Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

ΑΙΣΧΟΣ. Το Facebook ΜΠΛΟΚΑΡΕ την σελίδα του Ιερού Λόχου 2 μέρες πριν το μεγάλο εθνικιστικό 1st Makedonian Pride. Δείτε ΕΔΩ πως θα μείνετε συντονισμένοι.

 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (Παρασκευή 5/4/2019, 19:30).
Σήμερα, Παρασκευή 5/4/2019, 2 μόλις μέρες πριν το μεγάλο εθνικιστικό γεγονός της Θεσσαλονίκης, κάναμε στην ανακοίνωσή μας λόγο (εδώ) για "κράτος" και "παρακράτος".
Πριν λίγο διαπιστώσαμε ότι το facebook  ΕΡΙΞΕ την σελίδα μας χωρίς ΚΑΜΙΑ προειδοποίηση.

Η σελίδα μας όπως φαίνεται σε δημόσια προβολή:

Η σελίδα μας όπως φαίνεται στους διαχειριστές :Το facebook ΞΕΚΑΘΑΡΑ δηλώνει ότι "ξεδημοσίευσε" την σελίδα μας:Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που το facebook εξαφανίζει την σελίδα μας.
 Δείτε ενδεικτικά εδώ και εδώ

Αλλά με την παρούσα συγκυρία, λιγότερο από 2 μέρες πριν την μεγάλη μας εκδήλωση, αντιλαμβανόμαστε όλοι τι εξυπηρετεί.


ΕΝΑΝΤΙΑ στην Νέα Τάξη Πραγμάτων,  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ τον ΑΝΕΝΔΟΤΟ αγώνα μας.

Ότι άλλα εμπόδια κι αν στήσουν, ΤΙΠΟΤΕ δεν μπορεί να μας σταματήσει. Το 1ο εθνικιστικό φεστιβάλ Makedonian Pride ΘΑ ΓΙΝΕΙ σε κάθε περίπτωση.

ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΜΑΣΤΕ στο παρόν ιστολόγιο την Κυριακή 7/4/2019,
για συντονισμό και διαρκή ενημέρωση.
https://ierosloxos2012.blogspot.com/

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2   (Παρασκευή 5/4/2019, 21:40).


Αναμένοντας την επίσημη απάντηση του facebook στην ένστασή μας, (επαναλαμβάνουμε ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ λάβαμε οποιαδήποτε προειδοποίηση), δημιουργήσαμε ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ  στο facebook.
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ και   εδώ:
https://www.facebook.com/events/2293413187580288/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.