Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

Η αθλιότητα των ΜΜΕ. Δείτε πως παρουσίασαν την σύλληψη του πατέρα Κλεομένη.


Προβάλαμε (πρώτοι πανελλαδικά) την είδηση για την σύλληψη του πατέρα Κλεομένη εδώ, δίνοντας φυσικά τις αυτονόητες εξηγήσεις-προεκτάσεις της : ΓΙΑΤΙ πραγματικά  τον συνέλαβαν, κάτι που δεν ήταν καθόλου άσχετο με το κάψιμο της σημαίας του Ισραήλ έξω από το τζαμί στο Βοτανικό λίγες μέρες πριν τη σύλληψη του πατέρα Κλεομένη, και συνοδεύθηκε άμεσα (εκείνο το Σάββατο) από 2 συλλήψεις.

Τρεις (3) ημέρες μετά, Κυριακή 17 Νοεμβρίου (για να επισκιαστεί ως είδηση από τα επεισόδια που γίνονται τέτοια μέρα) ήρθε η σειρά των χειραγωγούμενων ΜΜΕ, να παρουσιάσουν την είδηση.

Όπως βλέπετε ΟΛΑ τους, ισχυρίζονται ότι ο πατέρας Κλεομένης «ΚΡΥΒΟΤΑΝ για ενάμιση χρόνο»!!! 
Όλα επίσης για να τον διασύρουν, τον αποκαλούν «μοναχό», και «αυτοαποκαλούμενο π.Κλεομένη» ενώ είναι ιερέας (Συνόδου του Πατρίου ημερολογίου).

Φυσικά ο π.Κλεομένης όλο αυτό το διάστημα, ΚΑΘΕ Σάββατο, χωρίς ΚΑΜΙΑ διακοπή, ήταν πιστός στο ραντεβού του,  στην Ιερά Οδό, έξω από το υπό ανέγερση τζαμί στο Βοτανικό, για να τελέσει την παράκληση έξω από το κατεστραμμένο πλέον παρεκκλήσι της Παναγίας της Ελευθερώτριας.

Και φυσικά το γνωρίζει αυτό και η ΕΛ.ΑΣ. που ήταν όλα αυτά τα Σάββατα ανελλιπώς εκεί.
Και φυσικά αυτό μπορούσαν να το διαπιστώσουν πανεύκολα και όλοι αυτοί οι καλοπληρωμένοι δημοσιογράφοι των μεγαλύτερων «ελληνόφωνων» ΜΜΕ με μια απλή αναζήτηση στα κανάλια όπου δημοσιεύονται τα βίντεο του π.Κλεομένη.

Αντί να γράψουν την αλήθεια, ότι παρά την καταδικαστική απόφαση, ο π.Κλεομένης ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΑΠΤΟΗΤΟΣ να δίνει την ομολογία του «υπέρ πίστεως και πατρίδος» στους δρόμους, προτίμησαν να αναπαράγουν όλα τους, το ίδιο -σχεδόν πανομοιότυπο- άρθρο,  που παραδόξως δεν αναφέρει την πηγή  απ΄όπου προέρχεται  (μήπως επειδή δεν είναι δημοσιογραφική;  Μήπως από αλλού κινήθηκαν κάποια νήματα...;)

Που ήταν τόσα χρόνια όλα αυτά τα ΜΜΕ;
Γιατί ΚΑΝΕΝΑ τους δεν τόλμησε να πάρει έστω ΜΙΑ συνέντευξη από τον πατέρα Κλεομένη;
Από κανέναν  δημοσιογράφο δεν πέρασε από το μυαλό η σκέψη αυτή;
Ή μήπως δεν θα άρεσε στα αφεντικά τους ;


«Καμαρώστε» τους:
1. Πρώτο Θέμα: 2, LIFO


3. Το ΠΟΝΤΙΚΙ


4. Athens Magazine5. Pro News6. News247 


7. madata.gr


8. ταχυδρόμος

9. ΤΑ ΝΕΑ


10. Fimes.gr


10.  in.gr11. dete.gr 


12. maleviziotis.grΦυσικά με την ίδια πανομοιότυπη είδηση, «πανηγύρισαν» (παραπληροφόρησαν και κατασυκοφάντησαν) και εκκλησιαστικά site :

13. ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ14. ekklisiaonlineΥπενθυμίζουμε :

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ τον πατέρα Κλεομένη (Βίντεο από τη σύλληψη κ διαρκής ενημέρωση). Οδηγείται στη ΦΥΛΑΚΗ.
 https://ierosloxos2012.blogspot.com/2019/11/blog-post_15.htmlΙερός Λόχος 2012 - Ελληνορθόδοξη Στρατιά


Νεότερη Ενημέρωση   (4/12/2019) :

ΕΚΚΛΗΣΗ οικονομικής βοήθειας για την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ του ΠΑΤΕΡΑ ΚΛΕΟΜΕΝΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.