Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

Ιωάννης Λαγός. Ο φυλακισμένος Έλληνας Ευρωβουλευτής που εξαναγκάζεται σε απεργεία πείνας.


Στην Ελλάδα του 21ου αιώνα 
αυτοί που αγαπάνε τα Ιδανικά του Έθνους μας 
οδηγούνται σε εξόντωση, είτε πολιτική είτε φυσική.


Πως είναι δυνατόν να μην αναγνωρίζεται το δικαίωμα στην ελευθερία του λόγου,
σε εκλεγμένους εκπροσώπους του ελληνικού λαού σε Ευρωπαϊκούς θεσμούς;
Αυτή είναι η «ελεύθερη» και «δημοκρατική» Ευρώπη που μας υποσχόταν;


Που είναι τα ΜΜΕ; 
Αν ήταν κάποιος αριστερός τρομοκράτης και δολοφόνος-εκτελεστής, θα έπαιζαν νυχθημερόν δακρύβρεχτα ρεπορτάζ για να επηρεάσουν την κοινή γνώμη (και συνεπώς και τις πολιτικές και δικαστικές αποφάσεις). 
Τώρα;  Γιατί «θάβουν» την είδηση της απεργίας πείνας; 
Φοβούνται μήπως πέσουν οι «μάσκες» και μάθει ο κόσμος όσα συμβαίνουν;

Εκφράζουμε δημόσια την ΣΤΗΡΙΞΗ μας
στον απεργό πείνας Γιάννη Λαγό 
καθώς και σε όλους τους φυλακισμένους Έλληνες Εθνικιστές.

Ιερός Λόχος 2012

Ακολουθούν αποσπάσματα από ενημερώσεις για την απεργία πείνας του Έλληνα φυλακισμένου Ευρωβουλευτή:


«Σε απεργία πείνας προχωράει ο Γιάννης Λαγός διαμαρτυρόμενος για την σάπια ελληνική δικαιοσύνη η οποία τον κρατά όμηρο, αφού 16 μήνες μετά, δεν υπάρχει καθαρογραμμένη δικαστική απόφαση ούτε, φυσικά, έχει οριστεί το Εφετείο. 
Ως εκ τούτου, ο Γιάννης Λαγός, ο οποίος ήδη έχει εκτίσει 29 μήνες στη φυλακή, κινδυνεύει όταν θα γίνει το Εφετείο να έχει εκτίσει ήδη την ποινή του δυνάμει μιας πρωτόδικης και κατάφωρα άδικης απόφασης. 
Δεδομένης της αδιέξοδης κατάστασης στην οποία τον έχει φέρει το σύστημα που τον διώκει ανελέητα, για τον Γιάννη Λαγό, η απεργία πείνας είναι μονόδρομος.»
«EKTAKTO: Σε θάλαμο απομόνωσης ο Γιάννης Λαγός!
Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, ο Γιάννης Λαγός οδηγείται αυτή τη στιγμή σε θάλαμο απομόνωσης, όπως προβλέπεται για τους κρατούμενους που κάνουν απεργία πείνας. 
Στον θάλαμο στον οποίο οδηγήθηκε ο Γιάννης Λαγός, επικρατούν άθλιες συνθήκες, αφού πρόκειται για ένα πολύ μικρό και κρύο δωμάτιο γεμάτο κοριούς, με χαλασμένα κουφώματα, με κρεβάτι χωρίς στρώμα και μια χαλασμένη θερμάστρα.» (πηγή)

 Ιωάννης Λαγός :
«Για άλλη μια φορά (έκτη συνολικά) το ελληνικό κράτος, καταπατώντας κάθε έννοια δικαίου, απαγορεύει σε Έλληνα εκλεγμένο Ευρωβουλευτή τον οποίο ψήφισαν 120.000 συμπολίτες μας, τη συμμετοχή και το δικαίωμα σε ομιλία κατά τη διάρκεια της Ολομέλειας του Ευρωκοινοβουλίου, η οποία θα διεξαχθεί την Τρίτη 15/2. 
Να τονίσω, για να γίνει κατανοητό το μέγεθος της παρανομίας, ότι το χρόνο ομιλίας έχει εγκρίνει το προεδρείο του Ευρωκοινοβουλίου και όλα τα απαραίτητα έγγραφα έχουν σταλεί, τόσο στα υπουργεία Δικαιοσύνης και Εξωτερικών όσο και στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές. 
Είναι, μάλιστα, τέτοια η αμηχανία τους, ώστε δεν τολμούν καν να δώσουν μια επίσημη απάντηση στο σχετικό αίτημα που έχω καταθέσει, καθώς γνωρίζουν ότι διαπράττουν σοβαρότατο αδίκημα το οποίο δεν μπορούν ούτε να δικαιολογήσουν. 
Συνεχίζω τον αγώνα μου χωρίς να φοβάμαι και να υποκύπτω σε πιέσεις. 
Βρίσκομαι στην 7η μέρα απεργίας πείνας, καθώς αυτό είναι το μόνο μέσο που μου απέμεινε στην “δημοκρατική και πολιτισμένη” Ελλάδα του 21ου αιώνα προκειμένου να αποδείξω την αλήθεια και το δίκιο μου»  (πηγή)


«Το αίμα του Ιωάννη Λαγού στα χέρια όλων

Έβδομη μέρα απεργίας πείνας του Έλληνα ευρωβουλευτή και πολιτικού κρατούμενου Ιωάννη Λαγού.
Δικαστική και πολιτική ηγεσία μετά την πολιτική, επιθυμούν την βιολογική εξόντωση του.
Δεκαέξι μήνες μετά την πρωτόδικη απόφαση δεν έχει καθαρογραφεί ώστε να μπορέσει να οριστεί το εφετείο.
Το “Ελληνικό” κράτος και η δικαιοσύνη επιτρέπουν σε βιαστές , έμπορους ναρκωτικών, ανώμαλους, παιδεραστές ,χούλιγκαν ομάδων να είναι έξω μέχρι την δική τους στο εφετείο αλλά αρνούνται το ίδιο στους Έλληνες εθνικιστές.
Ένα κράτος αυταρχικό αφού στραγγάλισε την δημοκρατία και κάθε έννοια δικαίου , προβαίνει στην βιολογική εξόντωση αθώων Ελλήνων πολιτών.(...)
Αν χάσει τη ζωή του ο Ιωάννης Λαγός υπεύθυνοι θα είναι όλοι όσοι στηρίζουν αυτό το αυταρχικό καθεστώς σε όλες τις βαθμίδες.
Υπεύθυνοι θα είστε και όλοι εσείς οι “εθνικιστές” που με την σιωπή σας συναινείτε στο άδικο.
Εύχομαι ο τριαδικός Θεός να δίνει δύναμη και φώτιση στον Ιωάννη Λαγό και καλή απολογία σε όλους τους άλλους.» (πηγή)


Ιερός Λόχος 2012 - Έφεδροι & Φίλοι των Ειδικών Δυνάμεων

3 σχόλια:

  1. Ξεκάθαρα τον φοβούνται !!! Όλοι η οι βιαστές , η δολοφόνοι, η ανώμαλη, ειναι έξω και ένας εκλεγμένος εθνικιστής που δεν φοβάστε κανέναν απο το σάπιο κατεστημένο , να ειναι φυλακή !! Άδικα ! Γιατι έτσι γουστάρουν κάποιοι να τον δουν νεκρό !! Οχι Γίγαντα μη τους κάνεις το χατίρι !! Εσύ έμεινες ατοφιος απο την βρομιά τους και επιβίωσης !! Μην τους ικανοποίησης !! Είσαι η μοναδική αληθινή φωνή !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο εθνικούς πολιτικούς χρειάζεται η Ελλάδα και εμάς ως κυρίαρχο λαό σ αυτή τη χώρα μας έχουν η μητρια που δε θέλει το ξένο παιδί γιατί δεν Έλληνες οι πολιτικοί όλης της τώρα βουλή αλλά απλώς ελληνοφονοι που το μόνο σκοπό που έχουν είναι να πολεμήσουν το νατιβισμο με κάθε τρόπο το είπε ο Μητσοτ. Έξω από την Ελλάδα και οι πολιτικοί που δεν είναι Έλληνες και οι λαθρομετανάστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.