Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021

Φωτογραφίες και απολογισμός από την 2η Πατριωτική Φυσιολατρική Συνάντηση "Ορεαδες"

Το σαββατοκύριακο 26-27 Ιουνίου 2021, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η 2η Πατριωτική Φυσιολατρική Συνάντηση "Ορεάδες", στην περιοχή του Σκρα (πολύ κοντά στα σύνορα με τα Σκόπια, μια ανάσα από την κατεχόμενη από τους Σκοπιανούς Μακεδονίας μας).Την φετινή διοργάνωση είχε αναλάβει ο Ιερός Λόχος 2012 και πιο συγκεκριμένα το οικολογικό τμήμα του συλλόγου μας το Green Nationalist.
Μία ακόμη πρoσπάθεια που ξεκίνησε μέσα από την ΕΝΕΔ (Ενωμένες Ελληνορθόδοξες Δυνάμεις) που πλέον καθιερώθηκε ως θεσμός και περιλαμβάνει την συνάντηση εθνικιστικών - πατριωτικών ομάδων μέσα σε πραγματικά όμορφα φυσικά τοπία (και ο φετινός χώρος κατασκήνωσης ήταν σε ένα κατάφυτο μέρος, με πανύψηλα δέντρα και δίπλα σε ποτάμι με παγωμένο τρεχούμενο νερό) ενώ συμμετείχαν συναγωνιστές από διάφορα μέρη της Μακεδονίας μας, ενδεικτικά Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Γιαννιτσά κλπ.

Ο Δημήτρης Πολυζωϊδης από την Ένωση Ελλήνων Πολιτών για την Μακεδονία
 για μία ακόμα φορά μας μίλησεγια τεχνικές επιβίωσης στην φύση!

Το πρόγραμμα του διημέρου, το οποία διεξήχθηκε σε πολύ όμορφο και ενωτικό κλίμα με όλους τους συναγωνιστές-στριες, περιελάμβανε  επίσκεψη στο Μουσείο του Α' Παγκοσμίου Πολέμου στο χωριό Σκρά, ιδεολογικές εισηγήσεις, ενημερώσεις για θέματα επιβίωσης στο βουνό (ενδεικτικά τεχνικές ανάμματος φωτιάς και εξεύρεσης πόσιμου νερού), πρώτες βοήθειες, εισηγήσεις για την σχέση εθνικισμού και οικολογίας, συζητήσεις για ιδεολογικά θέματα και αναφορές σε θέματα επικαιρότητας, περιηγήσεις  ενώ απίστευτη εμπειρία αποτέλεσε η επίσκεψη στους τοπικούς φυσικούς καταρράκτες και οι βουτιές στην «Γαλάζια Λίμνη» του Σκρά με τα παγωμένα νερά! 
Δεν έλειψαν ψησταριές, τραγούδι και ζωντανή μουσική το βράδυ! Πριν την έναρξη του ομαδικού γεύματος γινόταν προσευχή ενώ η συνάντηση ξεκίνησε και έκλεισε κάτω από την Ελληνική σημαία, με τον Εθνικό μας Ύμνο και αγωνιστικά συνθήματα.


 
Μερικά ακόμη σχόλια και φωτογραφίες : 
Το πιο σημαντικό ήταν ότι τα Ελληνόπουλα "κυριάρχησαν" στις Ορεάδες 2021!.
Στην φωτογραφία μερικά από τα παιδιά που συμμετείχαν τα οποία απόλαυσαν για πολλές ώρες τις βουτιές και τα παιχνίδια στα παγωμένα νερά του ποταμιού και των λιμνών! 
Μετά το στήσιμο σκηνών τα πρώτα πιτσιρικάκια μας ξεκινούν την πρώτη αναζήτηση περιπέτειας στο μαγευτικό τοπίο της κατασκήνωσης μας. Έπειτα σαν παπάκια δεν θέλανε να βγουν από το νερό καθώς μεγάλωνε και η παρέα.
Φαντασία και εξερεύνηση παρασύροντας τα παιδιά να γνωρίσουν τη φύση ακολουθώντας πάντα τους κανόνες ασφαλείας

Τα πιτσιρικάκια μας το βράδυ, κάνανε δικό τους πάρτι με ζαχαρωτά και ιστορίες δίπλα στο ποτάμι!

Το καινούργιο φουλάρι του τομέα μας Green Nationalist, ειδικό για άσκηση στη φύση και αθλητικές δραστηριότητες!

Δείτε το βίντεο της εκδήλωσης στο You Tube 
Ραντεβού στις επόμενες Ορεάδες!

Ιερός Λόχος 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.