Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος

Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος
Όπως για τους πιστούς στον Χριστό η Ορθοδοξία είναι η μοναδική οδός προς την διάσωση της Ψυχής τους, έτσι και για τους Εθνικιστές ο Εθνικός Κοινωνισμός είναι η μοναδική οδός για την διάσωση του Έθνους. Ο δικός μας αγώνας είναι Εθνικός, Φιλολαϊκός,υπέρ της Πατρίδος και Πίστεως. Είμαστε τόσο αντικουμμουνιστές όσο και αντικαπιταλιστές. Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

ΒΙΝΤΕΟ και Φωτογραφίες από την ΠΟΡΕΙΑ της ΔEYTEPAΣ 24/6 στην περιοχή των AΓIΩN ΠANTΩN. ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΕ επιτέλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ από την τρομοκρατία των λαθρομεταναστών.


ΚΑΛΕΣΜΑ:

Παρά τις συνεχιζόμενες ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ των Ελλήνων που κατοικούν στην περιοχή των Αγίων Πάντων, για προστασία από τις ληστρικές επιθέσεις των λαθρομεταναστών που έχουν καταλάβει παράνομα τα σταθμευμένα βαγόνια του ΟΣΕ (με την προκλητική ανοχή του OΣE)

το ANAΛΓHTO και ANΘEΛΛHNIKO KPATOΣ δεν έχει πράξει επί της ουσίας TIΠOTA για να προστατεύσει τους Έλληνες.

 Και ενώ σε περιπτώσεις προστασίας των λαθρομεταναστών KINEITAI O KPATIKOΣ MHXANIΣMOΣ με εξαιρετική ταχύτητα και χειρουργική ακρίβεια,
για τους Έλληνες MH προνομιούχους κατοίκους της περιοχής των AΓIΩN ΠANTΩN περιορίζεται σε ΥΠOΣXEΣEIΣ, EYXOΛOΓIA KAI ΛOΓIA ΠAPHΓOPIAΣ.
MHN ANTEXONTAΣ ΠΛEON να ζούμε υπό το καθεστώς TPOMOKPATIAΣ από την ΔHMIOYPΓHΘEIΣA PATΣIΣTIKH και EΓKΛHMATIKH KATAΣTAΣH και επειδή ΔEN θέλουμε να γίνουμε ξένοι μέσα στην ίδια μας την πατρίδα, 
EINAI XPEOΣ OΛΩN MAΣ NA ΔIAMAPTYPHΘOYME.

TO OΦEIΛOYME ΣE EMAΣ,ΣTA ΠAIΔIA MAΣ KAI ΣTOYΣ ΠPOΓONOYΣ MAΣ!


H EΛΛAΔA ANHKEI ΣTOYΣ EΛΛHNEΣ


ΔEYTEPA 24.6 KAI ΩPA 7 M.M. 
ΣTHN EKKΛHΣIA TΩN AΓIΩN ΠANTΩN!

IEPOΣ ΛOXOΣ 2012


Νεότερη Ενημέρωση:
Με ΑΠΟΛΥΤΗ επιτυχία πραγματοποιήθηκε η σημερινή αντι-λαθρομεταναστευτική πορεία στις πολύπαθες γειτονιές της περιοχής των Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης.

Λαθρομετανάστες (πιθανότατα Πακιστανοί) που βρίσκουν στέγη και νερό (που τους παρέχει ο ίδιος ο ΟΣΕ!) στα προς επισκευή βαγόνια του ΟΣΕ, εξορμούν σε ομάδες και κυριολεκτικά λυμαίνονται την περιοχή άλλοτε ληστεύοντας περαστικούς και άλλοτε εισβάλλοντας σε οικίες κλέβοντας ότι βρουν. Η κατάσταση -όπως μας ενημέρωσαν κάτοικοι της περιοχής- που έχουν ήδη απευθυνθεί τόσο στον ΟΣΕ όσο και στην ΕΛ.ΑΣ.  χωρίς κανένα αποτέλεσμα στην πράξη, έχει φτάσει στο απροχώρητο.

ΧΡΕΟΣ μας είναι να δείξουμε στους δοκιμαζόμενους συνέλληνές μας ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ
Πάνω από 70 συναγωνιστές ανταποκρίθηκαν στο αιφνιδιαστικό αποψινό κάλεσμά μας. 

Θα ακολουθήσουν φωτογραφίες και βίντεοΥπάρχουν αρκετά μικρά βίντεο με τα μαχητικά συνθήματα που ξύπνησαν τους φοβισμένους Έλληνες κατοίκους και βγήκαν στα μπαλκόνια και μας επαινούσαν.
Αύριο με τη βοήθεια του Θεού θα ετοιμαστεί  το βίντεο και θα προβληθεί.Το βίντεο 
από την δράση μας:

ΕΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
from ΙερόςΛόχος 2012 «Ιερός Λόχος 2012 on
  Vimeo.


ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 24 ώρες ΜΕΤΑ την πορεία μας
Κοιτάξτε τι "ωραία" που λειτουργεί το κράτος και όλοι οι αρμόδιοι, μόλις 24 ώρες μετά την αγωνιστική πορεία του Ιερού Λόχου 2012, στις γειτονιές των Αγίων Πάντων (σιδηροδρομικός σταθμός Θεσσαλονίκης).
Πρωί Πρωί βρέθηκαν οι αρμόδιοι, έκαναν αυτοψία και αποφάσισαν λέει να μετακινηθούν τα βαγόνια! Δείτε:
"Μετακινούνται μέσα στο επόμενο δεκαήμερο 40 παροπλισμένα βαγόνια και διαλύεται ο άτυπος καταυλισμός προσφύγων στη Δυτική Θεσσαλονίκη"


"Το πρωί της Τρίτης (25.6) πραγματοποίησε επιτόπια αυτοψία στο αμαξοστάσιο του ΟΣΕ,"
και λίγο παρακάτω γράφουν:
«Η παραμονή των βαγονιών στην περιοχή εν μέσω θέρους αποτελεί υγειονομική βόμβα. Υπάρχουν καταστροφές. Και τα βαγόνια πρέπει να απομακρυνθούν από το συγκεκριμένο σημείο. Και αυτό θα γίνει τις επόμενες δέκα μέρες.
"αναγκαία η μεταφορά των βαγονιών, καθώς οι πρόσφυγες κινούνται πολλές φορές και πάνω στις ράγες και υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να θρηνήσουμε θύματα."

Προσέξτε ότι 
1) Αντί να διώξουν τους παράνομους λαθρομετανάστες, διώχνουν τα βαγόνια!!!
2) ως πρόφαση επικαλούνται ότι οι λαθρομετανάστες κοιμούνται και επάνω στις σιδηροδρομικές γραμμές και υπάρχει "κίνδυνος να θρηνήσουμε θύματα"!


Προσέξτε επίσης τι έγραψαν στην αρχή. 
Ότι τα βαγόνια χρησιμοποιούνταν ως κλινάμαξες για να μεταφέρουν τους "πρόσφυγες" στην Ειδομένη.
Θυμάστε τη συνέχεια; Οι "πρόσφυγες" έκλεισαν την σιδηροδρομική γραμμή για πάνω από ένα μήνα, και χαλούσαν τα εμπορεύματα, και διαλυόταν η οικονομία ... και στο τέλος παροπλίστηκαν και τα βαγόνια (αφού "ανακαινίστηκαν" από τους "πρόσφυγες").


Αν περιηγηθείτε στις προηγούμενες αναρτήσεις του ιστολογίου "Σιδηροφρομικά Νέα"  δεν θα βρείτε ΠΟΥΘΕΝΑ κάτι για το θέμα. ΠΟΥΘΕΝΑ στην ειδησιογραφία των προηγούμενων ημερών/μηνών.

300 λαθρομετανάστες ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ μια γειτονιά και τη λυμαίνονται εδώ και καιρό, οι κάτοικοι προσέφυγαν σε ένα σωρό αρμοδίους και ΚΑΝΕΙΣ δεν ανέδειξε το θέμα.

Χρειάστηκε η αγωνιστική αιφνιδιαστική παρέμβαση του συλλόγου μας -μετά από έκκληση των κατοίκων- για να σπεύσουν οι αρμόδιοι να εξαγγείλουν μέτρα για να αποφύγουν γενικό ξεσηκωμό! 

ΥΓ. Σε "10 μέρες" θα χουμε παραμονές των εκλογών.
Κανένα βαγόνι δεν θα φύγει. Θα το δείτε. 
Αλλά ακόμη και στην απίθανη περίπτωση που υλοποιηθούν οι υποσχέσεις, μπορεί κάποιος να μας πει τι θα γίνουν οι λαθρομετανάστες; 
Θα επιστρέψουν πίσω στις πατρίδες τους, στα σπίτια τους, για να μην ταλαιπωρούνται στα βαγόνια και για να μην κινδυνεύουν όταν "λιάζονται" το μεσημέρι επάνω στις ράγες των τρένων (ράγες που ο ΟΣΕ δεν τολμάει να χρησιμοποιήσει;)!

Έστω κι έτσι, χαιρόμαστε που στηρίξαμε κάποιους συνΈλληνές μας!
Θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.