Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

Ανακοίνωση - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ και βίντεο από την συγκέντρωση 3/11/2019, στο Λευκό Πύργο, ΕΝΑΝΤΙΑ στην ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ.

Νεότερη Ενημέρωση:
Δείτε το βίντεο που προστέθηκε (μαζί με την σχετική ανάρτηση), εδώ


Αρχική δημοσίευση:


Με τη βοήθεια του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού και με τη συμμετοχή πάνω από 1000 Ελληνίδων-Ελλήνων (η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου φάνηκε στην πορεία, δεν αποκλείεται να ήταν ακόμη και 1500 ή 2000 άτομα), πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία την Κυριακή 3/11/2019 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στο Λευκό Πύργο, η συγκέντρωση-πορεία ενάντια στον συνεχιζόμενο λαθροεποικισμό/λαθροεισβολή.
Τον λόγο αρχικά έλαβε ο μοναχός π.Μωυσής εκ Πρεβέζης (διαβάστε την ομιλία του εδώ) ο οποίος προειδοποίησε με βάση τις προφητείες αλλά και την ηθική παρακμή της Ελληνικής κοινωνίας για τα δεινά που έρχονται.
Στη συνέχεια τον λόγο έλαβαν οι εκπρόσωποι των παραβρισκομένων συλλόγων-ομάδων για ένα σύντομο χαιρετισμό ο καθένας. Ακολούθησε μαχητική πορεία και αγωνιστικά συνθήματα κατά μήκος όλης της παραλίας (μπροστά από χιλιάδες ελληνόφωνους που απολάμβαναν αδιάφορα (ή ενοχικά; οι ίδιοι το ξέρουν) τον καφέ τους).

Η πορεία σταμάτησε για λίγο στο Προξενείο της Κύπρου, όπου φωνάχτηκαν συνθήματα για τους εθνομάρτυρες Τάσο Ισαάκ και Σολωμό Σολωμού και για την απελευθέρωση της Κύπρου και την Ένωσή της με την μητέρα Ελλάδα..

  


Η πορεία ολοκληρώθηκε στα δικαστήρια, με τον εθνικό ύμνο.
Στην εκδήλωση-πορεία πρωτοστάτησε η βεβηλωμένη εικόνα της Παναγίας μας, με την τρύπα από χημικό που εκτόξευσε από κοντινή απόσταση άντρας των ΜΑΤ, κατά τα περσινά επεισόδια για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας έξω από το Βελίδειο (εγκαίνια ΔΕΘ με την παρουσία Τσίπρα Σεπτέμβριος 2018).  Ευχαριστούμε τους ευλαβείς αγωνιζόμενους αγιορείτες πατέρες για την ευλογία να μας την παραχωρήσουν για τις ανάγκες της συγκέντρωσης.
Προς το τέλος της εκδήλωσης έφτασε η πληροφορία ότι επίκειται άφιξη λαθρομεταναστών στο πρώην νοσοκομείο "Παναγία", στην Νέα Κρήνη (Καλαμαριά).   Με τη λήξη της πορείας αρκετοί από τους συγκεντρωμένους μετέβησαν στο πρώην νοσοκομείο. Σε ελάχιστα λεπτά εμφανίστηκαν επείγουσες «διαβεβαιώσεις» τοπικών ΜΜΕ ότι τάχα οι εργασίες αφορούν τη δημιουργία "ιδιωτικού ιατρικού ομίλου"... (ήταν τα ίδια ΜΜΕ που παρουσίαζαν τη συγκέντρωσή μας ως 80-100 ατόμων!!! οπότε είναι εύλογο να μην υπάρχει απολύτως καμία εμπιστοσύνη),  οφείλουμε όλοι να είμαστε σε εγρήγορση, όπως και κάθε ευαισθητοποιημένος Έλληνας, σε κάθε γωνιά της Ελλάδος.


Κλείνοντας ευχαριστούμε την ομάδα περιφρούρησης του Ιερού Λόχου 2012, που έγκαιρα για μία ακόμη φορά διασφάλισε τον χώρο και την εκδήλωση-πορεία (είχαν προαναγγελθεί φυσικά και πάλι «αντισυγκεντρώσεις» ένα σωρό αναρχικών ομάδων της Θεσσαλονίκης :τα «σκυλάκια» του Σόρος έχουν κάθε λόγο να προστατεύουν το «αφεντικό» που τους ταΐζει για να επιβληθούν τα σχέδια της παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης Πραγμάτων).Προσεχώς θα ακολουθήσουν και δικά μας βίντεο από τους χαιρετισμούς και την αγωνιστική πορεία.

Δείτε τα δύο αρχικά καλέσματα της συγκέντρωσης της 3/11/2019, εδώ και εδώ.Και το βίντεο του RUTPLY, του μοναδικού μεγάλου ΜΜΕ που πρόβαλε την συγκέντρωσή μας :
Και φυσικά το facebook μία ακόμη φορά ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΟΛΟΥΣ τους λογαριασμούς που δημοσιεύουν στην σελίδα του Ιερού Λόχου, χωρίς απολύτως καμία προειδοποίηση! :
Θυμίζουμε ενδεικτικές παλαιότερες δράσεις μας για την λαθρομετανάστευση :
 • 27 Μαρτίου 2016, συγκέντρωση πορεία στο Λευκό Πύργο, εδώ και εδώ
 • Νοέμβριος 2016: Στήριξη στη Μυρτώ, θύμα Πακιστανού βιαστή (εδώ)
 • Ιανουάριος 2017: Συγκέντρωση-πορεία στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης με πολικές θερμοκρασίες! (εδώ και εδώ)
 • Μάρτιος 2017: Νέα συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη στο Λευκό Πύργο, ένα χρόνο μετά, εδώ.
 • Σεπτέμβριος 2017: Πατριωτική συγκέντρωση στη Λάρισα ενάντια στην λαθρομετανάστευση, εδώ.
 • Ιούνιος-Ιούλιος 2019: Πορεία διαμαρτυρίας στην πολυπαθή γειτονιά των Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης εδώ, εδώ και εδώ.
 • Σεπτέμβριος - Οκτώβριος 2019: Ενημερωτικές δράσεις του Ιερού Λόχου στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, εδώ και εδώ.

Πάντα πιστοί στις ΕΠΑΛΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΟΧΙ στην ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ της πατρίδας μας.
ΟΧΙ στον ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΜΟ.


Ιερός Λόχος 2012

2 σχόλια:

 1. Καλή Δύναμη στους αγώνες σας.
  Είστε οι μόνοι που αγωνίζεστε με ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ.
  Αυτός είναι και ο λόγος, που οι αγώνες σας βρίσκουν ανταπόκριση κι απλώνονται στην Βόρειο Ελλάδα.
  Εύχομαι να βρεθούν μιμητές σας, σ' ολόκληρη την Πατρίδα μας, πριν παραδοθεί στους άπιστους και στους απολίτιστους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. κ.Σουφλή,
  σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια. Από μια αγωνίστρια σαν κι εσάς είναι τιμή μας.

  Ευτυχώς δεν είμαστε οι μόνοι. Ούτε διεκδικήσαμε πότε τέτοιο εύσημο.
  Πιστεύουμε και γνωρίζουμε πολλούς που πονάνε και αγωνίζονται για την πατρίδα και για την ορθοδοξία, ακόμη κι αν επιλέγουν άλλους τρόπους έκφρασης (πχ ιστολόγια, αρθρογραφία, επιστολές κλπ) και όχι τις ακτιβιστικές δράσεις και τον δρόμο όπως εμείς.

  Το πιο παρήγορο είναι ότι βλέπουμε τα ηνία να αναλαμβάνει η νεολαία, όπως πχ στα Γιαννιτσά και την Κατερίνη, οι ίδιοι οι μαθητές, και αυτό είναι η ελπίδα μας: οι αγώνες μας να βρουν μιμητές και να πολλαπλασιαστούν σε όλη την Ελλάδα. Φυσικά εμείς θα στηρίζουμε κάθε αγνή ακομμάτιστη δράση.

  Δυστυχώς η πατρίδα μας χάνεται (και η εκκλησία μας επίσης συμπορεύεται με την αίρεση) οπότε απλά κάνουμε το χρέος μας.

  Γνωρίζουμε την αδυναμία μας. Είμαστε ένα μυρμήγκι, ένας ψύλλος, μπροστά σε έναν ελέφαντα. Δεν θα σταματήσουμε όμως να τους ενοχλούμε, να στεκόμαστε εμπόδιο στα σχέδια τους.
  Τα υπόλοιπα ας τα αναλάβει ο Θεός και την προσωπική του ευθύνη ο καθένας μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.