Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - αλλά και επίμαχα ΣΧΟΛΙΑ, από την ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ στην προδοτική συμφωνία. Θεσσαλονίκη, Άγαλμα Μ.Αλεξάνδρου 7/9/2019


Με μια αξιέπαινη ΕΝΩΤΙΚΗ πρωτοβουλία 
πατριωτικών σωματείων, προσώπων, συλλόγων και συλλογικοτήτων της Θεσσαλονίκης με την επωνυμία "Ένωσις Ελλήνων πολιτών Μακεδονίας" (στην οποία συμμετείχε και ο Ιερός Λόχος 2012), πραγματοποιήθηκε κοινό κάλεσμα για συγκέντρωση στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019, την ώρα που ο νέος πρωθυπουργός θα εγκαινίαζε και θα μιλούσε στη ΔΕΘ.Από το πρωί του Σαββάτου 7/9/2019, 
μέλη της ομάδος περιφρούρησης του Ιερού Λόχου κατέλαβαν το χώρο και παρέμειναν εκεί καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας για τη διαφύλαξή του, ενώ παράλληλα μέλη πατριωτικών σωματείων άρχισαν να στήνουν τις σημαίες και τα πανό και να μοιράζουν φυλλάδια για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας και για το κάλεσμα της συγκέντρωσης στους διερχόμενους περαστικούς (τόσο σε Έλληνες όσο και σε τουρίστες στους οποίους γινόταν σχετική ενημέρωση). 

Προηγήθηκε ανάρτηση πανό σε διάφορα σημεία της πόλης αλλά και στο Λευκό Πύργο.


ΚΟΝΤΡΑ σε όλους αυτούς που ήλπιζαν ότι το θέμα μετά τις εκλογές θα ξεχαστεί,  
δεκάδες πατριωτικά σωματεία από όλη την Ελλάδα και κυρίως ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ και ΕΛΛΗΝΕΣ έδωσαν το αγωνιστικό τους παρόν!  


Επική μουσική και όμορφα κείμενα και συνθήματα 
(που είχαν προηγουμένως συμφωνηθεί στα πλαίσια του κοινού φορέα) δονούσαν την ατμόσφαιρα ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που τα εμβατήρια και τα πατριωτικά τραγούδια εναλλάχθηκαν αρμονικά με περήφανους μακεδονικούς χορούς που ξεσήκωσαν τον κόσμο.
Χαρήκαμε την παρουσία 
συναγωνιστών που ήρθαν από μακρυά, από την Αλεξανδρούπολη μέχρι το Ρέθυμνο της Κρήτης.  Καμαρώσαμε την κοπέλα που από το πρωί μέχρι το βράδυ κρατούσε αδιάκοπα τη σημαία που στο κοντάρι είχε τις φωτογραφίες του Παύλου Μελά και του μητροπολίτη Καστοριάς Γερμανού Καραβαγγέλη.

Χαρήκαμε την παρουσία 
λιγοστών αξίων μοναχών και ιερωμένων (οι επίσημες μητροπόλεις φυσικά απείχαν..., απόλυτα αναμενόμενο, πρόσωπα που έκαναν το παν για να καταλάβουν κάποιο δεσποτικό θρόνο, πρόσωπα που σιωπούν στην επιβολή της αίρεσης του οικουμενισμού στην εκκλησία, έχουν κάθε λόγο να συμπορεύονται με την κοσμική εξουσία), χαρήκαμε την παρουσία της ηγουμένης, του πνευματικού και ενός ολόκληρου πούλμαν από το μοναστήρι στη Φλώρινα που ίδρυσε ο αγωνιστής επίσκοπος και φλογερός ομιλητής π.Αυγουστίνος Καντιώτης. 

Χαρήκαμε την παρουσία 
αρκετών οικογενειών και κυρίως όσων δεν φοβήθηκαν να φέρουν ακόμη και τα μικρά τους παιδιά στα καρότσια, γιατί αυτό χρειάζεται σήμερα η πατρίδα μας: ελληνόπουλα. 

Χαρήκαμε που 
διαπιστώσαμε ότι παρά το κλίμα τρομοκρατίας με τις διμοιρίες των ΜΑΤ και τις υδροφόρες που θα ερχόταν από την Αθήνα και τους χιλιάδες ένστολους σε κάθε γωνιά της πόλης και την διακοπή της αστικής συγκοινωνίας, ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΟΙ Έλληνες στέκονται ακόμη περήφανα ΟΡΘΙΟΙ και ΔΕΝ ΣΚΥΒΟΥΝ μοιρολατρικά το κεφάλι. 

Τέλος, χαρήκαμε που ανταμώσαμε και πάλι με συναγωνιστές στο δρόμο του αγώνα.


Οι χιλιάδες Έλληνες που παραβρέθηκαν 
έδειξαν στα φερέφωνα της ΝΤΠ ότι ΔΕΝ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΑΝ.  Και του χρόνου αλλά και σε κάθε ευκαιρία θα συντονιζόμαστε και θα θυμίζουμε ότι -παρά τις εξαγορές ψήφων και τις υπουργοποιήσεις για την υπερψήφισή της μέσα στη Βουλή- ΚΑΜΙΑ προδοτική συμφωνία δεν έγινε αποδεκτή από τον Ελληνικό λαό.Φυσικά και δεν θα αποφύγουμε να αναφερθούμε στα "ήξεις αφήξεις" των πανμακεδονικών ...
Αρχικά καλούσαν σε διανομή φυλλαδίων έξω από τη ΔΕΘ και τόνιζαν ότι δεν θα κάνουν συγκέντρωση για να μην γίνουν επεισόδια (αλλά πριν ένα ακριβώς χρόνο με την κυβέρνηση του Τσίπρα δεν είχαν τέτοιους ενδοιασμούς).

Λίγες μέρες αργότερα μόλις ανακοινώθηκε το ακομμάτιστο κάλεσμα στο άγαλμα του Μ.Αλεξάνδρου, έσπευσαν να καλέσουν τον κόσμο στο Λευκό Πύργο, και τελικά πράγματι, βρήκαμε τις φωτογραφίες τους από το Λ.Πύργο όπου πήγαν να φωτογραφηθούν! Πολύ ωραία "αγωνιστική" βραδιά για την Μακεδονία (δεν μας είπαν αν έφαγαν και παγωτό) :


Κάποιοι άλλοι, πολιτικοί 
(όπως κάποιος "πατριώτης" υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης που προεκλογικά επισκέφθηκε το Τουρκικό Προξενείο και βγήκε και φωτογραφία στην προτομή του Κεμάλ) ή κάποιοι πρώην αριστεριστές αλλά  εδώ και ένα χρόνο "πατριώτες" και ένα σωρό ακόμη επίδοξοι πολιτικοί, δεν ντράπηκαν να περάσουν από τη συγκέντρωση και να βγουν και φωτογραφίες για να τις ανεβάσουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να ξεγελάσουν τα κουτορνίθια ότι αξίζει να τους ψηφίσουν.


Η μεγαλύτερη όμως επιτυχία της φετινής συγκέντρωσης είναι ότι
 -πάντα σύμφωνα με όσα είχαν εκ των προτέρων συμφωνηθεί στα πλαίσια του ενωτικού φορέα- ΔΕΝ υπήρξαν επίσημοι ομιλητές, ΔΕΝ έδωσαν το λόγο σε κάποιον επώνυμο να "χαιρετίσει", ΔΕΝ ευχαρίστησαν κανέναν "επίσημο" για την παρουσία του, ότι ΔΕΝ αναδείχθηκαν "μεσσίες".

Το σύστημα, η εξουσία, 
η Νέα Τάξη Πραγμάτων
έχουν κάθε λόγο να ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ότι ΔΕΝ μπορούν να ελέγξουν. 


Προσπάθησαν αλλά χάρη σε καθέναν ανώνυμο Έλληνα που παραβρέθηκε ΔΕΝ τα κατάφεραν.  
Μια ακόμη φορά αποδείξαμε ότι ΔΕΝ μπορούν να μας καθοδηγήσουν. 


Όποια κι αν είναι τα σχέδια τους, όσα "τσιράκια" κι αν επιστρατεύσουν:


θα μας βρίσκουν πάντα εμπόδιο μπροστά τους :ΖΗΤΩ η Ελλάδα. 

ΖΗΤΩ η Ορθοδοξία.


Ιερός Λόχος 2012

2 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.