Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος

Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος
Όπως για τους πιστούς στον Χριστό η Ορθοδοξία είναι η μοναδική οδός προς την διάσωση της Ψυχής τους, έτσι και για τους Εθνικιστές ο Εθνικός Κοινωνισμός είναι η μοναδική οδός για την διάσωση του Έθνους. Ο δικός μας αγώνας είναι Εθνικός, Φιλολαϊκός,υπέρ της Πατρίδος και Πίστεως. Είμαστε τόσο αντικουμμουνιστές όσο και αντικαπιταλιστές. Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019

Η κατάσταση στην γειτονιά των Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης από την εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών όλο και ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ. Η ΝΕΑ δυναμική αιφνιδιαστική παρέμβαση-πορεία του Ιερού Λόχου 2012 ΑΠΕΤΡΕΨΕ την προγραμματισμένη συγκέντρωση αναρχικών! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!


Πριν λίγες μέρες μετά από έκκληση των Ελλήνων κατοίκων βρεθήκαμε στην περιοχή των Αγίων Πάντων -Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού Θεσσαλονίκης, εκφράζοντας τους έμπρακτα την στήριξή μας, λόγω των αλλεπάλληλων κρουσμάτων κλοπών και βίας που δέχονται καθημερινά, από εκατοντάδες λαθρομετανάστες που στεγάζονται παράνομα σε βαγόνια του ΟΣΕ (Δείτε εδώ).


Παρά τις υποσχέσεις και τις εξαγγελίες των αρμοδίων φορέων από το επόμενο κιόλας πρωί (μετά την παρέμβασή μας,) η κατάσταση αντί να βελτιώνεται ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ


Η περιοχή -αν και τουριστική αφού ειδικά τώρα το καλοκαίρι αρκετοί τουρίστες χρησιμοποιούν τρένο για να φτάσουν στην πόλη- έχει μετατραπεί σε ΓΚΕΤΟ το οποίο ελέγχουν οι συμμορίες Αλγερινών, Πακιστανών, Μαροκινών ...


Απόδειξη για όσα γράφουμε αποτελούν τα νέα αποκαλυπτικά βίντεο και φωτογραφίες από το τοπικό ειδησιογραφικό site voria.gr (εδώ) :


Δείτε το βίντεο που λήφθηκε ακριβώς ΑΠΕΝΑΝΤΙ από το κτήριο του ΟΣΕ:Παρά την από μέρες προγραμματισμένη για σήμερα πορεία αναρχικών στην περιοχή (με την επωνυμία "Ανοικτή συνέλευση Δυτικών Συνοικιών")

μετά από νέα έκκληση ο Ιερός Λόχος 2012 βρέθηκε και πάλι στο πλευρό των δοκιμαζομένων Ελλήνων κατοίκων της περιοχής, διανέμοντας φυλλάδια και αποδεικνύοντας έμπρακτα με την παρουσία του ότι ΔΕΝ αφήνουμε ΚΑΝΕΝΑΝ Έλληνα αβοήθητο απέναντι στις ρατσιστικές επιθέσεις των παρανόμων λαθρομεταναστών ή στον εκφοβισμό των παρακρατικών (υποχείριων της παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης) αναρχικών.

Πανικόβλητοι από την αιφνιδιαστική αντισυγκέντρωση του Ιερού Λόχου, μόλις 20 αναρχικοί τόλμησαν να εμφανιστούν! Κυριολεκτικά η αστυνομία (το κράτος) ήταν αυτή που ΕΣΩΣΕ τους αναρχικούς (το παρακράτος). 


Φωτογραφίες από την νέα δράση μας.
Τα μέλη του Ιερού Λόχου για 4 ώρες γυρνούσαν στις γειτονιές,
ανυψώνοντας το ηθικό των Ελλήνων κατοίκων :Τι γράφει η κόκκινη σημαία;;; "Ανταρσυα";;;!Δείτε τώρα και την τραγικά αποτυχημένη,
από μέρες προγραμματισμένη συγκέντρωση των αναρχικών
(με δημοσιευμένη ακόμη και στο ιντιμίντια!)

Από τις 16:30 (όταν έφθασε ο Ιερός Λόχος στη γειτονιά) μέχρι τις 19:00 τα ΜΑΤ διασφάλισαν το προγραμματισμένο σημείο συγκέντρωσης των αναρχικών, δεν επέτρεπαν την μετακίνηση του Ιερού Λόχου προς εκεί για να το παραδώσουν στους αναρχικούς στις 7 μμ!  
Να θυμίσουμε ότι σε άλλες περιπτώσεις, όπως στην πορεία μας εναντίον του Μουσείου του Κεμάλ (εδώ) αλλά και πριν μόλις λίγες ημέρες (εδώ), η αστυνομία έκανε ακριβώς το αντίθετο: προφασίστηκε την αντισυγκέντρωση ελάχιστων αναρχικών για να ματαιώσει συγκεντρώσεις πατριωτών. Παρά την καθοριστική συμβολή των ΜΑΤ, μαθαίνοντας για την αντισυγκέντρωση του Ιερού Λόχου και κατοίκων στην περιοχή ελάχιστοι αναρχικοί τόλμησαν να εμφανιστούν! 


Κοιτάξτε και τι ωραία διαφήμιζαν 
την επικείμενη συγκέντρωση των αναρχικών
ΟΛΑ τα ΜΜΕ 

(αντιθέτως σε κανένα ΜΜΕ δεν θα διαβάσετε 
για την νέα παρέμβαση και αγωνιστική πορεία του Ιερού Λόχου.
Αντιλαμβάνεστε πολύ καλά ποιοι είναι στην υπηρεσία της Νέας Τάξης) :Τα φυλλάδια που μοιράστηκαν στους πολύπαθους Έλληνες κατοίκους :

Πάντα στις ΕΠΑΛΞΕΙΣ
της Ελλάδος και της Ορθοδοξίας!

Ιερός Λόχος 2012


Υπενθυμίζουμε την προηγούμενη παρέμβασή μας πριν μόλις μία εβδομάδα:

ΒΙΝΤΕΟ και Φωτογραφίες από την ΠΟΡΕΙΑ της ΔEYTEPAΣ 24/6 στην περιοχή των AΓIΩN ΠANTΩN. ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΕ επιτέλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ από την τρομοκρατία των λαθρομεταναστών.Νεότερη ενημέρωση (4/7/2019):

ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο:

ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ 3.7.2019
on Vimeo.

Ιερός Λόχος 2012
Έφεδροι και Φίλοι των Ειδικών Δυνάμεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.