Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019

Επέτειος ΝΙΚΗΣ Γράμμου-Βίτσι. 1 Σεπτεμβρίου 2019

Αντιπροσωπεία του Ιερού Λόχου 2012 παραβρέθηκε την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019 στις εκδηλώσεις Δόξας και Τιμής για την ΝΙΚΗ του Ελληνικού Στρατού εναντίον των κομμουνιστοσυμμοριτών.


Φέτος η κεντρική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ηρωικό Βίτσι (την ίδια ημέρα εκδήλωση πραγματοποιείται και στη Βούρμπιανη, στο Γράμμο).Το μνημείο βρίσκεται στην κορυφή του βουνού, πολύ κοντά στη βάση της Αεροπορίας, πιο πάνω από το χιονοδρομικό κέντρο στο Βίτσι.  Το τοπίο με την πυκνή βλάστηση πραγματικά μαγευτικό, μεταφέρει ασυναίσθητα τον επισκέπτη στις μάχες της εποχής.
Τελέστηκε Θεία Λειτουργία στο παρεκκλήσι (χτίστηκε πριν μόλις λίγα χρόνια με δωρεές πατριωτών) και ακολούθησε μνημόσυνο για τις ψυχές των πεσόντων και τρισάγιο μπροστά στο μνημείο, ακολούθησαν χαιρετισμοί, ομιλία και καταθέσεις στεφάνων.
Συγκλονιστικές οι στιγμές της παρουσίας αξιωματικών που πολέμησαν, του προσκλητήριου των πεσόντων και του Εθνικού Ύμνου. ΤΙΜΗ και ΔΟΞΑ στα παλικάρια, 
οπλίτες και αξιωματικούς 
που θυσιάστηκαν
για την Ελευθερία της Πατρίδας μας.

Ιερός Λόχος 2012


Και μην ξεχνάμε αδέρφια:

Σάββατο 7/9/2019
ΟΛΟΙ στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.