Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019

«Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ». Ενημερωτική Δράση -κάλεσμα αφύπνισης του Ιερού Λόχου 2012 ΕΝΑΝΤΙΑ στην Λαθρομετανάστευση (Θεσσαλονίκη, Σάββατο 21/9/2019)


Την ώρα που η «αρμόδια» ελληνική κυβέρνηση και 10 εκατομμύρια Έλληνες παρακολουθούν παθητικά στην τηλεόραση ΔΕΚΑΔΕΣ χιλιάδες λαθρομετανάστες (από ΜΗ εμπόλεμες περιοχές) να εισβάλουν καθημερινά στα ελληνικά νησιά και να προωθούνται διαρκώς στην ενδοχώρα,

ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΕΛΗ του «Ιερού Λόχου 2012» ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ πραγματοποίησαν αιφνιδιαστική ενημερωτική δράση ενάντια στην λαθρομετανάστευση και τις συνέπειές της - κάλεσμα αφύπνισης προς τους συνΈλληνες με κεντρικό σύνθημα
«Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ».  

Με φόντο πανό και στα χέρια τη γαλανόλευκη μοιράστηκαν πάνω από 1000 φυλλάδια στα διερχόμενα αυτοκίνητα (στην έξοδο της Θεσσαλονίκης προς Χαλκιδική).


Η Πατρίδα σε χρειάζεται!

Η Γη που με Αίμα εκατομμυρίων Ελλήνων έχει ποτιστεί, για να είμαστε εμείς ελεύθεροι, χάνεται μέρα με την ημέρα.

Ο Λαός μας που δεν φοβήθηκε ποτέ κανέναν εισβολέα μέσα σε λίγες δεκαετίες έχει καταντήσει να είναι ξένος μέσα στην ίδια του την Πατρίδα!Ανάξια πιόνια, πολιτικοί της Νέας Τάξης Πραγμάτων, που με την ψευδαίσθηση της δήθεν δημοκρατίας μας κυβερνούν, ξεπούλησαν την ιστορία της Μακεδονίας, υπακούοντας στους μασόνους που έχουν για αφεντικά.

Ο Σύριζα ξεπούλησε την Μακεδονία και η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει την προδοσία μην λαμβάνοντας υπόψιν την καθολική θέληση του Ελληνικού Λαού για ακύρωση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών, διακηρύσσοντας "ότι θα σεβαστεί την συμφωνία..."!
Την Μακεδονία και την θέληση των Ελλήνων πότε επιτέλους θα την σεβαστείτε;Και σαν μην έφτανε το ξεπούλημα της Μακεδονίας, δυστυχώς μέρα με την μέρα βιώνουμε την αντικατάσταση του πληθυσμού της ευλογημένης Γης μας.

Εκατομμύρια πλέον αλλοδαποί βρίσκονται επί ελληνικού εδάφους.
Κάθε μέρα εκατοντάδες λαθροεισβολείς -που μόνο πρόσφυγες δεν είναι- αποβιβάζονται στα ελληνικά νησιά.

Νέα hot-spot δημιουργούνται στην ηπειρωτική Ελλάδα και καραβιές μεταφέρονται με απώτερο σκοπό να δημιουργηθούν πολυπολιτισμικές άβουλες κοινωνίες που θα ελέγχονται πλήρως από τα κράτη-τρομοκράτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Το "ελληνικό" κράτος σπεύδει να τους δώσει επιδόματα, δωρεάν νοσοκομειακή περίθαλψη και σπίτια για να μείνουν δωρεάν.Στον αντίποδα αυτού χιλιάδες νέοι μας φεύγουν στο εξωτερικό.
Υπογεννητικότητα, εκτρώσεις και ανεργία σε συνδυασμό με την παράνομη μετανάστευση σκοτώνουν το μέλλον των παιδιών μας!


Οι αδερφές, οι κόρες και οι γυναίκες μας πλέον φοβούνται να κυκλοφορήσουν μόνες σε πολλά σημεία της πόλης μας.
Γυναίκες βιάζονται, συνέλληνες πέφτουν θύματα κλοπών και κάποιοι δυστυχώς δολοφονούνται από αλλοδαπούς.

Γέμισαν οι πλατείες και οι δρόμοι από λαθροεισβολείς και εσύ απλά αδιαφορείς. Μέχρι πότε;

Τι θα κάνεις όταν σε λίγο καιρό θα ζητάνε τζαμιά μέσα στην πόλη μας;
Τι θα πεις στα παιδιά σου όταν θα επιβάλλουν τον νόμο της σαρίας σε μουσουλμανικές περιοχές όπως γίνεται στην Αγγλία και στην Γαλλία;
Πως θα αντιμετωπίσουμε την κατάσταση τότε;Αυτή η χαοτική κατάσταση δεν πρόκειται να επιλυθεί εάν εσύ δεν ενεργοποιηθείς.
Αναλογίσου τι Πατρίδα και τι μέλλον θα παραδώσεις στα παιδιά σου.
Μην μένεις απαθής, η Πατρίδα σε χρειάζεται!


Ιερός Λόχος 2012

και το βίντεο από την σημερινή δράση :


Ελληνίδα- Έλληνα
ΜΗΝ στέκεις απαθής
ΕΛΑ μαζί μας
ΑΓΩΝΙΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥ 
κόντρα στα σχέδια της Νέας Τάξης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.