Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021

Δράση ενάντια στον Υποχρεωτικό Εμβολιασμό από τον Τομέα Λάρισας

Την ώρα που η κυβέρνηση Μητσοτάκη 
  • προσπαθεί όχι με επιχειρήματα αλλά με 150ευρα να παρασύρει νεαρά παιδιά να υποβληθούν σε εμβολιασμό με γενετικά τροποποιημένα «εμβόλια» για covid-19,  κάτι που μπορεί να έχει απρόβλεπτες συνέπειες για όλη τους τη ζωή,
  • εκβιάζει τους ορθοδόξους πιστούς να εμβολιαστούν με εμβόλια που για να παραχθούν έχουν χρησιμοποιήσει κυτταρικές δομές από εκτρωμένα έμβρυα (δείτε εδώ)
  • χωρίζει για πρώτη φορά τους  Έλληνες πολίτες σε προνομιούχους και μη και επιβάλει προκλητικές διακρίσεις σε βάρος όσων διστάζουν να γίνουν «πειραματόζωα», με αποτέλεσμα να καταστρατηγείται ένας από τους βασικούς πυλώνες του Ελληνικού Συντάγματος που πρεσβεύει ότι όλοι οι Έλληνες είναι ΙΣΟΙ,
κάποιοι δίνουν μία ακόμη φορά τον αγώνα στους δρόμους.


Την Τετάρτη 8/7/2021, παράλληλα με την ενημερωτική δράση ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό για covid-19 που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη (δείτε εδώ)
συναγωνιστές του Τομέα Λάρισας του Ιερού Λόχου 2012, διένεμαν στην πόλη της Λάρισας εκατοντάδες ενημερωτικά φυλλάδια του Συλλόγου μας :


Κόντρα, 
στις απαγορεύσεις, κόντρα στην προπαγάνδα, κόντρα στους εκβιασμούς, 
υπάρχουν κάποιοι ελληνορθόδοξοι αγωνιστές που δεν θα πάψουν ποτέ 
να στέκονται όρθιοι στις επάλξεις αφυπνίζοντας τους φοβισμένους ραγιάδες.

Ιερός Λόχος 2012


ΥΓ. Θυμίζουμε την χθεσινή μας ανάρτηση :
Δράση ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό για τον COVID-19, απόψε στην Θεσσαλονίκη

Το φυλλάδιο που μόλις εξέδωσε ο Σύλλογός μας, το οποίο αν θέλετε μπορείτε να εκτυπώσετε και να μοιράσετε (είναι διπλής όψης, μπρος πίσω και διπλώνεται ώστε να δίνεται ως 3πτυχο):Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.