστική γιορτή! Υποσχόμαστε ότι του χρόνου θα είναι πολύ καλύτερα και πιο οργανωμένα τα πράγματα!
Στον επίλογο του Makedonian Pride, θέλω να πω ότι η αρχή έγινε,  πετύχαμε να καθιερώσουμε έναν νέο θεσμό, και παρόλα τα εμπόδια από το κράτος παρωδία που έχουμε, η εκδήλωση έγινε με επιτυχία.
7. Όλες οι ενέργειες σας μέχρι τώρα ήσαν απολύτως νόμιμες. Αντιθέτως οι «απέναντι» ασκούν βία και σας επιτίθενται μέσα από μια ρητορική ακραίου μίσους. Θα έλεγα μάλιστα ότι δείχνετε αποφασισμένοι: «να τους ταράξετε στη νομιμότητα» Θα συνεχίσετε την πολιτική δράση σας σε αυτά τα πλαίσια; Θα την επεκτείνετε, ζητώντας κάποια στιγμή και την ψήφο του λαούΕμείς είμαστε ένα νόμιμο σωματείο που αποτελείται από ανθρώπους που  ως επί τω πλείστον είναι οικογενειάρχες. Άνθρωποι δηλαδή που είναι ενεργά μέλη της κοινωνίας και με τις ανάλογες φυσικά υποχρεώσεις. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να μπούμε στην λογική των τεμπέληδων που ζουν από το χαρτζιλίκι των γονιών τους ή ζουν παρασιτικά με πράξεις ανομίας μέσα στην κοινωνία. 

Επιπλέον, είμαστε συνειδητά νόμιμοι γνωρίζοντας ότι το κράτος παρακαλάει να περάσουμε σε άνομες πράξεις ώστε να μπορέσει να μας διαλύσει και να ανακόψει την εθνικιστική μας ορμή με δικαστήρια. 

Σκεπτόμενοι λοιπόν τις επιλογές που έχουμε, θεωρούμε ότι είναι μονόδρομος να είμαστε όσο πιο πολύ μπορούμε νόμιμοι, αν και αυτό είναι πολύ δύσκολο γιατί ως γνωστόν στην Ελλάδα ουδεμία πατριωτική πράξη δεν μένει ατιμώρητος! 
Όσο αναφορά την πολιτική και τα κόμματα
εμείς είμαστε ανιδιοτελείς Στρατιώτες του Χριστού και του Έθνους και σε καμία περίπτωση δεν θα θέλαμε να νομίσουν κάποιοι ότι ο αγώνας που δίνουμε μπορεί να εξαργυρωθεί με ψήφους και βουλευτικές αποζημιώσεις. Είμαστεακομμάτιστος σύλλογος και έτσι θα συνεχίσουμε. Θεωρούμε ότι υπάρχουν κόμματα και προσωπικότητες που έχουν αποδείξει ότι αξίζουν την ψήφο των Ελλήνων, οπότε ένα ακόμη κόμμα δεν έχει να προσφέρει τίποτα παραπάνω.  Εξ άλλου, όπως λέει και ένα ρητό "αν οι εκλογές μπορούσαν να αλλάξουν κάτι, θα τις καταργούσαν"!
Εμείς θα συνεχίσουμε να δίνουμε την μάχη και την παρουσία μας "στο δρόμο" χωρίς να περιμένουμε καμία επιβράβευση ή ανταμοιβή.
8. Σας κατηγορούν για ναζισμό, για βία, για ρατσισμό, για «σατανομεταλλάδες» και δεν συμμαζεύεται. Εσείς πως αυτοπροσδιορίζεστε; Πως αντιμετωπίζετε τη βία, γενικότερα; Αν ήταν στο χέρι σας, θα καίγατε βιβλία, θα κλείνατε θέατρα, βιβλιοπωλεία, αίθουσες τέχνης κ.λ.π., θα τσακίζατε κεφάλια, θα κυνηγούσατε ομοφυλόφιλους και όλα αυτά τα ανατριχιαστικά ή μήπως τα παπαγαλάκια του καθεστώτος προσπαθούν να δημιουργήσουν μια κίβδηλη εικόνα για τον ιερό λόχο

Εμείς για τον εαυτό μας αποδεχόμαστε μία και μοναδική ταμπέλα: Έλληνες Χριστιανοί Ορθόδοξοι και Εθνικιστές. Όλα τα υπόλοιπα περί "ναζί" και "φασιστών" αφενός εννοιολογικά δεν στέκουν, αφετέρου είναι η πάγια τακτική των αριστερών να σπιλώνουν οποιονδήποτε δεν συμφωνεί με τις εθνοπροδοτικές τους τακτικές ή δυσκολεύει τα προδοτικά τους σχέδια.

Όσο για τη "βία"...
Αφού η ΕΛ.ΑΣ. (προφανώς με άνωθεν εντολές) δεν επιτελεί την αποστολή της και επέτρεψε αρκετές φορές ένα σωρό οικογενειάρχες να προπηλακιστούν και να τους ληστέψουν καθώς προσερχόταν στις εκδηλώσεις μας, είχαμε χρέος να πάρουμε τα μέτρα μας σε θέματα περιφρούρησης.
Κατά τα ψέματα, έναν κακό βίαιο άνθρωπο που θέλει να σου κάνει κακό, τον σταματάς μόνο με την ανάλογη απολύτως αναγκαία βία.

Εμείς δεν είμαστε υπέρ της σωματικής βίας, αλλά είμαστε αποφασισμένοι να προστατεύσουμε τους ανθρώπους μας και τους εαυτούς μας. "Μολων Λαβέ" λοιπόν.

Μας ρωτάτε εάν ήταν στο χέρι μας τι θα κάναμε με τα θέατρα, τα βιβλία κτλ που αναφέρετε. Για εμάς δεν χρειάζεται κανείς "να τσακίσει κεφάλια" ή "να κυνηγήσει ομοφυλόφιλους". Για εμάς το ιδανικό θα ήταν ένα κράτος όπου οι νόμοι του θα ήταν σε αρμονία με το σεβασμό, την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, την Ορθοδοξία. Επίσης για εμάς νόμος είναι το δίκαιο του Έθνους και της Πατρίδος. Ότι είναι επωφελές για το Έθνος είναι Νόμος και ότι είναι επιζήμιο είναι παράνομο.

Ως εκ τούτου το ίδιο το κράτος δεν θα έπρεπε να επιτρέπει να προσβάλλονται τα ιερά πρόσωπα και σύμβολα της Ορθοδοξίας μας  (υπάρχει η σχετική νομοθεσία και είναι συνταγματικά κατοχυρωμένη αλλά δεν την εφαρμόζουν) ή να εκφράζονται απόψεις που προσβάλουν το Έθνος μας (βλέπε γενοκτονία των Ποντίων).

Στα έμμισθα παπαγαλάκια φυσικά δεν αρέσουν αυτές οι απόψεις γιατί τους αρέσουν οι διαστροφές και οι ανωμαλίες που ξεδιάντροπα βαπτίζουν ως τάχα "πρόοδο" ή "τέχνη". Τώρα που είναι η πρόοδος όταν γυρνάς ημίγυμνος ή γυμνός και διατυμπανίζεις ότι σου αρέσει να είσαι κίναιδος, εγώ δεν μπορώ να το κατανοήσω! Ούτε βέβαια μπορούμε να δεχτούμε ότι είναι τέχνη να βρίζεις τα θεία. Ας πράξουν επιτέλους η δικαιοσύνη και η ΕΛ.ΑΣ. το χρέος τους. Γι αυτό υπάρχουν, γι αυτό τους πληρώνουμε.
9. Έχετε σχέση πολιτική ή ιδεολογική με τη Χρυσή Αυγή; Πως κρίνετε την πορεία του νεοεθνικισμού στην Ελλάδα, γενικότερα; Ποια είναι η θέση σας απέναντι στη Ορθοδοξία; 

Εμείς είμαστε σύλλογος και η Χρυσή Αυγή είναι πολιτικό κόμμα. Ως εκ τούτου δεν μπορούμε να έχουμε σχέσεις πέρα από κάποιες δράσεις που έτυχε να συμπέσουμε πχ όπως έγινε πέρυσι στον Άγιο Παντελεήμων Αμυνταίου όταν η ΧΑ από νωρίς “έκοψε” τον δρόμο στους νεοκομιτατζήδες του "ουράνιου τόξου" και εμείς παραβρεθήκαμε με τον ίδιο σκοπό.
Έχω την αίσθηση ότι μεταξύ μας υπάρχει αλληλοσεβασμός.

Γενικότερα σεβόμαστε τους αγώνες της ΧΑ γιατί έχει κρατήσει την σημαία του Εθνικισμού ψηλά για πάρα πολλά χρόνια στον δρόμο και αυτή την στιγμή εκπροσωπεί τον Εθνικισμό εντός της βουλής παρά τις φυλακίσεις και τον διωγμό που έχει υποστεί.

Ιδεολογικά έχουμε σχέση με όλους όσους πιστεύουν σε Χριστό και Ελλάδα! 

Και εδώ είναι ένα σημείο που θέλει προσοχή. Βλέπουμε κάποιους Εθνικιστές να είναι κατά της Ορθοδοξίας και αυτό νομίζω είναι απόρροια της νεοταξικής προπαγάνδας που ύπουλα βάλλει τον ελληνικό Εθνικισμό. Νομίζω ότι οι αγαπητοί συναγωνιστές που καταφέρονται κατά του Χριστού εάν το αναλύσουν λίγο παραπάνω θα διαπιστώσουν τελικά ότι Ορθοδοξία σημαίνει Ελλάδα. Σημειωτέον δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό που μου είπε ένας μοναχός της γνήσιας Ιεράς Μονής Εσφιγμένου -μονή που στηρίζουμε και αγαπάμε γιατί διώκεται από την νέα τάξη πραγμάτων- ότι “...όταν ο Χριστιανισμός γνώρισε τον Ελληνισμό εξελληνίστηκε και όταν ο Ελληνισμός γνώρισε τον Χριστιανισμό εκχριστιανίστηκε και έγιναν ένα πράγμα…”!

Νομίζω ότι εάν γίνουμε λίγο πιο ταπεινοί και λίγο πιο καλοί Χριστιανοί Ορθόδοξοι, αν πραγματικά μετανοήσουμε, ο Κύριος θα μας βοηθήσει και θα καταφέρουμε να νικήσουμε. Θα ανατρέψει αυτό το χάλι που επικρατεί στην πατρίδα μας και που ανθρωπίνως δείχνει αδύνατο να αντιστραφεί. Συν Χριστώ θα έρθει η Νίκη!
10. Τι ελπίζετε, τι προσδοκάτε, τι οραματίζεστε και τι προτείνετε στον πάσχοντα Έλληνα;

Εμείς ελπίζουμε ο Έλληνας να βρει ξανά τον εαυτό του. Να θυμηθεί ότι προέρχεται από Γενιά Πολεμιστών και Ηρώων! Μέσα στις φλέβες του κυλάει Αίμα Ελληνικό,σαν και αυτό που κυλούσε στους εκατομμύρια Έλληνες Ήρωες που πέρασαν από αυτά τα Άγια Χώματα! 
Ελπίζουμε να σκύψει με ταπείνωση το κεφάλι μπρος στον Κύριο ημών Ιησού Χριστό και να ζητήσει δύναμη και κουράγιο, και όταν σηκώσει ψηλά πλέον το κεφάλι του, να είναι αποφασισμένος να πολεμήσει για ένα καλύτερο μέλλον για αυτόν και για τα παιδιά του! 

Εμείς οι Έλληνες πάντα ήμασταν και φτωχοί και λιγότεροι αριθμητικά από τους εχθρούς μας. Αλλά είχαμε μέσα μας Πίστη και τον Θεό για αυτό και νικούσαμε. Τα παλικάρια μας πίστευαν στην Αιώνια Ζωή, στον Κύριο μας, γι αυτό δεν φοβόταν να θυσιαστούν. 
Εάν επιστρέψουμε ξανά στις Ελληνορθόδοξες Αξίες τότε είναι σίγουρο ότι και ο Θεός μαζί μας θα είναι. Γιατί το σχέδιο του Θεού κανείς δεν το ξέρει παρά μόνο Εκείνος. 

Σας θυμίζω ότι το 1897 το Ελληνικό κράτος ηττήθηκε στον ατυχή πόλεμο από τους τούρκους. Μόλις 15 χρόνια μετά και σε λιγότερο από εννέα μήνες κατάφερε όχι μόνο να συντρίψει τούρκους και βούλγαρους αλλά και να διπλασιάσει τον πληθυσμό της και την εδαφική της έκταση. 

Για αυτό λοιπόν ψηλά το κεφάλι Συνέλληνες, πίστη στον Κύριο ημών Ιησού Χριστό και συσπειρωθείτε κοντά σε αγνούς πατριωτικούς φορείς. 

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους πέρασαν από το σύλλογό μας, και όσους συνεχίζουν να δίνουμε μαζί τον κοινό, αγνό αυτό αγώνα. 
Σας ευχαριστώ για την ευχάριστη αυτή έκπληξη, για το φιλόξενο βήμα που μας διαθέσατε κ.Πανούση

Μετά τιμής για τον Ιερό Λόχο 2012 ο πρόεδρος του συλλόγου.

Ζήτω το Έθνος
Ζήτω η Ορθοδοξία
Ζήτω η μία και Αδιαίρετος Ελλάς


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.