Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

Γιατί κάποιοι καταλαβαίνουν μόνο όταν τους μιλάς στην γλώσσα τους...

Πριν από λίγες μέρες μετά από σχετικό μας αίτημα στον δήμο Καλαμαριάς για παραχώρηση του πρώην στρατοπέδου Κόδρα για να κάνουμε την εκδήλωση με ονομασία "Makedonian Pride" γίναμε δέκτες μιας κατάπτυστης ανακοίνωσης που σε τίποτα δεν θύμιζε απάντηση φορέα του δημοσίου προς πολίτες και νόμιμο σωματείο όπως είναι ο σύλλογος μας.


Μετά από τις άμεσες αντιδράσεις μας και υπό την απειλή μηνύσεων προς τους υβριστές μας, το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε επιτέλους να μας κοινοποιήσει σήμερα (3/4/2019!) την απόφαση του για την μη παραχώρηση του Στρατοπέδου Κόδρα.


Πριν σας παραθέσουμε την απόφαση του σε φωτογραφίες σας υπενθυμίζουμε την αρχική ανακοίνωση του δήμου Καλαμαριάς, όπως την διαβάσαμε σε κάποια ΜΜΕ (αλλά ουδέποτε κοινοποίησαν σε εμάς):
"Τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Καλαμαριάς, κατηγορηματικά δηλώνουν την αντίθεσή τους στην επικείμενη φιέστα που ετοιμάζει το εθνικιστικό φασιστικό μόρφωμα του «Ιερού Λόχου2012», την Κυριακή 7/4 στην περιοχή μας.Το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμαριάς αποφασίζει να μη διευκολύνει με κανέναν τρόπο τη δράση οποιουδήποτε εθνικιστικού – φασιστικού μορφώματος στην πόλη μας, για να μην προπαγανδίζονται οι φασιστικές τους αντιλήψεις και να στάζει το ρατσιστικό τους δηλητήριο.Οι πολίτες της μαρτυρικής και ηρωικής Καλαμαριάς των δημοκρατικών και κοινωνικών αγώνων, της προσφυγιάς και της εργατιάς, του πολιτισμού και της μνήμης οφείλουν να εκπληρώνουν κάθε μέρα το Χρέος τους απέναντι στην Ιστορία.Στην Καλαμαριά του Μπλόκου, των αγωνιστικών παραδόσεων και των λαϊκών αγώνων δεν χωράνε οι νεοναζί, ιδεολογικοί απόγονοι των ταγματασφαλιτών.Θεωρούμε καθήκον και υποχρέωσή μας, και ειδικότερα, απέναντι στην ιστορία του λαού και του τόπου μας, απέναντι στη νέα γενιά, να υψώνεται τοίχος στην αναβίωση του φασισμού και του ναζισμού.
Η Καλαμαριά πρέπει να επιδείξει μηδενική ανοχή στο φασισμό, το ρατσισμό και τον εθνικισμό. Είναι πρέπον ο δήμος μας να είναι ένας Δήμος που θα μπαίνει μπροστά σε ζητήματα ιστορικής μνήμης, μπροστά σε ζητήματα υπεράσπισης της ιστορίας αυτής της πόλης, των ανθρώπων αυτής της πόλης, των αγώνων που έδωσαν αυτοί οι άνθρωποι για την απελευθέρωση από το φασισμό. Οι νεοναζί φασίστες, εθνικιστές με όποιο μανδύα και αν «ντυθούν» είναι ανεπιθύμητοι στην Καλαμαριά.
Δεν υπάρχει χώρος στην Καλαμαριά για αυτούς που διχάζουν.Για πολιτικούς, κοινωνικούς και νομικούς λόγους δεν πρέπει να επιτρέψουμε τη μετατροπή του στρατοπέδου «Κόδρα» σε χώρο μισαλλοδοξίας, ρατσισμού, ξενοφοβίας και εθνικισμού".
(επισημαίνουμε με έντονα τις 9 φορές που μας εξυβρίζουν/συκοφαντούν/δυσφημούν)


Και μετά τις αντιδράσεις μας, πάντα σε νόμιμα πλαίσια, ακολούθησε η σημερινή απάντηση με ηλεκτρονικό μήνυμα του δήμου Καλαμαριάς !:
Θα θέλαμε να δώσετε προσοχή στο ύφος που είναι γραμμένη η αίτηση μας και με ποιο προσβλητικό τρόπο απάντησε ο Δήμος Καλαμαριάς.


Άραγε ένα σωρό παράνομες συναυλίες, όπως αυτές που ενδεικτικά βρήκαμε σε αναρχοsite :

που έγιναν ΧΩΡΙΣ καμία αίτηση για άδεια, δεν ενοχλούσαν τον "αρχαιολογικό χώρο"!!! του (αντικειμενικά τεράστιου) στρατοπέδου Κόδρα;


Επισημαίνουμε ότι το πρώην Στρατόπεδο Κόδρα είναι εντελώς παρατημένο σε σημείο που να τελεί για μεγάλα χρονικά διαστήματα υπό κατάληψη βουλγαρορομά που έχουν μετατρέψει τα παλιά κτήρια του στρατοπέδου σε αποθήκες με σκουπίδια που εμπορεύονται.
Γι αυτούς τους ανθρώπους δήμαρχε δεν ισχύουν οι απαγορεύσεις που θέτετε σε εμάς ως πρόσχημα για να μην μας παραχωρήσετε κάποιο χώρο για λίγες ώρες;
Μήπως επί της ουσίας εσείς είσαστε οι ρατσιστές και μισαλλόδοξοι, όπως ένα σωρό άλλοι αριστερούληδες θολοκουλτουριάρηδες που έχουν αλλεργία με την ίδια τους την εθνική υπόσταση και μισούν οτιδήποτε θυμίζει την πατρίδα;


Όποιος δε θέλει να δει σε τι κατάσταση είναι το στρατόπεδο ας διαβάσει την απάντηση μας στο δημοτικό συμβούλιο :Κλείνοντας θα επαναλάβουμε ότι κανείς δεν μπορεί να μας απαγορέψει να
συναθροιζόμαστε ως Ελεύθεροι Έλληνες. Και αν το πρώην στρατόπεδο Κόδρα είναι χώρος ιστορικός,αρχαιολογικός κτλ όπως προφασίζεστε, τότε ίσως αποφασίσουμε να μαζευτούμε μπροστά στο δημαρχείο σας να κάνουμε το street party Makedonian Pride.... Είδομεν λοιπόν!


Ιερός Λόχος 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.