Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2019

Αντίδραση στην ξεφτίλα της γυμνής ποδηλατοδρομίας!


Θα μπορούσαμε να γράψουμε τόσα πολλά για τον ξεπεσμό που έχει φτάσει η ελληνική κοινωνία αλλά πραγματικά μας φαίνεται τόσο ανούσιο να προσπαθούμε να εξηγήσουμε τα αυτονόητα σε μια κοινωνία που πλέον έχει μετατραπεί σε ένα απονευρωμένο και αποχαυνωμένο κουφάρι.
Λυπόμαστε πραγματικά για τα Ελληνόπουλα που μεγαλώνουν σε μία κοινωνία όπου πρότυπα τους δεν είναι οι Άγιοι της Ορθοδοξίας μας και οι Ήρωες του Έθνους μας,αλλά ο κάθε δήθεν "απελευθερωμένος" αλλά επί της ουσίας σκλάβος των δαιμονικών του παθών,που αρέσκεται να προβάλλει με περηφάνια την διαστροφή του!
Και δεν ξέρουμε τελικά ποιοι είναι οι ένοχοι για όλο αυτό που συμβαίνει.
Είναι το κράτος και τα θεσμικά του όργανα που επιτρέπει να κυκλοφορούν γυμνοί μέσα στους δρόμους της Θεσσαλονίκης προσβάλλοντας την δημοσία αιδώ;
Είναι η ιεραρχία της επίσημης εκκλησίας που επιδεικτικά και προκλητικά δεν αντιδρά;
Είναι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που δεν κατακεραυνώνουν αυτές τις εκδηλώσεις;
Είναι οι αδιάφοροι συμπολίτες μας που δεν διαμαρτύρονται,παρότι στην πλειοψηφία τους είναι αντίθετοι με αυτό που γίνεται;
Είναι οι εκφυλισμένοι ψευδοπροοδευτικοί  που δράττονται της ευκαιρίας και συμμετέχουν σε άλλη μία εκδήλωση-προσβολή προς τον Θεό και τον άνθρωπο;
Ή μήπως είναι τελικά όλοι μαζί το ίδιο ένοχοι;
 
Όπως και να έχει για ακόμη μία φορά ομάδα του συλλόγου μας βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της Εθνικής Αντίστασης και ύψωσε  ανάστημα στην ξεφτίλα που επέβαλλε στην κοινωνία μας η πρόοδος και η "δημοκρατία" τους.

Και φυσικά ακόμα μία φορά το κράτος δεν παρέλειψε να περιορίσει εμάς -τους έννομους πολίτες-  και να αφήσει τους παράνομους που αντιπροσωπεύουν την σαπίλα  να δηλητηριάζει την κοινωνία μας.
Ο σύλλογος μας θα συνεχίσει τον αγώνα μέχρι της τελικής νίκης,που δεν μπορεί να είναι παρά
Νίκη του Χριστού και του Έθνους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.