Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021

Φωτογραφίες από την συγκέντρωση-πορεία ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό στη Λάρισα (21/7/2021)


Για όσους επιμένουν να μιλάνε για «μειοψηφίες» περιθωριακών ή «ψεκασμένων»

ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ

οποιοδήποτε πολιτικό κόμμα ή φορέα

να κατορθώσει να διοργανώσει συγκεντρώσεις σε 40 πόλεις στην Ελλάδα, ταυτόχρονα, και μάλιστα εν μέσω θερινών διακοπών λόγω καλοκαιριού και σε συνθήκες συνεχιζόμενου καύσωνα!


Κι όμως, άνθρωποι που σπάνια έβγαιναν στο δρόμο επέλεξαν να ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ, στέλνοντας μήνυμα ΕΝΑΝΤΙΑ στην επιβολή του υποχρεωτικού εμβολιασμού, ενάντια στην προπαγάνδα, στις απειλές και τους εκβιασμούς.

Παραθέτουμε φωτογραφίες από την μεγαλειώδη συγκέντρωση και πορεία στην πόλη της Λάρισας, όπου συμμετείχε ο Τομέας Λάρισας του Ιερού Λόχου 2012.

ΥΓ. Θυμίζουμε την μεγάλης έκτασης και παλμού συγκέντρωση-πορεία που έγινε την ίδια ημέρα στην Θεσσαλονίκη, και στην οποία επίσης συμμετείχε ο Ιερός Λόχος 2012, δείτε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.