Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

Έκτακτη ενημέρωση για το Makedonian Pride!

Αγαπητοί Συναγωνιστές

Όπως έχουμε ανακοινώσει εδώ και πολλές εβδομάδες έχουμε την πρόθεση να δημιουργήσουμε τον πρώτο Εθνικιστικό θεσμό στην πόλη της Θεσσαλονίκης με την ονομασία Makedonian Pride.

Από την πρώτη την στιγμή κράτος, παρακράτος, αριστερά κομμάτα και εγκληματικές οργανώσεις, προσπάθησαν να μας αποτρέψουν με τις συνηθισμένες τους μεθόδους που περιλαμβάνουν παρακρατικη βία, ύβρεις, χλευασμό και τους κρατικούς και θεσμικούς μηχανισμούς που κατέχουν.
Όμως όλα αυτά ποτέ δεν μας λύγισαν και ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΓΊΣΟΥΝ.

Η εκδήλωση μας θα πραγματοποιηθεί ΚΑΝΟΝΙΚΑ την Κυριακή στις 5μ.μ. και είσαστε όλοι ευπρόσδεκτοι να δηλώσουμε ότι είμαστε περήφανοι ως ΕΛΛΗΝΕΣ και ως ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ!

Υπάρχουν όμως εξελίξεις της τελευταίας στιγμής που θα πρέπει να σας ανακοινώσουμε.
Ίσως την Κυριακή το Makedonian Pride δεν γίνει στο πρώην Στρατόπεδο Κοδρα αλλά σε κάποιον άλλο χώρο της Θεσσαλονίκης που διαπραγματευόμαστε ώστε να είμαστε νόμιμοι 100 % απέναντι στο κράτος παρωδία που μας κυβερνά.Είναι ανάγκη να γίνει η προσπάθεια αυτή για να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε την εκδήλωση με ζωντανή μουσική  με δύο εθνικιστικά συγκροτήματα που θέλουν να μας τιμήσουν με την παρουσία τους!

Ως εκ τούτου επειδή βρισκόμαστε σε διαδικασία των τελευταίων διαπραγματεύσεων και επειδή είναι 50/50 οι πιθανότητες να αλλάξουμε το μέρος της Εθνικιστικής Γιορτής μας, το τελικό σημείο είτε είναι το Στρατόπεδο Κόδρα είτε είναι κάπου αλλού εντός της Θεσσαλονίκης θα ανακοινωθεί την Κυριακή περίπου στις 14.00 το μεσημέρι  δηλαδή 3 ώρες πριν την έναρξη της εκδήλωσης ώστε ακόμα και αν κάποιος ξεκινήσει από την Λάρισα ή την Καβάλα να έχει αρκετό χρόνο να έρθει.
Το σίγουρο είναι ότι το Makedonian Pride θα γίνει και θα γίνει με επιτυχία σε πείσμα όλων αυτών που μισούν οτιδήποτε θυμίζει Ελλάδα!

Ζητούμε την κατανόηση όλων σας για αυτή την απρόβλεπτη εξέλιξη αλλά εάν πετύχουμε τον διττό σκοπό να είμαστε νόμιμοι και να έχουμε και ζωντανή μουσική θα είναι μια ευχάριστη εξέλιξη για όλους μας.
Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Εσείς απλά στηρίξτε μας!

Ζήτω το Έθνος
Ζήτω η Ορθοδοξία
Ζήτω η μία και Αδιαίρετος Ελλάς!

Ιερός Λόχος 2012

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 1 (Παρασκευή 5/4/2019, 19:30).
Κάναμε λόγο για "κράτος" και "παρακράτος". Πριν λίγο διαπιστώσαμε ότι ΕΡΙΞΑΝ την σελίδα μας στο facebook χωρίς ΚΑΜΙΑ προειδοποίηση.

Η σελίδα μας όπως φαίνεται σε δημόσια προβολή:

Η σελίδα μας όπως φαίνεται στους διαχειριστές :


Το facebook ΞΕΚΑΘΑΡΑ δηλώνει ότι "ξεδημοσίευσε" την σελίδα μας:Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που το facebook εξαφανίζει την σελίδα μας.
 Δείτε ενδεικτικά εδώ και εδώ

Αλλά με την παρούσα συγκυρία, λιγότερο από 2 μέρες πριν την μεγάλη μας εκδήλωση, αντιλαμβανόμαστε όλοι τι εξυπηρετεί.


ΕΝΑΝΤΙΑ στην Νέα Τάξη Πραγμάτων, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ τον ΑΝΕΝΔΟΤΟ αγώνα μας.

Ότι άλλα εμπόδια κι αν στήσουν, ΤΙΠΟΤΕ δεν μπορεί να μας σταματήσει. Το 1ο εθνικιστικό φεστιβάλ Makedonian Pride ΘΑ ΓΙΝΕΙ σε κάθε περίπτωση.

Συντονιζόμαστε στο παρόν ιστολόγιο την Κυριακή για συντονισμό και διαρκή ενημέρωση.
https://ierosloxos2012.blogspot.com/ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2 (Παρασκευή 5/4/2019, 21:40).
Δημιουργήσαμε νέα ομάδα στο facebook.
Συντονιστείτε εδώ:
https://www.facebook.com/events/2293413187580288/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.