Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

Εσύ ξέρεις τι είναι το Taharrush Gamea;


Με αφορμή την απόπειρα βιασμού της νοσηλεύτριας στην ΚΥΤ Ορεστιάδας από τρεις ανήλικους (;;)
Αφγανούς λαθροεισβολείς θα θέλαμε να αναφερθούμε στη σχέση του ισλάμ με την εν λόγω αποτρόπαια πράξη.
Το φαινόμενο των ομαδικών βιασμών (Taharrush Gamea) από μουσουλμάνους σε αλλόθρησκες γυναίκες (άπιστες) παρατηρήθηκε σε πολλές γυναίκες διαδηλώτριες και δημοσιογράφους στην πλατεία Ταχρίρ κατά τη διάρκεια της αιγυπτιακής επανάστασης του 2011.
                                                                   
Ελαβε εκ νέου διαστάσεις στην Ευρώπη με την μορφή  ληστείας και  σεξουαλικής παρενόχλησης με σκοπό τον βιασμό,σε διάφορα σημεία, συμπεριλαμβανομένων της Γερμανίας και της Σουηδίας κατά τη διάρκεια της παραμονής της Πρωτοχρονιάς 2015/16.


Τι είναι το " Taharrush Gamea ";
Το Taharrush Gamea δεν είναι "παιχνίδι" όπως υποστηρίζουν ορισμένοι μουσουλμάνοι. Στα αραβικά, ο Taharrush σημαίνει "παρενόχληση" και η Gamea σημαίνει "μάζα" ή "ομάδα". Taharrush gameâ είναι η συντονισμένη σεξουαλική επίθεση σε ένα κορίτσι ή μια γυναίκα από πλήθος μουσουλμάνων ανδρών.

Πώς συντονίζεται το Taharrush Gamea;

Μια ομάδα μουσουλμάνων ανδρών στοχεύει μια (μη μουσουλμάνα) γυναίκα μέσα στο πλήθος και την περικυκλώνει.
Μερικές φορές τραγουδά, χορεύει ή και ψάλλει και απωθεί τους φίλους της, αν υπάρχουν, έξω από τον κύκλο. Η γυναίκα αιφνιδιάζεται και αρχικά σκέφτεται ότι οι μουσουλμάνοι θέλουν απλώς να τραγουδήσουν και να χορέψουν μαζί της, μέχρις ότου ο κύκλος κλείσει γύρω της. Σε αυτό το σημείο περισσότεροι μουσουλμάνοι άνδρες ενώνονται για να σχηματίσουν τρία στρώματα που καθιστούν τον κύκλο ουσιαστικά αδιαπέραστο.
Τότε εκείνοι στο εσωτερικό στρώμα αφαιρούν ή σκίζουν τα ρούχα της γυναίκας, που πλέον δέχεται την σεξουαλική  επίθεση που καταλήγει στον βιασμό της,ενώ αυτοί στο δεύτερο στρώμα αφού παρακολουθήσουν την επίθεση λαμβάνουν χώρα στον ομαδικό πλέον βιασμό.
Εκείνοι δε στο τρίτο εξωτερικό στρώμα, που είναι πιο μακριά,αποθαρρύνουν ή  αποτρέπουν τους ενδεχόμενους διασώστες, λέγοντας τους ότι βοηθούν μόνο μια γυναίκα που έχει ανάγκη.

Οι μουσουλμάνοι άνδρες που διαπράττουν το Taharrush Gamea γνωρίζουν ο ένας τον άλλον;
Δεν είναι όλοι τους γνωστοί μεταξύ τους, αλλά όλοι αναγνωρίζουν Taharrush gamea.
Το Taharrush Gamea είναι αυτό που υπέστη η Lara Logan, τότε δημοσιογράφος με την CBS News, στην Αίγυπτο το 2011!

Πως αντιμετωπίζεται το Taharrush Gamea;

Τα κορίτσια και οι γυναίκες πρέπει να αποφεύγουν τα πλήθη μουσουλμάνων ανδρών καθώς και να είναι μόνοι με  μουσουλμάνους άντρες γενικότερα.
Taharrush Gamea είναι αυτό που κάνουν με στις γυναίκες σε δημόσιους χώρους. Σκεφτείτε τι κάνουν με τις γυναίκες εν κρυπτώ!
Σχεδόν το 100% των σεξουαλικών αδικημάτων που διαπράττονται από ξένους στη νορβηγική πρωτεύουσα του Όσλο για το 2016 διαπράχθηκαν από μουσουλμάνους άνδρες  κατά νορβηγικών κοριτσιών και γυναικών. Το Ισλάμ εκδικάζει τη βία κατά των γυναικών, οι οποίες θεωρούνται σεξουαλική ιδιοκτησία των ανδρών! 

Οι μη μουσουλμάνοι άνδρες στο πλήθος πρέπει να αναγνωρίσουν το Taharrush Gamea αμέσως μόλις αρχίσει να σχηματίζεται και αμέσως να επέμβει για να διασώσει τη γυναίκα πριν κλείσει ο κύκλος.

Το σύνολο (ο όχλος) των μουσουλμάνων ανδρών που συμμετέχουν στο Taharrush gamea θα πρέπει να συλληφθεί και να διωχθεί για βιασμό.

Δυστυχώς οι πολιτικές των "ανοιχτών" συνόρων και η πολυπολιτισμικότητα που προωθείται από την νέα τάξη πραγμάτων έχει αποδειχθεί ως μάστιγα κατά των γηγενών πληθυσμών της Ευρώπης.

Migrants Le ' TAHARRUSH GAMEA ' ou le viol des femmes dans la culture arabe France Nation

Συνένοχοι στα εγκλήματα των αλλοδαπών είναι αφενός τα μέσα μαζικής ενημέρωσης,που δεν δίνουν την ανάλογη προβολή που θα έπρεπε αλλά και αφετέρου τα  ευρωπαϊκα-νεοταξικά κράτη που δεν αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά την λαθροεισβολή.
7 σχόλια:

 1. Πολυπολιτισμική ενημέρωση.........όλο και .καινούργιο μαθαίνουμε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δυστυχώς τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης ακολουθούν αυτού του είδους τακτική είναι φίλα προσκημενοι με τους βιαστές μουσουλμάνους

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΟΜΑΔΙΚΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ... ΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ ΚΤΗΝΗ ΠΟΥ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΤΕ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ...
  ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙ ΑΥΤΟ, ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ;;;
  ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ;;;
  ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΑΥΤΗ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ... ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΠΟΥ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟΔΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.
  Ο ... ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΗΝΥΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ, ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΕ BLOGGERS, ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ, ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ... ΡΑΤΣΙΣΜΟ, ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ;;;

  Προσωπικά, θα ευχηθώ σε κάθε ΜΚΟάδες, σε κάθε υπερασπιστή των λαθροεισβολέων στην Πατρίδα ΜΟΥ, και σε κάθε... "αντιρατσιστή", ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΑ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΑ ΠΡΑΞΗ... ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΘΟΥΝ... εκτός κι αν επειδή τα λεφτά είναι πολλά, και αυτό, τους αφήσει αδιάφορους...


  Καλλιόπη Σουφλή

  Υ.Γ. Όταν έπρεπε να αντιδράσει και να αντισταθεί στην εισβολή των λάθρο ο νεοέλληνας, σιώπησε...
  Όταν η νεοελληνίδα, έπρεπε να αντιδράσει στα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών, που εισβάλουν στην Πατρίδα ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, έτρεξε να τους βοηθήσει ή να πηδηχτεί μαζί τους...

  ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ, ΜΗΝ ΠΕΙΤΕ ΛΕΞΗ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΑ.
  ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Δεν είναι όλες οι Ελληνίδες θύματα της "πολυπολιτισμικής" προπαγάνδας.
  Δεν υιοθετούν όλες την επιβαλλόμενη (από τα σχολεία, τα ΜΜΕ, τις χρηματοδοτούμενες ΜΚΟ και τα ξένα κέντρα) "πολυπολιτισμική" ρητορική και σκέψη.
  Υπάρχουν χιλιάδες Ελληνίδες που αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει και αντιστέκονται, ενημερώνουν, αφυπνίζουν.
  Που προσπαθούν να κρατήσουν τις παραδόσεις τα ιδανικά και τις αξίες του έθνους και της ορθόδοξης κληρονομιάς μας,
  που προσεύχονται στους Αγίους και στην Παναγία μας,
  που κόντρα στην προπαγάνδα που σε θέλει να ξεγυμνώνεσαι και να εκπορνεύεσαι στην τηλεόραση και να σε βλέπουν σε όλη την Ελλάδα έτσι γα να μπορέσεις να αναδειχθείς,
  αυτές παραμένουν Ελληνίδες μάνες και Ορθόδοξες πιστές.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Δεν ημαστε Ηλιθιες οι Ελληνιδες ολες .Ηλιθιοι ειναι αυτοι που ψηφισαν τον ΤΣΙΠΡΑΚΟ γιατι θα εσωζε την ΕΛΛΑΔΑ ....Και με προσευχες δεν τους σταματας αυτους τους ανθρωπους που εχουν μαθει ετσι .....Γιατι τΟ κακο θα το παθουν και οι ΤΣΙΠΡΟΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕς ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ Ειναι πολυ καλο να πιστευουμε και να προσευχομαστε αλλα αυτα ειναι για μας μονο τους ΕΛΛΗΝΕΣ και τους ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ αυτοι δεν καταλαβαινουν απο αυτα .ΔΥΣΤΥΧΩΣ .......Αεν ξερω πως θα μαζεψουμε τα χαλια μας .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. η προσευχή δεν αποτελεί πρόφαση για να μην λαμβάνει ο άνθρωπος τα μέτρα του και να μην αξιοποιεί το μυαλό και κάθε μέσο για να κάνει το χρέος του.
  Η προσευχή συνοδεύει την ανθρώπινη προσπάθεια. Σε καμία περίπτωση δεν την αποτρέπει.

  Όταν ακόμη και ερημίτες μοναχοί ασχολούνται πέρα από την προσευχή και με το εργόχειρό τους, με το καλύβι τους,
  όταν όλα τα μεγάλα μοναστήρια είχαν τείχη περιμετρικά και πύργους για να προστατευθούν από ληστές, πειρατές, εχθρούς κλπ, αντιλαμβανόμαστε ποια είναι η σωστή προσέγγιση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.