Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Τρίτη 30 Απριλίου 2019

Νέος αποκλεισμός στην ελευθερία του λόγου μας από από το Facebook!
Ενώ έχουμε υποβάλλει συνεχόμενες ενστάσεις για τον αντικανονικό μας αποκλεισμό από το facebook εντούτοις οι εν Ελλάδι υπάλληλοι της ασφάλειας δεν λένε να μας απαντήσουν με ποια δικαιολογία μας αποκλείουν από τον δημόσιο λόγο.
Φυσικά σε όλο αυτό το επικοινωνιακό bulling (για να χρησιμοποιήσουμε και έναν όρο που το σύστημα το έχει κάνει καραμέλα) πρέπει να προσθέσουμε την συνεχόμενο κλείδωμα των λογαριασμών μελών μας και γενικότερα εθνικιστών αναίτια και για πολλές ημέρες.
Προφανώς λοιπόν και είναι πολιτικό το θέμα εν όψει και των εκλογών.

Το ερώτημα είναι τι έχει να φοβηθεί το νεοταξικό σύστημα των ραγιάδων από ένα σύλλογο που δεν έχει καμία σχέση με τις εκλογές τους;

Το γελοίο της υπόθεσης;Ότι μας ενημερώνει το facebook ότι δεν παραβιάζουμε κανέναν όρο της κοινότητας τους!Κάτι ανάλογο δεν πρόκειται ποτέ να δούμε στις "δημοκρατικές/αντιεξουσιαστικές" σελίδες των πληρωμένων πρακτόρων της νέας τάξης πραγμάτων που συνεχόμενα όχι μόνο απειλούν και προτρέπουν σε βία προς οτιδήποτε θυμίζει Ελλάδα,Έθνος και Ορθοδοξία αλλά δημοσιεύουν και ποινικά κολάσιμα στοιχεία (βίντεο,φωτογραφίες κτλ) από "δράσεις" τους με βανδαλισμούς σε ιδιωτικές και δημόσιες περιουσίες.

Αλήθεια θα βρεθεί ποτέ ένας εισαγγελέας που να σέβεται τον εαυτό του να ασχοληθεί με όλα αυτό που  ονομάζεται επιχειρήσεις ψυχολογικού πολέμου κατά του ελληνικού λαού;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.