Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

Αθώωση Καταδρομέα- Αλεξιπτωτιστή Μπούχλη Εμμανουήλ.Σήμερα 5.11.2019 στο διαρκές στρατοδικείο Λάρισας εκδικαζόταν η υπόθεση του άξιου Έλληνα εφέδρου Καταδρομέα Αλεξιπτωτιστή Μπούχλη Εμμανουήλ.
Ο εν λόγω Καταδρομέας κατηγορούταν για παράβαση στρατιωτικής εντολής όταν κατά την διάρκεια στρατιωτικού άλματος με αλεξίπτωτο,βιντεοσκόπησε τον εαυτό του να τραγουδάει το
"Μακεδονία Ξακουστή".
Ήταν θέμα τιμής για τον σύλλογο μας,αφού και εμείς προερχόμαστε από την οικογένεια των Ειδικών Δυνάμεων,να παρεβρεθούμε στην δίκη και να στηρίξουμε το άξιο τέκνο της Κρήτης και της Ελλάδος!

Από νωρίς το πρωί ο Τομέας Λάρισας του συλλόγου μας βρέθηκε στο στρατοδικείο δίπλα στον έφεδρο πλέον Καταδρομέα-Αλεξιπτωτιστή και στην οικογένεια του.
Η απόφαση του στρατοδικείου μετά από τις καταθέσεις των αξιωματικών της Σχολής Αλεξιπτωτιστών και του ιδίου ήταν αθωωτική παμψηφεί.
Θέλουμε ως σύλλογος να συγχαρούμε τους στρατοδίκες που αντιλήφθηκαν ότι ο Καταδρομέας Μπούχλης ενήργησε από πατριωτικά αισθήματα και δεν συνέτρεχε κίνδυνος από την πράξη του για τους υπόλοιπους συμμετέχοντες αλεξιπτωτιστές.
Τέλος συγχαίρουμε τον έφεδρο Καταδρομέα-Αλεξιπτωτιστή Μπούχλη Εμμανουήλ αφενός για την πράξη του που φανερώνει τα βαθιά πατριωτικά του αισθήματα (που είναι δυσέρευτα πλέον στην ελληνική κοινωνία) και αφετέρου γιατί έμεινε σταθερός στις αξίες του μέχρι τέλους,παρ΄όλες τις αντιξοότητες που προκλήθηκαν από την πράξη του.
Τονίζουμε ότι η ενέργεια του δηλαδή να τραγουδήσει το Μακεδονία Ξακουστή έγινε την περίοδο όπου ο σύσσωμος ο ελληνισμός πάλευε για την μη παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας στους σκοπιανούς.
Ήταν μία πράξη θάρρους που τόνωσε το εθνικό αίσθημα όλου του ελληνικού λαού και τον ευχαριστούμε για αυτό!
Καταδρομέα Αλεξιπτωτιστή Μπούχλη Εμμανουήλ είσαι Άξιος απόγονος Άξιων Προγόνων,αφού προέρχεσαι από οικογένεια Ήρωων Μακεδονομάχων (και όχι μόνο) και από το χωριό Ασκύφου που ως γνωστόν προερχόταν και ο τρίτος κατά σειρά αρχηγός των Μακεδονικών Σωμάτων ο
Ανθυπολοχαγός Γεώργιος Τσόντος-Βάρδας!
Τέλος καλούμε τα νέα Ελληνόπουλα να μιμηθούν το ήθος και την φιλοπατρία αυτού του άξιου νέου!

Ο αντιπρόεδρος του συλλόγου μας μαζί με τον άξιο έφεδρο Καταδρομέα-Αλεξιπτωτιστή Μπούχλη Εμμανουήλ στους διαδρόμους του διαρκές στρατοδικείου Λάρισας.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.