Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ τον πατέρα Κλεομένη (Βίντεο από τη σύλληψη κ διαρκής ενημέρωση). Οδηγείται στη ΦΥΛΑΚΗ.

Έχοντας βρεθεί για πολλά χρόνια «στους δρόμους», στα πλαίσια του αγώνα μας «για Ελλάδα και Ορθοδοξία»,  μάθαμε να διακρίνουμε και να εκτιμάμε τους αληθινούς αγωνιστές,  όχι με βάση τον λόγο  και τη ρητορική τους ικανότητα, αλλά με βάση τι έμπρακτα αποδεικνύουν ότι είναι.


Διαπιστώσαμε ότι ένας τέτοιος ιερέας, αληθινό ΠΑΛΙΚΑΡΙ, παράδειγμα συνέπειας ήθους και έργων, ήταν ο πάτερ-Κλεομένης.
Ζούσε  στην Αθήνα, στην κορυφή ενός βουνού, σε έναν στάβλο (κυριολεκτικά στάβλο, όχι μεταφορικά), εκεί εργαζόταν για να μπορεί να φιλοξενείται, χωρίς ρεύμα, δίπλα από μια κολόνα υψηλής ισχύος, κάτω από τις πιο αντίξοες καιρικές συνθήκες, χωρίς προϊόντα που σημαδεύτηκαν με barcode.  Με πείνα και στερήσεις, κρύο το χειμώνα, αφόρητη ζέστη το καλοκαίρι, ψύλλους, χωρίς φάρμακα, αλλά πάντα ΟΡΘΙΟΣ και ΠΙΣΤΟΣ στις αρχές και τις αξίες του.


Το βραχώδες μέρος θύμιζε έντονα κρυψώνα κλεφτών και αρματολών.
Εκεί δίπλα στο παρεκκλήσι του, τον Προφήτη Ηλία στεκόταν ΟΡΘΙΟΣ και ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΣ μαζί με αφοσιωμένα πνευματικά του παιδιά.  Όλα τους εξίσου άξια τιμής και θαυμασμού.
Για να αποκτήσεις γενναίο φρόνημα, για να πετάξεις ψηλά όπως ο αετός, πρέπει να απομακρυνθείς από τα πάθη, να αφήσεις στη γη, ότι υλικό και ταπεινό.  Αυτό εφάρμοσε ο άξιος αυτός πατέρας.
(είναι ιερέας που χειροτονήθηκε από Σύνοδο του Πατρίου και δεν είναι απλός μοναχός ούτε «αυτοαποκαλείται πάτερ Κλεομένης» όπως ψευδώς γράφουν ένα σωρό άσχετοι δημοσιογράφοι)Ο π.Κλεομένης ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ, προσπαθώντας απεγνωσμένα, με κάθε τρόπο, να αφυπνίσει τους «ραγιάδες». Είπε πράγματα που ελάχιστοι τολμούν έστω και να ψελλίσουν.
Τι να πρωτοθυμηθούμε από τις εκατοντάδες ή χιλιάδες ακτιβιστικές παρεμβάσεις του;
Φυσικά το youtube φρόντισε να εξαφανίσει ΟΛΑ τα βίντεο του (υπάρχουν αναρτημένα πλέον μόνον στο ρωσικό rutube).


Όπως πληροφορηθήκαμε μετά από απουσία κάποιων ημερών στο αγαπημένο του βουνό, τον Ταύγετο, εν γνώση του ότι τον αναζητούν για να τον συλλάβουν, ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΚΕ προχθές βράδυ (Τετάρτη 13/11) σε σπίτι στην Καλαμάτα αφού περικυκλώθηκε από δεκάδες αστυνομικούς- «πραιτωριανούς», «Φιλιππινέζες των Σιωνιστών» όπως ο ίδιος τους ονομάζει στα βίντεο που ακολουθούν.


Παραθέτουμε τα βίντεο της σύλληψής του :
(πριν την προβολή κάθε βίντεο προηγούνται διαφημίσεις για περίπου 30 δευτερόλεπτα):

1) ΠΥΡΟΜΑΝΙΑΣΗ (βίντεο στον Ταΰγετο, λίγες ώρες πριν τη σύλληψη)

2) ΟΙ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΕΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΛΛΆΒΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡ

3) Ο ΠΑΤΕΡ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΦΙΛΙΠΠΊΝΕΖΕΣ

4) Η ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΊΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΆΒΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡ
https://rutube.ru/video/f5897381b51afa7aab0601fee34bbf79/

5) ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡ ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ

6) Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡ


Έκτοτε, επιτράπηκε να μιλήσει για ελάχιστα λεπτά τηλεφωνικά μαζί του μόλις μια αγωνίστρια δικηγόρος από την Αθήνα.  Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ είναι εδώ και πρέπει να δείξει ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ σε όποιον τολμάει να την αμφισβητήσει.


Όπως πληροφορούμαστε αύριο πρωί (Παρασκευή 15/11/2019) θα περάσει από το αυτόφωρο στην Καλαμάτα γιατί συνεπής στις αρχές του, ΑΡΝΗΘΗΚΕ να δώσει δακτυλικά αποτυπώματα στις μαριονέτες που σήμερα κυβερνούν την Ελλάδα.  Θα παρουσιαστεί ΧΩΡΙΣ δικηγόρο.
Ακολούθως όπως μάθαμε, θα οδηγηθεί στην φυλακή για να εκτίσει την ποινή (18 μήνες φυλάκιση και 7500 ευρώ πρόστιμο! που μεταφράζεται σε πρόσθετους μήνες φυλάκισης) που του έχει επιβληθεί για την «βεβήλωση» (με ένα αυγό! ανεπανόρθωτη καταστροφή!!!) του Εβραϊκού μνημείου στη Λάρισα.


Μπορεί τα λαμόγια της μεταπολίτευσης από το 1974 μέχρι σήμερα, οι γιοι και εγγονοί πολιτικών, τα "τζάκια",  να έχουν κατασπαράξει ΤΑ ΠΑΝΤΑ, από τα ασφαλιστικά ταμεία (σκάνδαλο χρηματιστηρίου) μέχρι λίστες LaGarde, off-shore και δεκάδες περιπτώσεις μίζας στυλ NOVARTIS, εξοπλιστικά προγράμματα κλπ, αλλά η δικαιοσύνη στέκεται στο "ύψος της" όταν έχει να κάνει με ασυμβίβαστους αγνούς αγωνιστές όπως ο π.Κλεομένης.   Τότε ξαφνικά η Ελληνική κυβέρνηση επικαλείται τον "νόμο και την τάξη"!


Αντιλαμβανόμαστε πολύ καλά όλοι, πως προέκυψε ξαφνικά η σύλληψη του.
Πριν από λίγες μέρες, έξω από το τζαμί που κτίζεται στο Βοτανικό, μετά το τέλος της παράκλησης, ένας νεαρός λαϊκός και ένας μοναχός έκαψαν την σημαία του Ισραήλ, ως φόρο τιμής στον αγωνιστή Ιωάννη Λαζάκη, που μόλις είχε συχωρεθεί (όπως πληροφορούμαστε ο θάνατός του μάλλον δεν ήταν τυχαίος). Φυσικά ΑΜΕΣΑ συνελήφθησαν (δείτε τα βίντεο εδώ και εδώ)

ο π.Κλεομένης, με τον Ιωάννη Λαζάκη, συνομιλούν με τον υπεύθυνο του θεάτρου Αριστοτέλειον (όπου παιζόταν η βλάσφημη παράσταση «Η ώρα του διαβόλου» που έδειχνε την Παναγία να ερωτοτροπεί με τον Σατανά).


Μπορεί οι υπουργοί της Κυβέρνησης Μητσοτάκη να έχουν δηλώσει δημόσια και ξεδιάντροπα ότι «είναι δικαίωμα καθενός να καίει την Ελληνική σημαία», αλλά στην Ελλάδα δεν έχει κανείς δικαίωμα να καίει τη σημαία του Ισραήλ, το σύμβολο του διεθνούς σιωνισμού. Πως γίνεται να μην θεωρείται μεμπτό να καις την Ελληνική σημαία, αλλά να τιμωρείσαι παραδειγματικά όταν καις την σημαία του Ισραήλ;  Ίσως επειδή η Ελλάδα θεωρείται κράτος-προτεκτοράτο και συνεπώς οι «εντολοδόχοι», οφείλουν να δείχνουν ότι σέβονται τα «αφεντικά» τους.


Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι ο π.Κλεομένης, εδώ και τουλάχιστον 2 ή 3 χρόνια, ΚΑΘΕ Σάββατο απόγευμα βρισκόταν με πιστούς έξω από το τζαμί στο Βοτανικό (έξω από την εκκλησία Παναγία η Ελευθερώτρια που έχει ισοπεδωθεί για να γίνει αυτό το τζαμί) και τελούσε παράκληση.
Με την σύλληψή του τώρα, η κυβέρνηση Μητσοτάκη ελπίζει να σβήσει μια ακόμη ενοχλητική φωνή και να λειτουργήσει ανεμπόδιστα το τζαμί.


Ο πάτερ Κλεομένης έκανε αυτό που έκανε κι ο Παπουλάκος στα χρόνια του 21, ο οποίος πέθανε στη φυλακή.
Έκανε αυτό που ΔΕΝ τολμούν να κάνουν 100 δεσποτάδες και 10.000 μισθοδοτούμενοι ιερείς.


Όπως πληροφορούμαστε έξω από το Τμήμα Ασφαλείας Καλαμάτας υπάρχουν συγκεντρωμένοι πιστοί που αρνούνται να φύγουν και να εγκαταλείψουν τον πατέρα. Καλό είναι να δώσουν όλοι όσοι μπορούν να φτάσουν εκεί το παρόν στο σημερινό δικαστήριο (αυτόφωρο).

Πιστοί στην υπόσχεσή μας να στεκόμαστε δίπλα σε ΚΑΘΕ διωκόμενο ορθόδοξο ιερέα ή μοναχό, ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΟΥΜΕ :

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ 
από τον ΠΑΤΕΡ ΚΛΕΟΜΕΝΗ.ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ.
Ιερός Λόχος 2012 -Ελληνορθόδοξη Στρατιά

Για νεότερες εξελίξεις συντονιστείτε με το κανάλι ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ στο rutube:
Νεότερη Ενημέρωση(15/11/2019, 22:00)
Όπως πληροφορούμαστε σήμερα Παρασκευή, στο αυτόφωρο,
προστέθηκαν ΑΛΛΟΙ 4 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ, για «απείθεια»
(επειδή αρνήθηκε να δώσει δακτυλικά αποτυπώματα-βιομετρικά στοιχεία).

ΑΜΕΣΑ οδηγήθηκε στις φυλακές Ναυπλίου 
όπου καλείται να εκτίσει 18+4= 22 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΗ.


Οι εποχές θυμίζουν πραγματικά τις διώξεις αγωνιστών του 21, 
μετά την δημιουργία του Ελληνικού κράτους, και την διοίκησή του από τους Βαυαρούς.

Όπως πληροφορηθήκαμε ο π.Κλεομένης ζήτησε από τα πνευματικά του παιδιά να λένε ένα «Κύριε ελέησον» γι αυτόν και να μην υποστείλουν την σημαία του αγώνα.
Νεότερη Ενημέρωση 2  (18/11/2019) : 
Διαβάστε και 

Η αθλιότητα των ΜΜΕ. Δείτε πως παρουσίασαν την σύλληψη του πατέρα Κλεομένη.Νεότερη Ενημέρωση 3 (4/12/2019) :

ΕΚΚΛΗΣΗ οικονομικής βοήθειας για την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ του ΠΑΤΕΡΑ ΚΛΕΟΜΕΝΗ.

8 σχόλια:

 1. Λευτεριά στον αγωνιστή πατέρα Κλεομένη
  Παράκληση,μην λέτε "τον πάτερ",η λέξη κλίνεται κανονικά,είναι "τον πατέρα"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο Χριστός. Θα είναι
  Μαζί σου μη φοβάσαι τίποτα ερχεται το τέλος τους

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. https://scripta---manent.blogspot.com/2019/11/blog-post_590.html
  Προς όλες τις συνόδους ΓΟΧ  Δεκαετίες τώρα μας μιλάτε για αγώνα, για αγώνα, για αγώνα.  Ιδού πεδίον δόξης λαμπρό,

  Η κάθε παράταξη να προσφέρει 1.500 ευρώ ώστε να αποφυλακιστεί ο π. κλεομένης. Αν δεν φτάνουν τότε να συνεισφέρουν και οι ενορίες απο 200 ευρώ
  [ αστεία τα ποσά για μια σύνοδο και μια ενορία ]

  Περιμένουμε τον καλό Σαμαρείτη και ομολογητή επίσκοπο η κληρικό που θα αναλάβει την πρωτοβουλία του διασυνοδικού εράνου, ώστε να αποφυλακιστεί ένας ιερέας που έκανε πράξη αυτά που πιστεύει και που κηρύττει, αν μη τι άλλο.


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αχ πατερα Κλεομένη Ελπίζω να μαθευτεί παντού η τολμη σου!! Από εσένα χωρίς να σε εχω συναντήσει ποτέ έμαθα να κάνω στρωτές μετάνοιες!! Σαφως και θα λέω οχι μονο ένα αλλά ολόκληρο κομποσκοινι για σένα!! Εισαι πολυ λεβεντιά!!!! Σε ευχαριστούμε για όλα!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Λευτεριά στον πατέρα κλεωμενη... Ορθοδοξία η θανατος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ακόμα και το ψευτοπατριωτικό σάιτ προνιους συμμετέχει στην προπαγάνδα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.