Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Κυριακή 3 Απριλίου 2022

Συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ από τη μοτοπορεία στη Θεσσαλονίκη 2/4/2022

Παρά το ότι το κάλεσμα έγινε μόλις χθες (Παρασκευή 1/4/22),
δεκάδες αυτοκίνητα και μηχανές διέσχισαν απόψε (Σάββατο βράδυ) τους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης με Ελληνικές και Ρωσσικές σημαίες,
φωνάζοντας δυνατά «Ελλάς - Ρωσσία Ορθοδοξία»!

(η φωτογραφία από εδώ)


Εντυπωσιακή η ανταπόκριση του κόσμου που στεκόταν στις καφετέριες της παραλιακής και στην Τσιμισκή που φώναζαν κι αυτοί το σύνθημα και χειροκροτούσαν.
Οι στιγμές που έζησαν όσοι συμμετείχαν ήταν πραγματικά πρωτόγνωρες.
Μια πόλη που χόρευε στα συνθήματα υπέρ της Ορθοδοξία και της φιλίας των λαών Ελλάδος και Ρωσσίας.  Κεντρικό μήνυμα «Ειρήνη με την Ρωσσία».  


Παρά την επίμονη προπαγάνδα και ρητορική των ΜΜΕ, απόψε ο κόσμος απέδειξε μία ακόμη φορά ότι δεν τρώει κουτόχορτο. Δείτε το σχετικό κάλεσμά μας (μόλις μία μέρα πριν την μοτοπορεία) για τους λόγους που μας οδήγησαν να πάρουμε αυτή την απόφαση, εδώ:

η αυτοκινητοπορεία καθώς διέρχεται έξω από το Ουκρανικό προξενείο της Θεσσαλονίκης (στα δεξιά κλούβα των ΜΑΤ), φωτογραφία από εδώΔείτε τώρα το βίντεο έξω από το Αμερικανικό Προξενείο της Θεσσαλονίκης, όπου σταμάτησε η αυτοκινητοπομπή (βίντεο που φυσικά δεν θα δείξει κανένα ΜΜΕ!). Δείτε :


ακολουθεί ο σύνδεσμος του ίδιου βίντεο στο vk.com :
(γιατί μας έχουν κλείσει ήδη στο παρελθόν το κανάλι μας στο youtubε, 
μη επιτρέποντας μάλιστα να πάρουμε τα βίντεο που είχαμε κατά καιρούς ανεβάσει σε αυτό)


Βίντεο από την δράση σας στο twitter, έχει ήδη (μόλις 24 ώρες μετά τη δράση) 40.900 προβολές!!!
Δείτε retweets και likes.
Κι όμως τα ελληνόφωνα κανάλια και ΜΜΕ δεν το δείχνουν!
Δείτε:
Ιερός Λόχος 2012

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.